Amir147 ارسال شده در February 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2017 ادمین فرهان منو بن کرد ریزن نوشته سو استفاده از کد دعوت :l در حالی که من کد دعوتمو به یکی از دوستام دادم و اون لول آپ شد من بن شدم چرا؟؟؟؟ در ضمن اون هم بن شد چرا بن اخه؟ مگه کار اشتباهی کردم؟ الکی میگین از جوایز نفیس بهر مند شوید؟ یا اگر راست میگین چرا بن میدین؟ جایزه پیشکش اخه بن ؟!! جوابگو باشین لطفا! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در February 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2017 سلام دوست عزیز شما با اکانت دیگر خودتون، کد دعوت خودتون رو وارد کردید! ادمین ها کسی رو الکی بن نمیکنن! http://s3.picofile.com/file/8286696526/sa_mp_054.png Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir147 ارسال شده در February 17, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2017 دوست عزیزم اکانت دوم مال داداشمه من یه لپتاپ و یک کامپیوتر دارم میتونم عکسشو بفرستم جرمه که هم داداشم هم خودم بازی کنیم؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir147 ارسال شده در February 17, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2017 نمیشه تو یه خونه دو نفر بازی کنن؟؟ در ضمن اگه توجه کنین من ۸ک بهش پی کردم اگه مولتی بود باید از اون میگرفتم درسته؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در February 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2017 اول دوستتون بودن بعد شده داداشتون؟ اول مشخص کنین که کد دعوت رو به چه کسی دادید! بعدش هم اگر مدرکی دارید که داداشتون بوده بدید. بن اشتباه نبوده! طبق چیزی که مشاهده شده اقدام انجام شده. Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir147 ارسال شده در February 17, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2017 اولش اشتباه گفتم داداشمه مثلا چه مدرکی میخوای؟ سلفی بدم؟ با کامپیوتر و لپتاپ؟ یا قسم بخورم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir147 ارسال شده در February 17, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2017 فرهان جان چه مدرکی لازم داری؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در February 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2017 با هم همزمان بیایید تیم اسپیک سرور Ts.Arsacia.ir Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir147 ارسال شده در February 17, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2017 چشم همزمان میایم با همون اسما ولی اگه دقت میکردین هم زمان داشتیم بازی میکردیم و شما بن دادین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir147 ارسال شده در February 18, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2017 پاسخ بدین لطفا چه موقع ان لاین شویم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در February 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2017 (ویرایش شده) فردا دوشنبه 1/12/95 ساعت 16:00 منتظر حضور گرمتون هستم ویرایش شده February 18, 2017 توسط FaRHaN Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir147 ارسال شده در February 19, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2017 ادمین محترم متاسفانه شما در زمان مقرر انلاین نشدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir147 ارسال شده در February 19, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2017 ادمین FaRHaN لطفا مارو تو جریان کاراتون قرار بدین و سعی کنین خوش قول تر بشین الان من چی کار کنم ؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 20, 2017 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2017 از ادمین @FaRHaN درخواست می شود پیگیری کند. لطفاً تأیید کنید این اکانت ها متعلق به 2 نفر هستند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir147 ارسال شده در February 20, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2017 ممنون از لیدر عزیز اگر میشه امروز دیگه unban کنین میخوایم بازی کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amir147 ارسال شده در February 20, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2017 FaRHaN نمیخواین جواب بدین و تکلیف مارو روشن کنی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در May 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2017 با سلام. اگر هنوز مشکل شما رفع نشده در بخش درخواست رفع محرومیت و یا شکایت از ادمین ها آن را پیگیری کنید. موفق باشید. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده