sinahp ارسال شده در April 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و خسته نباشید,طبق فروم ماشین های رنک 3 زیرش زده (ماشین های رنک 2 +)اینو زیر رنک 3 زده ازم پرسید ماشیت Huntley واسه کدوم رنکه من گفتم +2 که یعنی 2 به بعد همون 3 عکس هارو لطفا نگا کنین هر چی به ایشون میگم میگه شما گفتین 2 اگه 2 بود میزدم 2 نه +2 عکسو که زده ماشین های +2 در انجمن هست • مدارک (فیلم یا عکس):http://s9.picofile.com/file/8323396934/screens.rar.html 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjadSXM ارسال شده در April 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2018 (ویرایش شده) با سلام با توجه به این عکس: از شما پرسیده شد که Huntley برای چه رنکی هست؟ در حالی که باید میگفتید 3+ , گفتید 2+ ! عکسی که خودتون هم قرار دادید از قسمت رنک های مورد نیاز برای ماشین ها کاملا واضح هست. در اونجا با رنگ زرشکی نوشته شده به طور مثال: رنک 3: حالا منظور از اون متن که نوشته ''ماشین های رنک +2'' چی هست الان براتون باز میکنم. یعنی این که کسی که رنک 3 شده میتونه قطعا ماشین های رنک پایین تر از خودش هم سوار شه! من نمیدونم چی رو دقیقا متوجه نیستید از این قضیه چون دقیقا همون روز که شما تست دادید افراد دیگه هم تست دادن و همین سوال رو درست پاسخ دادن! مثال: دقت کنید یک ساعت بعد از شما تست دادن ایشون و بدون اشتباه قبول شدن. و اشخاص دیگه مثل .SweeT و Kingman که دیروز تست دادن و همین سوال رو درست جواب دادن و به اقلیت راه پیدا کردن. موفق باشید. ویرایش شده April 11, 2018 توسط SAJI 2 1 Reality is wrong, Dreams are for Real Sajjadᶳᵘᵡᶤᴹᵘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sinahp ارسال شده در April 12, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2018 پس اگه میشه اینو درست کنین چون بعضیا نمیدونن منظور +2 یعنی چی, اگه 2 بود میزدم 2 نه +2 یعنی بیشتر از 2 یکم به کلمه + بیشتر فکر کنین به کلمه ماشین های رنک +2 دقت کنین 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjadSXM ارسال شده در April 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2018 دوست عزیز این که شما متوجه فروم نیستید دلیل نمیشه که بقیه هم نیستن. فروم کاملا ساده و قابل فهم نوشته شده. بنده دفاعیه خودم رو ارائه دادم و بحثی در این مورد ندارم. نتیجه گیری کلی رو تیم محترم مدیریت انجام میدن. موفق باشید. 3 1 Reality is wrong, Dreams are for Real Sajjadᶳᵘᵡᶤᴹᵘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در April 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2018 متسفانه در نوشتن قوانین سابق ایهامهایی وجود داشته که به زودی قوانین جدید مشمول اقلیت آژانس هیتمن هم می شوند و بسیاری از این قبیل مشکلات رفع خواهند گردید. +بسته شد. 1 1 1 ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده