G0DFATHER ارسال شده در November 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2023 با سلام و درود خدمت همگی ، دوستان پیشنهادی دارم که گفتم ارائه کنم. همونطور که میدونید برای ایجاد Bind باید از طریق منو F11 لانچر استفاده کنیم که به نظرم برای کسی که به صورت فوری نیازمنده متناسب نیست ( افرادی که برای مدت کوتاهی نیاز به Bind دارن و بعد استفاده قصد پاک کردن رو دارن ) و به نظرم علاوه بر لانچر بتونیم با استفاده از CMD این کار رو انجام بدیم ، خیلی بهتر و سریع تر میشه. شکل دستور به این شکل میشه: Bind Key CMD/ Unbind Key/ مثال: Bind X Enter/ ( بعد از زدن این دستور ، به جای نوشتن دستور Enter/ میتوان از دکمه X استفاده کرد ) Unbind X/ ( حذف Bind دکمه ) ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2023 + لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 (+) 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Frenzo ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 " " 「 ...???? ??? ????? ???? 」 ﹃﹄ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gladiatoor ارسال شده در December 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 + هی میگزره....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 8 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. راه حل ارائه شدهی شما از قبل در لیست بررسی قرار دارد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده