TomyShelby ارسال شده در November 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2023 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: دقیقا دلیلش رو نفهمیدم احتمالا چون یک مسافر رو زیاد جابه جا کردم فکر کرده دارم تقلب میکنم • مدارک (فیلم یا عکس): http://upload.photo-aks.com/users_photo/large/26264.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAbdollah ارسال شده در November 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2023 با عرض درود و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز, موردی پیش اومده که وظیفه دونستم بیام در این مطلب شرکت کنم. همانطور که خود شما و لیدر محترم اقلیت تاکسی خبر دارند این روز ها این اقلیت بنا به دلایلی جذابیت کمتری نسبت به دیگر اقلیت ها دارد و همچنین نیز خواهان کمتری برای حضور در اقلیت دارد اما کسانی هستند که بیشتر به فکر کمک به بازیکنان تازه وارد هستند تا رفتن به سمت مراحل بالاتر در بازی. موردی که امروز برای این دوست عزیز پیش اومده هم از این قاعده مستثنی نیست. همانطور که گفتم کارکنان تاکسی از جذابیت های دیگر اقلیت ها دست کشیده اند و اومدن تاکسی لذا ما نیز باید هوای آنها رو داشته باشیم, بنده به شخصه در وقت های آزادم به جای استفاده از وسایل شخصی از تاکسی استفاده میکنم تا موارد فعالیت های آنها هم در بازی مهیا تر باشد. بنده شناختی از این دوست عزیز نداشتم و همگی کارکنان تاکسی توانایی یکسانی در کمک رسانی به بنده داشتن و اینگونه نبود که بین اشخاص برتری موقعیتی در انجام فعالیت ها وجود داشته باشد. قصد بنده فقط و فقط کمک بوده لذا از لیدر محترم درخواست دارم تدارکات برگشتن این دوست عزیز به اقلیت رو فراهم کنند. با تشکر از تمامی شما عزیزان اوقات به کام. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در November 9, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 با سلام و احترام خدمت شاکی عزیز @TomyShelby و شاهد محترم @HajAbdollah اوقات به کام: شکایت شما رد شد. دلیل: شما در بازه های زمانی خیلی کوتاهی مسافر را به جا های نزدیکی منتقل می کردید. پ.ن: جهت دریافت توضیحات بیشتر در مورد اخراج شما در بازی با اَدمین "EnDWaY" در ارتباط باشید. +موفق باشید. +بسته شد! 1 ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده