rezaaref1380 ارسال شده در February 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2017 منن امروز بن شدم اما هیچ کاری نکردم بر عکس خوبی کردم و سرور رو به یکی از دوستام معرفی کردم امروز هم گلد خریدم به ادمین های تیم اسپیک هم گفتم اما بهم محل نذاشتن چیکار کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 20, 2017 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2017 با سلام. لطفاً اسم اکانتتون رو بگید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rezaaref1380 ارسال شده در February 20, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2017 سلام من قبل از این که بن بشم goldداشتم 800تا و نمیدونستم که پسوورد رو بزنم بن میشم و به خاطر همین gold هام رفت حالا هم نمیدونم چیکار کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rezaaref1380 ارسال شده در February 20, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2017 اسم دقیق داخل بازی :Black__Knight00 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HOSEIN1396 ارسال شده در February 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2017 سلام من بن شدم پون اصلا نیومدم تو بازی من ساعت 10 از بازی خارج شدم بازیکن ghost.t.z هستم شاید دزدیدنش من نیومدم تو بازی یکی دیگه اومده ولی خب کاری کرده من بن شم میشه کمکم کنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در May 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2017 با سلام. اگر هنوز مشکل شما رفع نشده در بخش درخواست رفع محرومیت و یا شکایت از ادمین ها آن را پیگیری کنید. موفق باشید. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده