این ارسال پرطرفدار است. Fail ارسال شده در December 15, 2023 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2023 به نام خدا.. با سلام خدمت شما دوستان گل امیدوارم حالتون خوب باشه.. با توجه به حمایت ها و حس خوب شما نسبت به مجله قبلی.. در خدمت شما هستم با یک مجلهی دیگه.. شاید این آخرین مجلهام باشه، امیدوارم لبخند رو به چهرهتون هدیه بده توجه: این مجله قصد توهین یا بی احترامی به فرد یا قشری را ندارد و فقط جهت شوخی و مهمان شدن خنده به صورت های شما طراحی شده! چندتا اخبار از سرور براتون آماده کردیم که یه شرحی از هر کدوم میدیم.. به دلیل مصرف همهی چوب های سرور در شغل Oil Worker و کمبود چوب و کاغذ، نتونستیم اخبار رو در قالب روزنامه براتون ادیت بزنیم.. (بهونه مولاییییی) 1- این فرد که تازگی به شهر اومده.. متخصص رقص های ناشناخته هست.. (185 هم میزنه) دلش پیش این اورانیوم گیر کرده و... (مدیونید اگه فکر کنید داره به خَرش خیانت میکنه) اونا با هم حتی وقت هم میگذرونن... (به دل نگیرید، این سری سانسورچی رفته گلاب بیاره) اونا میخوان روی هم از کامند /Suppose استفاده کنند ولی پدر اورانیوم قصهی ما (سوییت) نمیذاره سوییت خان میگه: این مرتیکه گشنیز باید به گنگ من (GSF) بپیونده و باهام تو همه War ها شرکت کنه و منفی نزنه تا اجازه رو صادر کنم.. اون مردک هالک نما هم این مسئله رو قبول میکنه و به گرو استریت فمیلی میپیونده.. سوییت هم رو میبیند که تو چیزش عروسیه.. فردای اون روز اونها مراسم عروسی رو برگذار میکنن، پولشون متأسفانه نرسید که کارت دعوت عروسی پخش کنن اما به این تاکید داشتند که حتما حتما از آوردن توله هاتون خودداری کنید و مراسم از ساعت 21:00 شروع میشه تا وقتی که بالاس ها حمله کنن، عروسی به صرف فحش به BLL و TMF و LSV و... میباشد و هرکس هم نتونه با موتور برقصه، باید غضروف سگ بخوره 2- این اخبار مربوط میشه به فردی که در Los Santos درخواست تاکسی ارسال میکنه و... مکالماتی که از اونها بدست اومده رو میشنویم.. راننده: با سلام، کجا تشریف میبرید؟ مسافر: سلام منو بِبَر میخوام تاکسی بشم.. راننده: داداش شما باید بری Forum مسافر: منو بِبَر Forum! (این داستان واگعیه!!!) میگن ماشینه همون موقع بال درآورده و پرواز کرده و در افق محو شده و رانندهه هم داره آسفالت خیابون ها رو گاز میزنه.. 3- شاهد بنر های تبلیغاتی در سطح شهر هستید.. بعد این بنر گفته شده سهام شرکت کوکاکولا با سرعت میگ میگ پیشرفت کرده . آنها بسیار از سرور تشکر و قدردانی کردند و بیان کردند: یه علی اساسین سپاس 4- یکی از اعضای Taxi driver، با عنایت و توکل بر خداوند و گرفتن ناخن فقط در روز های جمعه و شیر دادن به گوربه های کوچه توانست اولین Sultan ELX رو به وجود بیاورد گفته میشه حجم موتور این ماشین 3000 آفتابه بوده و قدرت آن 360 خر بخار است یکی از مقامات بالای آرساکیا دربارهی این ماشین اظهاراتی داشته است: این ماشین با لندکروز فرقی نداره که، من میگم این ماشین کشور آسیا رو میزنه، حالا برید خدا رو شاکر باشید وی همچنین به سازنده این ماشین به عنوان هدیه یک آدامس خرسی داده و از سازنده خواسته که آدامس را به مدت یک دقیقه تا میتواند بجود و سپس به وی پس دهد 5- خبر بعدی راجب این فرد است که کور بوده و آلزایمر میگیرد و یادش میرود که کور است و بینا میشود خدا را هزاران مرتبه شکر 6- گفته شده که این فرد شب گذشته اینقدر که الکل مصرف کرده است، تن زکریای رازی در گور لرزیده است امروز صبح از او در این وضعیت تصویر برداری شد: #در_حال_شا*شیدن_بمیری_سلطان (متأسفانه سانسورچی هنوز نیومده..) بعد از ظهر صاحاب ماشین اومد و فکر میکرد که اون ماشین، ماشینش نیست و به صورت منتغی اون ماشین رو دزدید و رفت سر این صحنه هاستر6 نتونستم پیدا کنم مجبور شدم GTA با مود کلو بنصبم (((: 7- سازمان سرشماری و آمار دهی مدعی شد که: اینقدر این یارو تو سرور هست.. ممد تو واقعیت نیست 8- برو بکس Car shop یک ماشین جدید رو طراحی کردند که دارای آپشن های زیادی از جمله: قالپاق، زه بغل، دنده عقب، فرمان و... میباشد قوی ترین آپشن این خودرو، این است که با روشن کردن برف پاک کن، ماشین حرکت میکند (حتی اگر خاموش باشد) این ماشین توسط سرور هم پلاک شده اما هنوز اسمی برای آن درنظر نگرفتهاند (شایعه شده اسم این ماشین رو میخوان "علی اساسین" بزارن) نمایشگاه خودروی برادران آفتابه زاده (بجز صفدرقلی) که در حال ورشکستگی بودند... و خشتکشان درحال خالی شدن بود، تصمیم گرفتند که در یک حرکت انقلابی این خودرو را خرید و فروش کنند و اینکار آنها را از ورشکستگی نجات داد همه چی داشت خوب پیش میرفت که ناگهان خبر به گوش صفدرقلی رسید او اول یکم خشمگین شد و خطاب به برادرانش فحش خار مادر داد (طبیعیه تو فوتبال هم گل به خودی زیاد میزد) سپس گفت که باید برای اندیشه بیشتر به مستراح برود و فکر کند. روزها گذشت تا ناگهان بغل نمایشگاه بردارانش، یه تیبا فروشی زد و همهی مشتری های برادرانش جذب آنها شدند... و برادرانش دوباره ورشکست شدند و او اینگونه او برادرانش را با ادرار کدر سگ یکی کرد 9- اخبار بعدی راجب دستبرد یک افغانی به یک مامور پلیس است... یک مامور پلیس ایستاده بود و برای خودش "ما همه ترکیم و بربری خوریم" میخوند که ناگهان صدایی شنید: رد کن بیاد... مأمور پلیس یهو با این صحنه مواجه شد.. یه عدد افغانی که در کاپوت جلوی افغکان بود، داشت بال بال میزد.. مأمور پلیس با ترس گفت: پو پو پولا تو طبقه دوم تو گاوصندوقه، برو بردار افغانیه گفت: مسخره بازی در نیار، نون خشکا کجاست؟ پلیسه رفته بود تو Loading... افغانی: الان اگه وضعت نباشه رو به رشد باید قسطاتو بدی رو به پشت.. ناگهان Afghani phone,s ringing... افغانی (on call): گفتم برو سر ساختمان میایم دیهه.. مأمور پلیسه در همین لحظه میخواست که با گان، سیفون افغانیه رو بکشه.. که افغانیه خطاب به پلیسه گفت: این بربری یه ماهه مونده الان حکم جلیقه ضد گلوله داره که یکی ازش خودم پوشیدم، تا دلت میخواد تیر بزن.. و یهو عین سگ رکاب میزنه و پلیسه رو لواشک میکنه... 10- اینها هم در انتظار AG:SAMP PC هستند که به این روز افتادن (شایعه شده اگه دماغشون رو بگیری، میمیرن) بچه ها حتما این مجله رو تا آخر بخونید و داخل کامنت ها بهم بگید که این اتفاقات کیکه یا میتونه واگعی باشه؟ آرزو هاتونو فالو کنید، این گلب پایینم گهوهای کنید صحنه، عکس، ادیت مود، ادیت عکس و نویسنده: @Fail بازیگران: @Rika همه کاره بود، خستهش کردم، خیلی زحمت کشید و @Yasin281 همچنین @ViTNi البته اکانتش به دادمون رسید و حمایت @Automat و داداشم و.. عرض کنم که ادیت عکسها و ادیت مودها با اندروید انجام شده (((: مخفی کننده @Ali @Ravin @Meli @Kamyab @Blank @Supervisor @GodWorld @DeaDHarD @Armour @Exile @Saleh @EnDWaY @Fayez @SenioR @ArthurFleck @AmirHosseyn @Syd @AdmBoT @LoverBoy @Apache @TheExpert @Alonso @Rexa @Allison @AliSm @Facism @LordMeysam @TAURIEL @FerB @HamedBhn @Scorpro @WaR @Rony @Quit @ProAlit @Nikotin @Exit @MohamadHosseiN @Abolfaazl @Bogart @henry @iElyas @KhodeNaji @moji @Sepehr @Kiya @Iranian @Ordak @ORTEGA @SFC @SpiCy @Robert @Momojaja @ElmiraKamrani58 @DoNaLd و دیگر دوستان.. 15 2 9 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در December 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 بسیار جالب و سرگرم کننده ممنون بابت وقتی که گذاشتی نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در December 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 بناااازم عالی بود مثله همیشه فقط چرا این مرده دوباره کور شد؟! فکر کنم بازم یادش رفته که میتونه ببینه نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KayKo ارسال شده در December 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 7 ساعت قبل، Fail گفته است: به نام خدا.. با سلام خدمت شما دوستان گل امیدوارم حالتون خوب باشه.. با توجه به حمایت ها و حس خوب شما نسبت به مجله قبلی.. در خدمت شما هستم با یک مجلهی دیگه.. شاید این آخرین مجلهام باشه، امیدوارم لبخند رو به چهرهتون هدیه بده توجه: این مجله قصد توهین یا بی احترامی به فرد یا قشری را ندارد و فقط جهت شوخی و مهمان شدن خنده به صورت های شما طراحی شده! چندتا اخبار از سرور براتون آماده کردیم که یه شرحی از هر کدوم میدیم.. به دلیل مصرف همهی چوب های سرور در شغل Oil Worker و کمبود چوب و کاغذ، نتونستیم اخبار رو در قالب روزنامه براتون ادیت بزنیم.. (بهونه مولاییییی) 1- این فرد که تازگی به شهر اومده.. متخصص رقص های ناشناخته هست.. (185 هم میزنه) دلش پیش این اورانیوم گیر کرده و... (مدیونید اگه فکر کنید داره به خَرش خیانت میکنه) اونا با هم حتی وقت هم میگذرونن... (به دل نگیرید، این سری سانسورچی رفته گلاب بیاره) اونا میخوان روی هم از کامند /Suppose استفاده کنند ولی پدر اورانیوم قصهی ما (سوییت) نمیذاره سوییت خان میگه: این مرتیکه گشنیز باید به گنگ من (GSF) بپیونده و باهام تو همه War ها شرکت کنه و منفی نزنه تا اجازه رو صادر کنم.. اون مردک هالک نما هم این مسئله رو قبول میکنه و به گرو استریت فمیلی میپیونده.. سوییت هم رو میبیند که تو چیزش عروسیه.. فردای اون روز اونها مراسم عروسی رو برگذار میکنن، پولشون متأسفانه نرسید که کارت دعوت عروسی پخش کنن اما به این تاکید داشتند که حتما حتما از آوردن توله هاتون خودداری کنید و مراسم از ساعت 21:00 شروع میشه تا وقتی که بالاس ها حمله کنن، عروسی به صرف فحش به BLL و TMF و LSV و... میباشد و هرکس هم نتونه با موتور برقصه، باید غضروف سگ بخوره 2- این اخبار مربوط میشه به فردی که در Los Santos درخواست تاکسی ارسال میکنه و... مکالماتی که از اونها بدست اومده رو میشنویم.. راننده: با سلام، کجا تشریف میبرید؟ مسافر: سلام منو بِبَر میخوام تاکسی بشم.. راننده: داداش شما باید بری Forum مسافر: منو بِبَر Forum! (این داستان واگعیه!!!) میگن ماشینه همون موقع بال درآورده و پرواز کرده و در افق محو شده و رانندهه هم داره آسفالت خیابون ها رو گاز میزنه.. 3- شاهد بنر های تبلیغاتی در سطح شهر هستید.. بعد این بنر گفته شده سهام شرکت کوکاکولا با سرعت میگ میگ پیشرفت کرده . آنها بسیار از سرور تشکر و قدردانی کردند و بیان کردند: یه علی اساسین سپاس 4- یکی از اعضای Taxi driver، با عنایت و توکل بر خداوند و گرفتن ناخن فقط در روز های جمعه و شیر دادن به گوربه های کوچه توانست اولین Sultan ELX رو به وجود بیاورد گفته میشه حجم موتور این ماشین 3000 آفتابه بوده و قدرت آن 360 خر بخار است یکی از مقامات بالای آرساکیا دربارهی این ماشین اظهاراتی داشته است: این ماشین با لندکروز فرقی نداره که، من میگم این ماشین کشور آسیا رو میزنه، حالا برید خدا رو شاکر باشید وی همچنین به سازنده این ماشین به عنوان هدیه یک آدامس خرسی داده و از سازنده خواسته که آدامس را به مدت یک دقیقه تا میتواند بجود و سپس به وی پس دهد 5- خبر بعدی راجب این فرد است که کور بوده و آلزایمر میگیرد و یادش میرود که کور است و بینا میشود خدا را هزاران مرتبه شکر 6- گفته شده که این فرد شب گذشته اینقدر که الکل مصرف کرده است، تن زکریای رازی در گور لرزیده است امروز صبح از او در این وضعیت تصویر برداری شد: #در_حال_شا*شیدن_بمیری_سلطان (متأسفانه سانسورچی هنوز نیومده..) بعد از ظهر صاحاب ماشین اومد و فکر میکرد که اون ماشین، ماشینش نیست و به صورت منتغی اون ماشین رو دزدید و رفت سر این صحنه هاستر6 نتونستم پیدا کنم مجبور شدم GTA با مود کلو بنصبم (((: 7- سازمان سرشماری و آمار دهی مدعی شد که: اینقدر این یارو تو سرور هست.. ممد تو واقعیت نیست 8- برو بکس Car shop یک ماشین جدید رو طراحی کردند که دارای آپشن های زیادی از جمله: قالپاق، زه بغل، دنده عقب، فرمان و... میباشد قوی ترین آپشن این خودرو، این است که با روشن کردن برف پاک کن، ماشین حرکت میکند (حتی اگر خاموش باشد) این ماشین توسط سرور هم پلاک شده اما هنوز اسمی برای آن درنظر نگرفتهاند (شایعه شده اسم این ماشین رو میخوان "علی اساسین" بزارن) نمایشگاه خودروی برادران آفتابه زاده (بجز صفدرقلی) که در حال ورشکستگی بودند... و خشتکشان درحال خالی شدن بود، تصمیم گرفتند که در یک حرکت انقلابی این خودرو را خرید و فروش کنند و اینکار آنها را از ورشکستگی نجات داد همه چی داشت خوب پیش میرفت که ناگهان خبر به گوش صفدرقلی رسید او اول یکم خشمگین شد و خطاب به برادرانش فحش خار مادر داد (طبیعیه تو فوتبال هم گل به خودی زیاد میزد) سپس گفت که باید برای اندیشه بیشتر به مستراح برود و فکر کند. روزها گذشت تا ناگهان بغل نمایشگاه بردارانش، یه تیبا فروشی زد و همهی مشتری های برادرانش جذب آنها شدند... و برادرانش دوباره ورشکست شدند و او اینگونه او برادرانش را با ادرار کدر سگ یکی کرد 9- اخبار بعدی راجب دستبرد یک افغانی به یک مامور پلیس است... یک مامور پلیس ایستاده بود و برای خودش "ما همه ترکیم و بربری خوریم" میخوند که ناگهان صدایی شنید: رد کن بیاد... مأمور پلیس یهو با این صحنه مواجه شد.. یه عدد افغانی که در کاپوت جلوی افغکان بود، داشت بال بال میزد.. مأمور پلیس با ترس گفت: پو پو پولا تو طبقه دوم تو گاوصندوقه، برو بردار افغانیه گفت: مسخره بازی در نیار، نون خشکا کجاست؟ پلیسه رفته بود تو Loading... افغانی: الان اگه وضعت نباشه رو به رشد باید قسطاتو بدی رو به پشت.. ناگهان Afghani phone,s ringing... افغانی (on call): گفتم برو سر ساختمان میایم دیهه.. مأمور پلیسه در همین لحظه میخواست که با گان، سیفون افغانیه رو بکشه.. که افغانیه خطاب به پلیسه گفت: این بربری یه ماهه مونده الان حکم جلیقه ضد گلوله داره که یکی ازش خودم پوشیدم، تا دلت میخواد تیر بزن.. و یهو عین سگ رکاب میزنه و پلیسه رو لواشک میکنه... 10- اینها هم در انتظار AG:SAMP PC هستند که به این روز افتادن (شایعه شده اگه دماغشون رو بگیری، میمیرن) بچه ها حتما این مجله رو تا آخر بخونید و داخل کامنت ها بهم بگید که این اتفاقات کیکه یا میتونه واگعی باشه؟ آرزو هاتونو فالو کنید، این گلب پایینم گهوهای کنید صحنه، عکس، ادیت مود، ادیت عکس و نویسنده: @Fail بازیگران: @Rika همه کاره بود، خستهش کردم، خیلی زحمت کشید و @Yasin281 همچنین @ViTNi البته اکانتش به دادمون رسید و حمایت @Automat و داداشم و.. عرض کنم که ادیت عکسها و ادیت مودها با اندروید انجام شده (((: نمایش محتوا مخفی @Ali @Ravin @Meli @Kamyab @Blank @Supervisor @GodWorld @DeaDHarD @Armour @Exile @Saleh @EnDWaY @Fayez @SenioR @ArthurFleck @AmirHosseyn @Syd @AdmBoT @LoverBoy @Apache @TheExpert @Alonso @Rexa @Allison @AliSm @Facism @LordMeysam @TAURIEL @FerB @HamedBhn @Scorpro @WaR @Rony @Quit @ProAlit @Nikotin @Exit @MohamadHosseiN @Abolfaazl @Bogart @henry @iElyas @KhodeNaji @moji @Sepehr @Kiya @Iranian @Ordak @ORTEGA @SFC @SpiCy @Robert @Momojaja @ElmiraKamrani58 @DoNaLd و دیگر دوستان.. مس همیشه عالی اقا امیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در December 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 خسته نباشی امیر جان خدا قوت واقعا ممنون بابت وقتی که گزاشتی... عالی بود بی نهایت... نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilNeverGone ارسال شده در December 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 مثله همیشه عالی بود سید نقل قول در حیــرتم از مــرام ایــن مــردم پـست ایــن طــایفــه زنــده کــش و مــرده پــرست --------------------------------------------------------------------------- [Kw] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در December 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 بنازم خیلی قشنگ و طنز و باحال بود. عشق کردم همینطوری ادامه بده سلطان (در ضمن به سانسورچی بگو نیومدی هم دیگه نیومدی مهم نی!) نقل قول !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در December 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 4 ساعت قبل، Syd گفته است: بناااازم عالی بود مثله همیشه فقط چرا این مرده دوباره کور شد؟! فکر کنم بازم یادش رفته که میتونه ببینه چاکرم داداش والا حاجی به ما وعده جوجه کباب داد، گفت دوباره داستان منو مطرح کنید 4 ساعت قبل، CalaCe گفته است: بسیار جالب و سرگرم کننده ممنون بابت وقتی که گذاشتی بنده هم سپاسگزارم لطف دارید ۱ ساعت قبل، GodWorld گفته است: خسته نباشی امیر جان خدا قوت واقعا ممنون بابت وقتی که گزاشتی... عالی بود بی نهایت... نوکرتم حاجی همچنین خوشحالم که خوشحالید ۱ ساعت قبل، FerB گفته است: مثله همیشه عالی بود سید فدا 49 دقیقه قبل، Bogart گفته است: بنازم خیلی قشنگ و طنز و باحال بود. عشق کردم همینطوری ادامه بده سلطان (در ضمن به سانسورچی بگو نیومدی هم دیگه نیومدی مهم نی!) چاکرتم سید خیلی وقته ندیدمش، اگه دیدیش، از طرفم بهش فحش بده نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در December 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 درود. مگه میشه شما عکس یا فیلمی ادیت بزنی یا مطلب منتشر کنی و دارای جذابیت نباشه خبای عالی و بی نظیر ادامه بدید نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در December 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 نوشابه...خوب نیس ولی خب نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در December 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 عالی بود، معلومه ذهن خلاقی داری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در December 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 2 ساعت قبل، Fail گفته است: چاکرتم سید خیلی وقته ندیدمش، اگه دیدیش، از طرفم بهش فحش بده حتما نقل قول !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در December 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 فقط ۹ و ۱۰ عالی داش امیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 سلطان ترکوندی که شماره هفت بسیار حق بود... نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در December 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 6 ساعت قبل، Yasin281 گفته است: مس همیشه عالی اقا امیر نوکرتم، ممنون از کمک 3 ساعت قبل، AmirHosseyn گفته است: درود. مگه میشه شما عکس یا فیلمی ادیت بزنی یا مطلب منتشر کنی و دارای جذابیت نباشه خبای عالی و بی نظیر ادامه بدید فدا انشاالله 2 ساعت قبل، Rony گفته است: نوشابه...خوب نیس ولی خب 2 ساعت قبل، KhodeNaji گفته است: عالی بود، معلومه ذهن خلاقی داری متشکرم ۱ ساعت قبل، Blank گفته است: فقط ۹ و ۱۰ عالی داش امیر گوربانت افغکان تاریخی شد 51 دقیقه قبل، Alonso گفته است: سلطان ترکوندی که شماره هفت بسیار حق بود... مخلصم داداش اره واقعاً 1 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در December 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 عالی بود مثل همیشه مجله شما برنده شد. 2 نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rika ارسال شده در December 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 جاان برار من تنی دا بووشم نقل قول 𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑠 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در December 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2023 جالب بود ❤ خسته نباشی نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۲۵ در 01:57، Fail گفته است: به نام خدا.. با سلام خدمت شما دوستان گل امیدوارم حالتون خوب باشه.. با توجه به حمایت ها و حس خوب شما نسبت به مجله قبلی.. در خدمت شما هستم با یک مجلهی دیگه.. شاید این آخرین مجلهام باشه، امیدوارم لبخند رو به چهرهتون هدیه بده توجه: این مجله قصد توهین یا بی احترامی به فرد یا قشری را ندارد و فقط جهت شوخی و مهمان شدن خنده به صورت های شما طراحی شده! چندتا اخبار از سرور براتون آماده کردیم که یه شرحی از هر کدوم میدیم.. به دلیل مصرف همهی چوب های سرور در شغل Oil Worker و کمبود چوب و کاغذ، نتونستیم اخبار رو در قالب روزنامه براتون ادیت بزنیم.. (بهونه مولاییییی) 1- این فرد که تازگی به شهر اومده.. متخصص رقص های ناشناخته هست.. (185 هم میزنه) دلش پیش این اورانیوم گیر کرده و... (مدیونید اگه فکر کنید داره به خَرش خیانت میکنه) اونا با هم حتی وقت هم میگذرونن... (به دل نگیرید، این سری سانسورچی رفته گلاب بیاره) اونا میخوان روی هم از کامند /Suppose استفاده کنند ولی پدر اورانیوم قصهی ما (سوییت) نمیذاره سوییت خان میگه: این مرتیکه گشنیز باید به گنگ من (GSF) بپیونده و باهام تو همه War ها شرکت کنه و منفی نزنه تا اجازه رو صادر کنم.. اون مردک هالک نما هم این مسئله رو قبول میکنه و به گرو استریت فمیلی میپیونده.. سوییت هم رو میبیند که تو چیزش عروسیه.. فردای اون روز اونها مراسم عروسی رو برگذار میکنن، پولشون متأسفانه نرسید که کارت دعوت عروسی پخش کنن اما به این تاکید داشتند که حتما حتما از آوردن توله هاتون خودداری کنید و مراسم از ساعت 21:00 شروع میشه تا وقتی که بالاس ها حمله کنن، عروسی به صرف فحش به BLL و TMF و LSV و... میباشد و هرکس هم نتونه با موتور برقصه، باید غضروف سگ بخوره 2- این اخبار مربوط میشه به فردی که در Los Santos درخواست تاکسی ارسال میکنه و... مکالماتی که از اونها بدست اومده رو میشنویم.. راننده: با سلام، کجا تشریف میبرید؟ مسافر: سلام منو بِبَر میخوام تاکسی بشم.. راننده: داداش شما باید بری Forum مسافر: منو بِبَر Forum! (این داستان واگعیه!!!) میگن ماشینه همون موقع بال درآورده و پرواز کرده و در افق محو شده و رانندهه هم داره آسفالت خیابون ها رو گاز میزنه.. 3- شاهد بنر های تبلیغاتی در سطح شهر هستید.. بعد این بنر گفته شده سهام شرکت کوکاکولا با سرعت میگ میگ پیشرفت کرده . آنها بسیار از سرور تشکر و قدردانی کردند و بیان کردند: یه علی اساسین سپاس 4- یکی از اعضای Taxi driver، با عنایت و توکل بر خداوند و گرفتن ناخن فقط در روز های جمعه و شیر دادن به گوربه های کوچه توانست اولین Sultan ELX رو به وجود بیاورد گفته میشه حجم موتور این ماشین 3000 آفتابه بوده و قدرت آن 360 خر بخار است یکی از مقامات بالای آرساکیا دربارهی این ماشین اظهاراتی داشته است: این ماشین با لندکروز فرقی نداره که، من میگم این ماشین کشور آسیا رو میزنه، حالا برید خدا رو شاکر باشید وی همچنین به سازنده این ماشین به عنوان هدیه یک آدامس خرسی داده و از سازنده خواسته که آدامس را به مدت یک دقیقه تا میتواند بجود و سپس به وی پس دهد 5- خبر بعدی راجب این فرد است که کور بوده و آلزایمر میگیرد و یادش میرود که کور است و بینا میشود خدا را هزاران مرتبه شکر 6- گفته شده که این فرد شب گذشته اینقدر که الکل مصرف کرده است، تن زکریای رازی در گور لرزیده است امروز صبح از او در این وضعیت تصویر برداری شد: #در_حال_شا*شیدن_بمیری_سلطان (متأسفانه سانسورچی هنوز نیومده..) بعد از ظهر صاحاب ماشین اومد و فکر میکرد که اون ماشین، ماشینش نیست و به صورت منتغی اون ماشین رو دزدید و رفت سر این صحنه هاستر6 نتونستم پیدا کنم مجبور شدم GTA با مود کلو بنصبم (((: 7- سازمان سرشماری و آمار دهی مدعی شد که: اینقدر این یارو تو سرور هست.. ممد تو واقعیت نیست 8- برو بکس Car shop یک ماشین جدید رو طراحی کردند که دارای آپشن های زیادی از جمله: قالپاق، زه بغل، دنده عقب، فرمان و... میباشد قوی ترین آپشن این خودرو، این است که با روشن کردن برف پاک کن، ماشین حرکت میکند (حتی اگر خاموش باشد) این ماشین توسط سرور هم پلاک شده اما هنوز اسمی برای آن درنظر نگرفتهاند (شایعه شده اسم این ماشین رو میخوان "علی اساسین" بزارن) نمایشگاه خودروی برادران آفتابه زاده (بجز صفدرقلی) که در حال ورشکستگی بودند... و خشتکشان درحال خالی شدن بود، تصمیم گرفتند که در یک حرکت انقلابی این خودرو را خرید و فروش کنند و اینکار آنها را از ورشکستگی نجات داد همه چی داشت خوب پیش میرفت که ناگهان خبر به گوش صفدرقلی رسید او اول یکم خشمگین شد و خطاب به برادرانش فحش خار مادر داد (طبیعیه تو فوتبال هم گل به خودی زیاد میزد) سپس گفت که باید برای اندیشه بیشتر به مستراح برود و فکر کند. روزها گذشت تا ناگهان بغل نمایشگاه بردارانش، یه تیبا فروشی زد و همهی مشتری های برادرانش جذب آنها شدند... و برادرانش دوباره ورشکست شدند و او اینگونه او برادرانش را با ادرار کدر سگ یکی کرد 9- اخبار بعدی راجب دستبرد یک افغانی به یک مامور پلیس است... یک مامور پلیس ایستاده بود و برای خودش "ما همه ترکیم و بربری خوریم" میخوند که ناگهان صدایی شنید: رد کن بیاد... مأمور پلیس یهو با این صحنه مواجه شد.. یه عدد افغانی که در کاپوت جلوی افغکان بود، داشت بال بال میزد.. مأمور پلیس با ترس گفت: پو پو پولا تو طبقه دوم تو گاوصندوقه، برو بردار افغانیه گفت: مسخره بازی در نیار، نون خشکا کجاست؟ پلیسه رفته بود تو Loading... افغانی: الان اگه وضعت نباشه رو به رشد باید قسطاتو بدی رو به پشت.. ناگهان Afghani phone,s ringing... افغانی (on call): گفتم برو سر ساختمان میایم دیهه.. مأمور پلیسه در همین لحظه میخواست که با گان، سیفون افغانیه رو بکشه.. که افغانیه خطاب به پلیسه گفت: این بربری یه ماهه مونده الان حکم جلیقه ضد گلوله داره که یکی ازش خودم پوشیدم، تا دلت میخواد تیر بزن.. و یهو عین سگ رکاب میزنه و پلیسه رو لواشک میکنه... 10- اینها هم در انتظار AG:SAMP PC هستند که به این روز افتادن (شایعه شده اگه دماغشون رو بگیری، میمیرن) بچه ها حتما این مجله رو تا آخر بخونید و داخل کامنت ها بهم بگید که این اتفاقات کیکه یا میتونه واگعی باشه؟ آرزو هاتونو فالو کنید، این گلب پایینم گهوهای کنید صحنه، عکس، ادیت مود، ادیت عکس و نویسنده: @Fail بازیگران: @Rika همه کاره بود، خستهش کردم، خیلی زحمت کشید و @Yasin281 همچنین @ViTNi البته اکانتش به دادمون رسید و حمایت @Automat و داداشم و.. عرض کنم که ادیت عکسها و ادیت مودها با اندروید انجام شده (((: مطالب پنهان @Ali @Ravin @Meli @Kamyab @Blank @Supervisor @GodWorld @DeaDHarD @Armour @Exile @Saleh @EnDWaY @Fayez @SenioR @ArthurFleck @AmirHosseyn @Syd @AdmBoT @LoverBoy @Apache @TheExpert @Alonso @Rexa @Allison @AliSm @Facism @LordMeysam @TAURIEL @FerB @HamedBhn @Scorpro @WaR @Rony @Quit @ProAlit @Nikotin @Exit @MohamadHosseiN @Abolfaazl @Bogart @henry @iElyas @KhodeNaji @moji @Sepehr @Kiya @Iranian @Ordak @ORTEGA @SFC @SpiCy @Robert @Momojaja @ElmiraKamrani58 @DoNaLd و دیگر دوستان.. اینقدر زیاد بود بقیش برا فردا واقعا عالی بود جالب خلاقانه خفن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در December 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2023 واییییییی این چی بود من خوندم خدایی دمت گرم مثل همیشه عااللیییییی بوددد امیدوارم آخرین مجله ت نباشه عشقم نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2023 1 ساعت قبل، Automat گفته است: واییییییی این چی بود من خوندم خدایی دمت گرم مثل همیشه عااللیییییی بوددد امیدوارم آخرین مجله ت نباشه عشقم خطرتاک میزنیا عشقم چیه @Fail بچه قزوینه نزدیکش نشو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در December 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۲۵ در 01:57، Fail گفته است: 10- اینها هم در انتظار AG:SAMP PC هستند که به این روز افتادن این عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در December 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2023 متشکر از همه 1 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در December 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2023 (ویرایش شده) در ۱۴۰۲/۹/۲۶ در 16:22، ijoker گفته است: خطرتاک میزنیا عشقم چیه @Fail بچه قزوینه نزدیکش نشو ما خودمون ریشه در قزوین داریم چی فکر کردی دادا ویرایش شده December 18, 2023 توسط Automat نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در December 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۲۵ در 01:57، Fail گفته است: به نام خدا.. با سلام خدمت شما دوستان گل امیدوارم حالتون خوب باشه.. با توجه به حمایت ها و حس خوب شما نسبت به مجله قبلی.. در خدمت شما هستم با یک مجلهی دیگه.. شاید این آخرین مجلهام باشه، امیدوارم لبخند رو به چهرهتون هدیه بده توجه: این مجله قصد توهین یا بی احترامی به فرد یا قشری را ندارد و فقط جهت شوخی و مهمان شدن خنده به صورت های شما طراحی شده! چندتا اخبار از سرور براتون آماده کردیم که یه شرحی از هر کدوم میدیم.. به دلیل مصرف همهی چوب های سرور در شغل Oil Worker و کمبود چوب و کاغذ، نتونستیم اخبار رو در قالب روزنامه براتون ادیت بزنیم.. (بهونه مولاییییی) 1- این فرد که تازگی به شهر اومده.. متخصص رقص های ناشناخته هست.. (185 هم میزنه) دلش پیش این اورانیوم گیر کرده و... (مدیونید اگه فکر کنید داره به خَرش خیانت میکنه) اونا با هم حتی وقت هم میگذرونن... (به دل نگیرید، این سری سانسورچی رفته گلاب بیاره) اونا میخوان روی هم از کامند /Suppose استفاده کنند ولی پدر اورانیوم قصهی ما (سوییت) نمیذاره سوییت خان میگه: این مرتیکه گشنیز باید به گنگ من (GSF) بپیونده و باهام تو همه War ها شرکت کنه و منفی نزنه تا اجازه رو صادر کنم.. اون مردک هالک نما هم این مسئله رو قبول میکنه و به گرو استریت فمیلی میپیونده.. سوییت هم رو میبیند که تو چیزش عروسیه.. فردای اون روز اونها مراسم عروسی رو برگذار میکنن، پولشون متأسفانه نرسید که کارت دعوت عروسی پخش کنن اما به این تاکید داشتند که حتما حتما از آوردن توله هاتون خودداری کنید و مراسم از ساعت 21:00 شروع میشه تا وقتی که بالاس ها حمله کنن، عروسی به صرف فحش به BLL و TMF و LSV و... میباشد و هرکس هم نتونه با موتور برقصه، باید غضروف سگ بخوره 2- این اخبار مربوط میشه به فردی که در Los Santos درخواست تاکسی ارسال میکنه و... مکالماتی که از اونها بدست اومده رو میشنویم.. راننده: با سلام، کجا تشریف میبرید؟ مسافر: سلام منو بِبَر میخوام تاکسی بشم.. راننده: داداش شما باید بری Forum مسافر: منو بِبَر Forum! (این داستان واگعیه!!!) میگن ماشینه همون موقع بال درآورده و پرواز کرده و در افق محو شده و رانندهه هم داره آسفالت خیابون ها رو گاز میزنه.. 3- شاهد بنر های تبلیغاتی در سطح شهر هستید.. بعد این بنر گفته شده سهام شرکت کوکاکولا با سرعت میگ میگ پیشرفت کرده . آنها بسیار از سرور تشکر و قدردانی کردند و بیان کردند: یه علی اساسین سپاس 4- یکی از اعضای Taxi driver، با عنایت و توکل بر خداوند و گرفتن ناخن فقط در روز های جمعه و شیر دادن به گوربه های کوچه توانست اولین Sultan ELX رو به وجود بیاورد گفته میشه حجم موتور این ماشین 3000 آفتابه بوده و قدرت آن 360 خر بخار است یکی از مقامات بالای آرساکیا دربارهی این ماشین اظهاراتی داشته است: این ماشین با لندکروز فرقی نداره که، من میگم این ماشین کشور آسیا رو میزنه، حالا برید خدا رو شاکر باشید وی همچنین به سازنده این ماشین به عنوان هدیه یک آدامس خرسی داده و از سازنده خواسته که آدامس را به مدت یک دقیقه تا میتواند بجود و سپس به وی پس دهد 5- خبر بعدی راجب این فرد است که کور بوده و آلزایمر میگیرد و یادش میرود که کور است و بینا میشود خدا را هزاران مرتبه شکر 6- گفته شده که این فرد شب گذشته اینقدر که الکل مصرف کرده است، تن زکریای رازی در گور لرزیده است امروز صبح از او در این وضعیت تصویر برداری شد: #در_حال_شا*شیدن_بمیری_سلطان (متأسفانه سانسورچی هنوز نیومده..) بعد از ظهر صاحاب ماشین اومد و فکر میکرد که اون ماشین، ماشینش نیست و به صورت منتغی اون ماشین رو دزدید و رفت سر این صحنه هاستر6 نتونستم پیدا کنم مجبور شدم GTA با مود کلو بنصبم (((: 7- سازمان سرشماری و آمار دهی مدعی شد که: اینقدر این یارو تو سرور هست.. ممد تو واقعیت نیست 8- برو بکس Car shop یک ماشین جدید رو طراحی کردند که دارای آپشن های زیادی از جمله: قالپاق، زه بغل، دنده عقب، فرمان و... میباشد قوی ترین آپشن این خودرو، این است که با روشن کردن برف پاک کن، ماشین حرکت میکند (حتی اگر خاموش باشد) این ماشین توسط سرور هم پلاک شده اما هنوز اسمی برای آن درنظر نگرفتهاند (شایعه شده اسم این ماشین رو میخوان "علی اساسین" بزارن) نمایشگاه خودروی برادران آفتابه زاده (بجز صفدرقلی) که در حال ورشکستگی بودند... و خشتکشان درحال خالی شدن بود، تصمیم گرفتند که در یک حرکت انقلابی این خودرو را خرید و فروش کنند و اینکار آنها را از ورشکستگی نجات داد همه چی داشت خوب پیش میرفت که ناگهان خبر به گوش صفدرقلی رسید او اول یکم خشمگین شد و خطاب به برادرانش فحش خار مادر داد (طبیعیه تو فوتبال هم گل به خودی زیاد میزد) سپس گفت که باید برای اندیشه بیشتر به مستراح برود و فکر کند. روزها گذشت تا ناگهان بغل نمایشگاه بردارانش، یه تیبا فروشی زد و همهی مشتری های برادرانش جذب آنها شدند... و برادرانش دوباره ورشکست شدند و او اینگونه او برادرانش را با ادرار کدر سگ یکی کرد 9- اخبار بعدی راجب دستبرد یک افغانی به یک مامور پلیس است... یک مامور پلیس ایستاده بود و برای خودش "ما همه ترکیم و بربری خوریم" میخوند که ناگهان صدایی شنید: رد کن بیاد... مأمور پلیس یهو با این صحنه مواجه شد.. یه عدد افغانی که در کاپوت جلوی افغکان بود، داشت بال بال میزد.. مأمور پلیس با ترس گفت: پو پو پولا تو طبقه دوم تو گاوصندوقه، برو بردار افغانیه گفت: مسخره بازی در نیار، نون خشکا کجاست؟ پلیسه رفته بود تو Loading... افغانی: الان اگه وضعت نباشه رو به رشد باید قسطاتو بدی رو به پشت.. ناگهان Afghani phone,s ringing... افغانی (on call): گفتم برو سر ساختمان میایم دیهه.. مأمور پلیسه در همین لحظه میخواست که با گان، سیفون افغانیه رو بکشه.. که افغانیه خطاب به پلیسه گفت: این بربری یه ماهه مونده الان حکم جلیقه ضد گلوله داره که یکی ازش خودم پوشیدم، تا دلت میخواد تیر بزن.. و یهو عین سگ رکاب میزنه و پلیسه رو لواشک میکنه... 10- اینها هم در انتظار AG:SAMP PC هستند که به این روز افتادن (شایعه شده اگه دماغشون رو بگیری، میمیرن) بچه ها حتما این مجله رو تا آخر بخونید و داخل کامنت ها بهم بگید که این اتفاقات کیکه یا میتونه واگعی باشه؟ آرزو هاتونو فالو کنید، این گلب پایینم گهوهای کنید صحنه، عکس، ادیت مود، ادیت عکس و نویسنده: @Fail بازیگران: @Rika همه کاره بود، خستهش کردم، خیلی زحمت کشید و @Yasin281 همچنین @ViTNi البته اکانتش به دادمون رسید و حمایت @Automat و داداشم و.. عرض کنم که ادیت عکسها و ادیت مودها با اندروید انجام شده (((: مطالب پنهان @Ali @Ravin @Meli @Kamyab @Blank @Supervisor @GodWorld @DeaDHarD @Armour @Exile @Saleh @EnDWaY @Fayez @SenioR @ArthurFleck @AmirHosseyn @Syd @AdmBoT @LoverBoy @Apache @TheExpert @Alonso @Rexa @Allison @AliSm @Facism @LordMeysam @TAURIEL @FerB @HamedBhn @Scorpro @WaR @Rony @Quit @ProAlit @Nikotin @Exit @MohamadHosseiN @Abolfaazl @Bogart @henry @iElyas @KhodeNaji @moji @Sepehr @Kiya @Iranian @Ordak @ORTEGA @SFC @SpiCy @Robert @Momojaja @ElmiraKamrani58 @DoNaLd و دیگر دوستان.. عالی بود مثل همیشه داداش ❤ موفق و سر بلند باشی به نظر من واقعی بودن صفدرقلی هم گناه داره یه شرینی بگیریم بریم اونارو اشتی بدیم... بعد..... پسر خوشتیپ هم به عشقش رسید انشالله بچه هاشم به خودش بره نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.