NighTStaR ارسال شده در February 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: God • توضیحات: با سلام اقا یعنی چی ؟ من باید 1 FW داشته باشم دیشب ساعت 10 به چی دلیل FW داده که من اینترنت نداشتم دیشب • مدارک (فیلم یا عکس): In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در February 22, 2018 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2018 با سلام. دوست عزیز اگه شما قوانین رو خوب خونده باشین متوجه میشین که به چه دلیل FW دریافت کردین ولی باز من ذکر میکنم: شما در War اجباری حضور نداشتین = 1 FW شما در میتینگ حضور نداشتین = 1 FW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2018 غایب بودن در جنگهای اجباری: برای بار اول - 5.000$ جریمه. ما همانطور که ذکر کردیم غیبت در جنگهای اجباری با جریمه پاسخ داده خواهند شد. @SenioR دلایل استفاده خود از FactionWarn بر روی این فرد را لطفا تا 24 ساعت آینده شرح دهید. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2018 با سلام. شکایت شما تائید شد. لیدر مربوطه اخطار لفظی جدی دریافت کرد. به اقلیت مربوطه بازگردانی شدید! +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده