WarranT ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 به نظرتون زحمتکش ترین ادمین توی سرور کیه؟ 35 نفر ادمین داریم, نفری 2تا رو انتخاب کنید به عنوان پرکارترین و زحمتکش ترین ادمین ادمین ها Ali - موسس Meli - مدیریت Kamyab - مدیریت Mohny - توسعه دهنده Toofan - توسعه دهنده WhiteCollar - توسعه دهنده Amirmetti - توسعه دهنده (وب) MaTRiX - ( نا مشخص ) AmirHosseiN - مسئول ادمین ها - سرپرست کارکنان Javad - مسئول فروشگاه Drive - مسئول لیدر ها Martyn - مسئول لیدر ها EnDWaY - مسئول لیدر ها Amir - مسئول هلپر ها Robert - مسئول هلپر ها - مسئول رقابت ها و دسته متوسط ها XFaCToR - مسئول تبلیغات Noise - ناظر اقلیت ها Morteza - مسئول رقابت ها و دسته متوسط ها AliAgent - مسئول هلپر ها Kiya - برگزار کننده مسابقات ویژه NeverDie - مسئول رقابت ها و دسته متوسط ها Mehdi - ناظر اقلیت ها Pazel - ( نا مشخص ) RudeBoY - مسئول رقابت ها و دسته متوسط ها AbbasMZ - برگزار کننده مسابقات ویژه - پاسخگوی شکایات Jang - ناظر اقلیت ها - پاسخگوی شکایات اگه حرفی انتقادی چیزی هم دارید بپید که ایشالا از همینجا به دستشون برسه مخفی کننده @Kiya @Ali @Meli @Kamyab @Mohny @Toofan @WhiteCollar @AmirMehdi @MatriX @Empty @Javad @Drive @Martyn @EnDWaY @Amir @Robert @XFaCToR @Noise @morteza @AliAgent @Name @Mehdi @Pazel @RudeBoY @AbbasMZ @Shahrooz @moji@KhodeNaji @iElyas @Momojaja @Ara @F0nX @CalaCe @Aceu @Iranian @Supervisor @OverGrown @Fayez @LoverBoy @SeniorBlack @Bogart @amirakram4444 @MohamadHosseiN @AmirHosseyn @Apache 1 2 6 با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Momojaja ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 @itsClown وقتی گفتی 2 نفر، اولین نفری که اومد در ذهنم کسی بود که در ادامه میگم. اما هرچی سعی کردم یکی پیدا کنم که حداقل نصف او زحمت بکشد، کسی پیدا نشد پس من تنها همان شخص رو میگم. @Mohny زحمتکش ترین ادمینی هستش که من تو تمام این سال ها دیدم. اما یک وقت بقیه دوستان ناراحت نشن، من عاشق همشون هستم، ما با نهایت صداقت میگم که هر وقت من پیش Mohny رفتم، فقط چند دقیقه با هم صحبت کردیم، بعدش به درست کردن مشکلات سرور پرداختند. 1 1 ????? ??? ????? ??? ??? ?????? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 دایی شهروز جنگی به مولا 2 ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 کاشکی این کار رو نمیکردی همشون دارن اینجا زحمت میکشن، تو نمیدونی چه بلایی سرشون اومده!!! جدا همشون زحمت میکشن و وقت میزارن 1 1 اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 20 دقیقه قبل، Iranian گفته است: کاشکی این کار رو نمیکردی همشون دارن اینجا زحمت میکشن، تو نمیدونی چه بلایی سرشون اومده!!! جدا همشون زحمت میکشن و وقت میزارن +++++++ 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 51 دقیقه قبل، itsClown گفته است: Ali و 51 دقیقه قبل، itsClown گفته است: Kamyab و 51 دقیقه قبل، itsClown گفته است: Amir و 52 دقیقه قبل، itsClown گفته است: Javad و 52 دقیقه قبل، itsClown گفته است: Drive و..... اگر بخواهم همینطوری و بزارم که نمیشه. از نظر من تمام ادمین ها تلاش میکنند که سرور پیشرفت کنه پس نمیشه انتخاب کرد. 2 ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 همشون خوب و زحمت کش هستند دمشون گرم ممنون بابت تگ ❤ 1 ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 از نظرم @Empty @Mohny @Toofan @Noise حالا دوتا اضافی گفتم دیگهههه همه ی ادمینا زحمت میکشن ولی از نظرم این 4 تا بیشتر زحمت میکشن 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در December 12, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 58 دقیقه قبل، Momojaja گفته است: @itsClown وقتی گفتی 2 نفر، اولین نفری که اومد در ذهنم کسی بود که در ادامه میگم. اما هرچی سعی کردم یکی پیدا کنم که حداقل نصف او زحمت بکشد، کسی پیدا نشد پس من تنها همان شخص رو میگم. @Mohny زحمتکش ترین ادمینی هستش که من تو تمام این سال ها دیدم. اما یک وقت بقیه دوستان ناراحت نشن، من عاشق همشون هستم، ما با نهایت صداقت میگم که هر وقت من پیش Mohny رفتم، فقط چند دقیقه با هم صحبت کردیم، بعدش به درست کردن مشکلات سرور پرداختند. دمشونم گرم 48 دقیقه قبل، Ara گفته است: دایی شهروز جنگی به مولا 46 دقیقه قبل، Iranian گفته است: کاشکی این کار رو نمیکردی همشون دارن اینجا زحمت میکشن، تو نمیدونی چه بلایی سرشون اومده!!! جدا همشون زحمت میکشن و وقت میزارن اینکه صددرصد , ولی تو همه جا یه بهترینی هست 20 دقیقه قبل، AmirHosseyn گفته است: و و و و و..... اگر بخواهم همینطوری و بزارم که نمیشه. از نظر من تمام ادمین ها تلاش میکنند که سرور پیشرفت کنه پس نمیشه انتخاب کرد. + 2 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: همشون خوب و زحمت کش هستند دمشون گرم ممنون بابت تگ ❤ 3 دقیقه قبل، KhodeNaji گفته است: از نظرم @Empty @Mohny @Toofan @Noise حالا دوتا اضافی گفتم دیگهههه همه ی ادمینا زحمت میکشن ولی از نظرم این 4 تا بیشتر زحمت میکشن نظر منم همینه 1 با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamester ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 ۱ ساعت قبل، itsClown گفته است: به نظرتون زحمتکش ترین ادمین توی سرور کیه؟ 35 نفر ادمین داریم, نفری 2تا رو انتخاب کنید به عنوان پرکارترین و زحمتکش ترین ادمین ادمین ها Ali - موسس Meli - مدیریت Kamyab - مدیریت Mohny - توسعه دهنده Toofan - توسعه دهنده WhiteCollar - توسعه دهنده Amirmetti - توسعه دهنده (وب) MaTRiX - ( نا مشخص ) AmirHosseiN - مسئول ادمین ها - سرپرست کارکنان Javad - مسئول فروشگاه Drive - مسئول لیدر ها Martyn - مسئول لیدر ها EnDWaY - مسئول لیدر ها Amir - مسئول هلپر ها Robert - مسئول هلپر ها - مسئول رقابت ها و دسته متوسط ها XFaCToR - مسئول تبلیغات Noise - ناظر اقلیت ها Morteza - مسئول رقابت ها و دسته متوسط ها AliAgent - مسئول هلپر ها Kiya - برگزار کننده مسابقات ویژه NeverDie - مسئول رقابت ها و دسته متوسط ها Mehdi - ناظر اقلیت ها Pazel - ( نا مشخص ) RudeBoY - مسئول رقابت ها و دسته متوسط ها AbbasMZ - برگزار کننده مسابقات ویژه - پاسخگوی شکایات Jang - ناظر اقلیت ها - پاسخگوی شکایات اگه حرفی انتقادی چیزی هم دارید بپید که ایشالا از همینجا به دستشون برسه نمایش محتوا مخفی @Kiya @Ali @Meli @Kamyab @Mohny @Toofan @WhiteCollar @AmirMehdi @MatriX @Empty @Javad @Drive @Martyn @EnDWaY @Amir @Robert @XFaCToR @Noise @morteza @AliAgent @Name @Mehdi @Pazel @RudeBoY @AbbasMZ @Shahrooz @moji@KhodeNaji @iElyas @Momojaja @Ara @F0nX @CalaCe @Aceu @Iranian @Supervisor @OverGrown @Fayez @LoverBoy @SeniorBlack @Bogart @amirakram4444 @MohamadHosseiN @AmirHosseyn @Apache بدون شک نویز جان عضو هیچ حاشیه ای نیست سرش تو کار خودشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMTR ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 ۱ ساعت قبل، itsClown گفته است: به نظرتون زحمتکش ترین ادمین توی سرور کیه؟ 35 نفر ادمین داریم, نفری 2تا رو انتخاب کنید به عنوان پرکارترین و زحمتکش ترین ادمین ادمین ها Ali - موسس Meli - مدیریت Kamyab - مدیریت Mohny - توسعه دهنده Toofan - توسعه دهنده WhiteCollar - توسعه دهنده Amirmetti - توسعه دهنده (وب) MaTRiX - ( نا مشخص ) AmirHosseiN - مسئول ادمین ها - سرپرست کارکنان Javad - مسئول فروشگاه Drive - مسئول لیدر ها Martyn - مسئول لیدر ها EnDWaY - مسئول لیدر ها Amir - مسئول هلپر ها Robert - مسئول هلپر ها - مسئول رقابت ها و دسته متوسط ها XFaCToR - مسئول تبلیغات Noise - ناظر اقلیت ها Morteza - مسئول رقابت ها و دسته متوسط ها AliAgent - مسئول هلپر ها Kiya - برگزار کننده مسابقات ویژه NeverDie - مسئول رقابت ها و دسته متوسط ها Mehdi - ناظر اقلیت ها Pazel - ( نا مشخص ) RudeBoY - مسئول رقابت ها و دسته متوسط ها AbbasMZ - برگزار کننده مسابقات ویژه - پاسخگوی شکایات Jang - ناظر اقلیت ها - پاسخگوی شکایات اگه حرفی انتقادی چیزی هم دارید بپید که ایشالا از همینجا به دستشون برسه نمایش محتوا مخفی @Kiya @Ali @Meli @Kamyab @Mohny @Toofan @WhiteCollar @AmirMehdi @MatriX @Empty @Javad @Drive @Martyn @EnDWaY @Amir @Robert @XFaCToR @Noise @morteza @AliAgent @Name @Mehdi @Pazel @RudeBoY @AbbasMZ @Shahrooz @moji@KhodeNaji @iElyas @Momojaja @Ara @F0nX @CalaCe @Aceu @Iranian @Supervisor @OverGrown @Fayez @LoverBoy @SeniorBlack @Bogart @amirakram4444 @MohamadHosseiN @AmirHosseyn @Apache بنظر من neverdie رویِ تَنِ شهر مینویسیم؛ سَرِخَم قَدِغَن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirakram4444 ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 @itsClownبنظرم کامیاب و ایکس فکتور زحمتکش ترین ادمینا هستن 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 @Mohny 1 آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 (ویرایش شده) به نظرم هیچ کدومشون نتونستن کار خودشون رو درست انجام بدن چون اگه میتونستن، نمیذاشتن امسال تو به این سرور بیان ویرایش شده December 12, 2023 توسط Fail 2 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 به نظرم انتخاب نکنیم چون همه ادمین ها دارن تلاش میکنن دم همشون گرم 1 !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 بوس به همتون 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در December 12, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 2 ساعت قبل، amir555 گفته است: بدون شک نویز جان عضو هیچ حاشیه ای نیست سرش تو کار خودشه ++ 2 ساعت قبل، Lianloveemtr گفته است: بنظر من neverdie اونم ادمین خوبیه 2 ساعت قبل، amirakram4444 گفته است: @itsClownبنظرم کامیاب و ایکس فکتور زحمتکش ترین ادمینا هستن 2 ساعت قبل، Fail گفته است: به نظرم هیچ کدومشون نتونستن کار خودشون رو درست انجام بدن چون اگه میتونستن، نمیذاشتن امسال تو به این سرور بیان نظر لطفته گلم 2 ساعت قبل، Bogart گفته است: به نظرم انتخاب نکنیم چون همه ادمین ها دارن تلاش میکنن دم همشون گرم + 2 دقیقه قبل، Robert گفته است: اقا Robert دارنده بیشترین Hater در سرور جوری که مدرکه دیموتشو میخریدن ماشالله کینگ با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 فقط @Robert 1 We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 @AbbasMZ @EnDWaY دو تا از بهترین ها 1 Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dragon1 ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 درود به شخصه زمانی که بیکار هستم در سرور به عملکرد هلپر ها و ادمین های سرور دقت میکنم. و غیر از این 3 ادمین کسی را مثل این نفرات ندیدم که شایسته ادمینی باشند چه در شخصیت چه در پاسخگویی و چه پای کار بودن. @AliAgent @SFC @Robert ولی هیچ جایز نیست که عملکرد دیگر ادمینها را هم دست کم بگیریم،همه ادمینها برای بهتر شدن سرور کمک میکنند. 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 ملیکا خانم انقدر کار میکنند که نگارشون هستم @Fail 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 به نظر من بهترین ادمینا Robert Martyn Endway فعال هستند بقیه هم عالی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 چرا من نیستم؟ انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Momojaja ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 36 دقیقه قبل، MohamadHosseiN گفته است: چرا من نیستم؟ تو ادمین شو، خودم میگم تو ????? ??? ????? ??? ??? ?????? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProAlit ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 8 ساعت قبل، itsClown گفته است: به نظرتون زحمتکش ترین ادمین توی سرور کیه؟ 35 نفر ادمین داریم, نفری 2تا رو انتخاب کنید به عنوان پرکارترین و زحمتکش ترین ادمین ادمین ها Ali - موسس Meli - مدیریت Kamyab - مدیریت Mohny - توسعه دهنده Toofan - توسعه دهنده WhiteCollar - توسعه دهنده Amirmetti - توسعه دهنده (وب) MaTRiX - ( نا مشخص ) AmirHosseiN - مسئول ادمین ها - سرپرست کارکنان Javad - مسئول فروشگاه Drive - مسئول لیدر ها Martyn - مسئول لیدر ها EnDWaY - مسئول لیدر ها Amir - مسئول هلپر ها Robert - مسئول هلپر ها - مسئول رقابت ها و دسته متوسط ها XFaCToR - مسئول تبلیغات Noise - ناظر اقلیت ها Morteza - مسئول رقابت ها و دسته متوسط ها AliAgent - مسئول هلپر ها Kiya - برگزار کننده مسابقات ویژه NeverDie - مسئول رقابت ها و دسته متوسط ها Mehdi - ناظر اقلیت ها Pazel - ( نا مشخص ) RudeBoY - مسئول رقابت ها و دسته متوسط ها AbbasMZ - برگزار کننده مسابقات ویژه - پاسخگوی شکایات Jang - ناظر اقلیت ها - پاسخگوی شکایات اگه حرفی انتقادی چیزی هم دارید بپید که ایشالا از همینجا به دستشون برسه نمایش محتوا مخفی @Kiya @Ali @Meli @Kamyab @Mohny @Toofan @WhiteCollar @AmirMehdi @MatriX @Empty @Javad @Drive @Martyn @EnDWaY @Amir @Robert @XFaCToR @Noise @morteza @AliAgent @Name @Mehdi @Pazel @RudeBoY @AbbasMZ @Shahrooz @moji@KhodeNaji @iElyas @Momojaja @Ara @F0nX @CalaCe @Aceu @Iranian @Supervisor @OverGrown @Fayez @LoverBoy @SeniorBlack @Bogart @amirakram4444 @MohamadHosseiN @AmirHosseyn @Apache Mohny AliAgent Noise AbbasMZ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده