Lich ارسال شده در November 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 (ویرایش شده) والا این موضوع رو خود من زیاد شنیدم از بازیکنا که از اینکه شماره عوض نمیشه ناراحتن من خودمم به این اپشن برای بعضی از اکانت هام نیاز دارم خبر هم ندارم این پیشنهاد قبلا داده شده یا نه ولی از نظر خودم چیز خوبیه چون وقتی یک اکانتی رو به کسی میفروشی (به پول بازی) به صورت کامل بتونی به نام طرف بزنی نه اینکه فقط ایمیل باشه یا شمارت میپره ولی اکانتو داری ایمیلت هم لازم نداری و میخوای با یه ایمیل دیگه عوض کنی ایمیل عوض میشه ولی شماره نه در کل اینکه نمیشه عوض کرد چیز جالبی نیست این هایی هم که گفتم فقط چند تا مثال ریز بود وگرنه این موضوع خیلی مشکلات به وجود اورده نظراتتون رو پذیرا هستم ویرایش شده November 14, 2023 توسط Guardian ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در November 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2023 زیاد پیشنهاد شده. ببینید،الان در خیلی بازی های بزرگ تغییر شماره وجود داره.اما ثمره این آپشن تبر شدن (دزدیده شدن اکانت) در هنگام معامله بوده. میشه به شکلی اجرا کرد که .... فقط بشه با یک HW شماره رو تغییر داد و محدودیت تغییر شماره هر ۳۰ روز یکبار باشه.(HW باید HW باشه که باهاش ثبت نام تکمیل شده،) در هر صورت (+) برای شما. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در November 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2023 4 ساعت قبل، AmIrYY گفته است: فقط بشه با یک HW شماره رو تغییر داد و محدودیت تغییر شماره هر ۳۰ روز یکبار باشه.(HW باید HW باشه که باهاش ثبت نام تکمیل شده،) عالیه ولی هر 30 روز یکبار رو موافق نیستم چون اگر اکانت رو به هر روشی بدزدن و شماره رو تغییر بدن من باید 30 روز صبر کنم تا شماره خودمو دوباره بزارم ولی HW پیشنهاد خوبی بود ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در November 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2023 ۱ ساعت قبل، Guardian گفته است: 30 هر ۳ روز یکبار چطور؟ ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در November 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2023 5 ساعت قبل، AmIrYY گفته است: هر ۳ روز یکبار چطور؟ در کل من با این موضوع که بخوایم تایم بزاریم برای عوض کردنش موافق نیستم ولی خب همونطور که گفتم HW پیشنهاد خوبی بود باید ببینیم مسئولای پیشنهادات چه نظری دارن @Ravin @SuperMaN @Farab @Omid @Toofan @AmirMahdi @SFC @MaSiH 1 ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲۴ در 03:03، Guardian گفته است: والا این موضوع رو خود من زیاد شنیدم از بازیکنا که از اینکه شماره عوض نمیشه ناراحتن من خودمم به این اپشن برای بعضی از اکانت هام نیاز دارم خبر هم ندارم این پیشنهاد قبلا داده شده یا نه ولی از نظر خودم چیز خوبیه چون وقتی یک اکانتی رو به کسی میفروشی (به پول بازی) به صورت کامل بتونی به نام طرف بزنی نه اینکه فقط ایمیل باشه یا شمارت میپره ولی اکانتو داری ایمیلت هم لازم نداری و میخوای با یه ایمیل دیگه عوض کنی ایمیل عوض میشه ولی شماره نه در کل اینکه نمیشه عوض کرد چیز جالبی نیست این هایی هم که گفتم فقط چند تا مثال ریز بود وگرنه این موضوع خیلی مشکلات به وجود اورده نظراتتون رو پذیرا هستم با سلام @Guardian# نظر خوبیه موافق هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 درود. طبق اطلاعاتی که بنده دارم موسس درباره ی این موضوع خیلی فکر کردن و مطمئن نیستم به چه نتیجه ای رسیدن. تا اونجایی که یادمه یک تاپیک درباره ی این مورد زده شده بود و نتیجه رو یادم نیست ولی فکر کنم تارگت زده شد. با عوض کردن رمز با HardWare موافقم ولی بازهم موسس درباره ی این مورد فکر کردن و اگر قبول شده باشه باید تاپیک های پیشین رو بررسی کنید تا ببینید تارگت روی ورژن زده شده یا با دلیل مناسبی رد شده. ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲۴ در 06:45، AmIrYY گفته است: زیاد پیشنهاد شده. ببینید،الان در خیلی بازی های بزرگ تغییر شماره وجود داره.اما ثمره این آپشن تبر شدن (دزدیده شدن اکانت) در هنگام معامله بوده. میشه به شکلی اجرا کرد که .... فقط بشه با یک HW شماره رو تغییر داد و محدودیت تغییر شماره هر ۳۰ روز یکبار باشه.(HW باید HW باشه که باهاش ثبت نام تکمیل شده،) در هر صورت (+) برای شما. در این صورت نظرم مثبت هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 بارها پیشنهاد شده و هر جوری هم که این ایده مطرح شده موسس مخالفت کردن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 پیشنهاد تکراری و نظر من مثبت است درباره تغییر شماره بتونیم تو یه بازه زمانی و یه حد نصاب عوضش کنیم ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در February 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 5 @Mohny جان پیشنهادات قدیمی رو هم چک کنید لطفا ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Plosion ارسال شده در February 6 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6 در ۱۴۰۲/۸/۲۴ در 06:45، AmirVortlu گفته است: زیاد پیشنهاد شده. ببینید،الان در خیلی بازی های بزرگ تغییر شماره وجود داره.اما ثمره این آپشن تبر شدن (دزدیده شدن اکانت) در هنگام معامله بوده. میشه به شکلی اجرا کرد که .... فقط بشه با یک HW شماره رو تغییر داد و محدودیت تغییر شماره هر ۳۰ روز یکبار باشه.(HW باید HW باشه که باهاش ثبت نام تکمیل شده،) در هر صورت (+) برای شما. با این پیشنهاد بسیار موافقم.+ 1 نَصرُ مِن اللهِ و فَتحٌ قریب بعد اعلام جنگ بخونید نماز وحشت برسم پشت خاکریزتون فقط اشهد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 7 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است/رد شد. * امکان تغییر در این مورد در حال حاضر وجود ندارد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. 1 COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده