BiHan ارسال شده در December 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 مدتی هست که از RC Bandit خودم استفاده می کنم و مشکلاتی مانند گیر کردن در لبههای خیابان (بعضی مواقع امکان Unstuck شدن وجود ندارد) و عدم امکان نصب تیونینگ های ساده ای مثل نیترو باعث شده که این ماشین تقریباً به شکل تزئینی (و گاهاً فان) عمل کند. در بخش Special در Dealership، متوجه شدم که بسیاری از این ماشینهایی که در بخش فروش هستند، ویژگی خاصی برای متمایز کردنشون از ماشینهای عادی ندارند و کمتر کسی پیدا میشود که دلیلی برای خریدشون داشته باشد. به طور مثال Berkley's RC Van رو در نظر بگیرید. 100,000 گلد قیمت خرید این ون می باشد که نتنها هیچ ویژگی خاصی ندارد بلکه از لحاظ نسبت قیمت به امکانات (سرعت) سایر ون های مشابه برتری بسیاری دارن. تمرکز اصلی این تاپیک بر روی Berkley's RC Van و RC ها هست اما فکر می کنم متوجه موضوع کلی شده باشید. تغییراتی که میتونه باعث بهتر شدن RC ها و البته کاربردی شدن Berkley's RC Van بشه: -حذف کامل Berkley's RC Van از Dealership: قابل خریداری توسط بازیکنانی که حداقل یک RC دارند. -قابلیت پارک کردن/جابجایی RC ها با Berkley's RC Van: به طور کلی RC ها دارای سرعت بسیار کمی هستند و این میتونه یک دلیل برای خرید این ون باشه. -امکان Tune کردن RC ها با استفاده از Berkley's RC Van: عدم امکان نصب تیونینگ بر روی RC ها جدا از بحث ظاهری، میتونه باعث به وجود آمدن برخی مشکلات (مثل گیر کردن) شود و با توجه به عدم امکان ورود RC ها به تیونینگ و اسپری شاپ ها، همین به تنهایی میتونه دلیلی برای خرید این ون باشه. در آپدیت های بعدی میشه روی تیونینگ های مخصوص RC نظر داد، اما فکر می کنم برای شروع این تغییرات کافی باشن. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در December 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 @BiHan با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز❤ با پیشنهاد شما موافق هستم. نظرم + هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gladiatoor ارسال شده در December 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 + هی میگزره....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در December 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2023 درود. کاملا موافقم (+) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در December 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2023 + لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 8 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده