83mehrdad83 ارسال شده در November 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شکایت اول:با سلام بنده جریمه خود رو پرداخت کردم و عطا دور شد از من بعد اینکه پرداخت کرده بودم یهو 3wantedدادن به دلیل پرداخت نکردن جریمه!تو عکسم مشخص هست که من پرداخت کردم.اولش گفتم پول ندارم که تو عکسم مشخصه کل پول رو دادم به جریمه و گفتم بریم بانک بدم که دوستم بهم داد و پرداخت کردم! حالا دقیقا علت این wantedها چی بوده؟ یادآوری:(درصورتی که جریمه پرداخت نشد مامور مورد نظر 20 ثانیه فرصت دارد با دستور wa 8 playerid/ به فردی که جریمه را پرداخت نکرده وانتد بدهد. در صورت خروج از بازی این وانتد به صورت خودکار برای فرد ثبت میشود.)ولی با توجه به فاصله چت میشه دریافت فاصله کمتر بوده! شکایت دوم:بنده تو قانون دپارتمان پلیس جریمه ای با مبلغ 800$به دلیل سرعت 130 در جاده (بدون اینکه از پیاده رو برم یا خلاف خیابون برم و ...)ندیدم!یعنی چطور ایشون برای سرعت 130 کیلومتر 800 تا جریمه در نظر گرفتن؟ شکایت سوم: • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در November 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2019 ᴵᶰ ᵗʰᵉ ᶰᵃᵐᵉ ᴼᶠ ᴳᵒᵈ بازیکن: @83mehrdad83 با سلام: شکایت شما رد شد و کار افسر مربوط صحیح بود. توضیحات: دوست عزیز @83mehrdad83 وقتی شما جریمه میشوید 40 ثانیه وقت دارید که جریمه خودتون را پرداخت کنین و در غیر این صورت افسر پلیس موظف به دادن درجه تحت تعقیب 3 میباشد. در عکس ارسالی شما کاملا مشخص میباشد که شما پس از گرفتن درجه تحت تعقیب اقدام به پرداخت جریمه کردین. 1 1 نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در November 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2019 ᴵᶰ ᵗʰᵉ ᶰᵃᵐᵉ ᴼᶠ ᴳᵒᵈ بازیکن: @AliRezaNT با سلام: در 8 ساعت قبل، AliRezaNT گفته است: 1: ایشوون چطور با 2 MT/ که به بنده دادن Wanted میدن؟ طبق مدارک ارسالی افسر مربوطِ کار ایشون صحیح میباشد. در 8 ساعت قبل، AliRezaNT گفته است: 2: خیلی جالب بنده با این که از NRG پیاده شدم و به سمت افسر مربوطه رفتم ولی ایشون Wanted Ignoring دادند یعنی چییی؟ طبق مدارک ارسالی افسر مربوطِ کار ایشون صحیح میباشد اما اخطار های لازم جهت صبر نکردن به ایشون داده شد. در 9 ساعت قبل، AliRezaNT گفته است: 3: نکته بعدی خیلییی جالبه که ایشون با NRG شخصی MT/ میدن اینم جدیده؟ طبق مدارک ارسالی افسر مربوطِ کار ایشون صحیح میباشد و ایشون در هنگامه MT دادن پیاده بودن. در 9 ساعت قبل، AliRezaNT گفته است: 4: طبق قوانین باید تمام افراد اقلیت ها سرعت مجاز و قوانین رانندگی را رعایت کنند شما برای 110تا سرعت جریمه میکنید ولی خودتون .... هنگامه Wanted این قوانین نقض میشوند. در 9 ساعت قبل، AliRezaNT گفته است: 5: ایشون میگن که فیلم گرفته شده درخواست فیلم حتما بشه در خواست شد. نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در December 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2019 ᴵᶰ ᵗʰᵉ ᶰᵃᵐᵉ ᴼᶠ ᴳᵒᵈ بازیکن: @Sobi با سلام: شکایت شما رد شد و افسر مربوط در این اقلیت حظور ندارد. نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در December 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • شاهد ها:--- • توضیحات: با سلام عرض ادب,شکایت اول-ایشون به دلیل سرعت بالا جریمه کردن بعد از چند دقیقه اومدن گواهینامه من رو Suspend کردن! بعد اگر به قوانین نگاه کنن میبینن که Suspend برای سرعت بالا حذف شده! هویج برای چشمان خوب است. شکایت دوم همانطور که در عکس معلومه من به دلیل AFK بودن /Sar من خاموش شده که به منظله AFK بودن من بوده ایشون چرا به من /MS دادن؟ • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/nrkl_gta_sa_2019-12-06_10-47-30-248.mp4/ ویرایش شده December 6, 2019 توسط NimaTF Nothing نقل قول Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayea ارسال شده در December 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به چه دلیلی license بنده رو suspend کرد؟ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول باشد که نباشد پارتی در این سرزمیـــــــــن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RamtinSnipe ارسال شده در December 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بدون دادن ۳ تا اخطار به من وانتد دادن! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/ze29_sara-noob.mp4/ 1 نقل قول Germany لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در December 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2019 (ویرایش شده) ᴵᶰ ᵗʰᵉ ᶰᵃᵐᵉ ᴼᶠ ᴳᵒᵈ بازیکن: @NimaTF با سلام: شکایت شما رد شد و افسر مربوط شما را به دلیل لاین مخالف Suspend کردند. بازیکن: @Shayea با سلام: شکایت شما رد شد و افسر مربوط شما را به دلیل لاین مخالف Suspend کردند. بازیکن: @RamtinSnipe با سلام: متاسفانه افسر مربوطِ از بازی محروم شدند. ویرایش شده December 8, 2019 توسط Spartan 1 نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در December 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام. همراه داشتن مسافر در هنگام تعقیب برای گرفتن جریمه سرعت بالا. • شاهد ها: NONE • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McDonald ارسال شده در December 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2019 @JanSoN شکایت شما درحال بررسی میباشد, لطفا صبور باشید. نقل قول Mind your own business لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McDonald ارسال شده در December 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2019 @JanSoN شکایت شما قبول شد. افسر مربوط اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول Mind your own business لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در December 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام! آقا من 5 وانتد داشتم و رفته بودم منطقه mount chilliad (یا همون کوه sf) که ایشون اومد و به من ms داد (پیام تسلیم) اولا اینکه لطفا لیدر محترم مدرک اجازه رسیدگی به وانتد ایشون رو رویت کنن حتما چون بالا کوه مامور گارد ملی (Caps) با هلیکوپتر از قبل اومده بود! دوم اینکه من از هلپر سوال کردم تا بازم مطمئن شم که "آیا وانتد 5 حق تسلیم داره؟" که جواب خیر بود. و این افسر به من وانتد رانر داد ،10 دقیقه ای که از وانتد قبلیم مونده بود که بره رو خراب کرد ، و با دادن یه وانتد دیگه به من باعث شد تایم بیشتری بیفتم زندون و پول بیشتری ازم کم بشه! ایشون اولا دخالت کرد تو وانتد و بررسی صحت انجام این عملش برعهده لیدر، بررسی نکرد من حق تسلیم دارم یا نه (FW) و بعد به من وانتد اشتباه داد و Clear نکرد (FW) طبق قوانین ایشون باید FP80 بشه درخواست رسیدگی دارم با تشکر! نقل قول قبل از دستگیری یک مجرم، از داشتن حق تسلیم او مطمئن شوید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) زمانی که شما برای دستگیری یک مجرم به محل میرسید، اگر قبل از شما افسر دیگری برای دستگیری به آنجا رفته بود، حق دخالت ندارید مگر اینکه آن افسر از شما درخواست کمک کند یا خود مجرم سوار خودروی شما شود (مجازات: Faction Warn) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:عکس 1 عکس 2 نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در December 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون خیلی خوشحال تشریف دارن, بهشون میگم تایم تیکت تموم شده اومده میگه SS, یه فیلم نباید از وانتد دادن یا تیکتشون بدن؟ 5 مین از وانتد گذشته اومده تیکت میده... بعدم ک الکی یه وانتد گوش نکردن کردن تو پاچمون و خیلی راحت Kill دادن , تقاضا پیگیری دارم @McDonald • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده December 11, 2019 توسط Kiyarash 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McDonald ارسال شده در December 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2019 @Tommyشکایت شما رد شد, مدرک کامل نیست.@Kiyarash شکایت شما رد شد, مدرک کامل نیست. نقل قول Mind your own business لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در December 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام دلیل وانتد؟ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://s6.picofile.com/file/8381724734/sa_mp_034.png نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McDonald ارسال شده در December 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2019 @Tommyشکایت شما رد شد, طبق مدارک ارسالی کار افسر مربوط صحیح بوده است. نقل قول Mind your own business لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در December 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لطفا مدارک وانتد داده شده توسط لیدر چک شود • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده December 14, 2019 توسط AloneBoy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McDonald ارسال شده در December 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2019 @AloneBoy شکایت شما رد شد, طبق مدارک ارسالی کار افسر مربوط صحیح بوده است. 1 نقل قول Mind your own business لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammadahmadi ارسال شده در December 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2019 سلام آقای sara.s امروز ساعت 2:40 دقیه لایسنس رانندگی اینجانب را مسدود کرد طبق قوانین حق مسدود کردن لایسنس رانندگی وقتی سطح اینجانب زیر 8 میباشد را ایشون نداشتن و بدون اخطار قبلی همچین کاری کردن ! ثانیا ایشون با سرعت بالا به وسیله شخصی اینجانب اصابت کرده و من در جهت مخالف فقط پارک بودم! لطفا رسیدگی شود! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McDonald ارسال شده در December 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2019 @mohammadahmadiشکایت شما قبول شد. افسر مربوط اخطار اقلیت دریافت کرد. نقل قول Mind your own business لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در December 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام. Sleep در حالت /Duty! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McDonald ارسال شده در December 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2019 @AloneBoyشکایت شما قبول شد. افسر مربوط اخطار لفظی دریافت کرد. 2 1 نقل قول Mind your own business لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali900 ارسال شده در December 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین شدت بالا در /w • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mirana ارسال شده در December 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سوار کردن شخص معمولی (بدون وانتد) روی وسیله نقلیه NRG PD • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: فیلم عکس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hope ارسال شده در December 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام اقای MR_O وسط 4راه بودن و من داشتم ازشون Repair میگرفتم.این اقا MV/ داده من ماشینو دارم تکون میدم کناره اقای MR_O بعد ایشون Wanted میده. لطفا قبل از تست فکشن یه تست شعور بگیرید بعد invite بدید. • شاهد ها: ======= • مدرک/عکس یا فیلم: داشتم Repair میگرفتم ایشون Wanted دادن بی احترامی کردن منم جواب دادن بعد ایشون توهین بیشتری کردن http://uupload.ir/files/gacm_sa-mp-288.png نقل قول Me My Best Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.