Panda ارسال شده در April 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2020 با سلام خدمتِ شاکی محترم. @sinak2467 شکایت شما پذیرفته شد. با تشکر از گزارش شما, پوزش مارا برای دیر پاسخ دادنِ شکایت پذیرا باشید.پیروز و سربلند باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در April 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من نمیدونم چرا وانتد گرفتم درخواست مدرک میکنم نمیدونم مشکل شخصی دارن وقتی کسی تو ماشینشون وانتید داره اون نمیبرن زندان من میبرن برخورد لازمه شه تا پارتی بازی نشه • شاهد ها: هیچ کسی • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SABERI ارسال شده در April 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم مسیر خودمو میرفتم که ایشون 2 بار پشت سر هم گفتن مزاحم ما نشوید. همین که اومدم راهمو کج کنم وانتد 3 دادن. ازشون درخواست فیلم و مدرک دارم • شاهد ها: اکثر اعضای فکشن شما باهم بودن داشتن باهم میرفتن و اونجا بودن • مدرک/عکس یا فیلم: ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در April 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: جریمه کردن بعد فرار کردن ایشون من زمانی که تایم و زمانی که میتونستن تیکت بدن تموم شد اما بعد اون زمان تیکت داد و من گفتم تایمش تموم شده اما ایشون به من Wanted داد و من درخواصت مجازات دارم اعمال جریمه و مجازات به صورت اشتباه ممنوع می باشد (مجازات: Faction Warn) • شاهد ها: هیچ کی • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در April 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2020 با سلام خدمتِ شاکی محترم. @MyOwnRules شکایت شما رد شد.قوانینِ دسته ویژه:حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد.پیروز و سربلند باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در April 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2020 با سلام و درود مدارک خدمت لیدر @BlueMooN ارسال شد! نقل قول Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در April 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: spike stripsبی دلیل و اخلاق خراج از زندگی واقعا خسته کنندس اینکا و باید مجازات کامل بشه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://uupload.ir/view/minz_gta_sa_mp_4_18_2020_5_35_41_am.mp4/ اخلاق خارج زندگی نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در April 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده میخوام بدونم دلیل DM ایشون چی هست اگر مدرکی دارن که بذارن اگه نه که طبق قانون فکشن وارن بگیرن • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:https://www.mediafire.com/view/h4khv3ewfmhv0bx/sa-mp-423.png/file نقل قول ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در April 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2020 با سلام خدمتِ شاکیانِ محترم. @Khalse @MyOwnRules شکایتِ شما پذیرفته شد. با تشکر از گزارش شما عزیزان, پوزش مارا برای این اشتباه عضوِ پلس پذیرا باشید. افسرِ موردِ نظر شما به دلیلِ قانون شکنی اقلیت را با FP80 ترک کرد.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- با سلام خدمتِ شاکی محترم. @SABERI شکایت شما رد شد. شما حتما باید مدرک از شخصی که شکایت کردید داشته باشید.(که شما نداشتید)با این حال بنده از افسرِ موردِ نظر شما درخواستِ مدرک کردم که مدارک صحیح بود و کارشون مشکلی نداشت.نکته: از شکایت های بی دلیل و بی مورد بشدت خودداری کنید.پیروز و سربلند باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در April 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:کشتن بی مورد و الکی.مدرک دارن بدن • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در April 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2020 با سلام خدمتِ شاکیِ محترم. @DevilMan شکایت شما رد شد. دلیل و علّت: 1.TimeStamp/ در عکس فعال نیست. 2.عکس ویرایش شده میباشد. 3.در جمعی که بر علیه پلیس اقدام به شورش کردند حضور داشتید.نکته: از شکایت های بی مورد و بی دلیل بشدت خودداری کنید.پیروز و سربلند باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. Ramming on cop car را تنها زمانی باید wa/ بزنید که آن شخص واقعاً به ماشینتان کوبیده (تقریباً محکم) و قبل آن مدرک تهیه کنید. به دلیل محدودیت سمپ ممکن است اسمی برای شما به دلیل Ramming on cop car ارسال شود که واقعاً به ماشین شما نزده است. برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد.من کی کوبیدم؟ایا مدرکی دارید؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام. ایشون با پایه پیاده امدن MS/ میدن وقتی که تو آب هستم و وقتی که از آب دارم میرم بیرون وانتد Running میدن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: فیلم دادن وانتد Running به بنده فیلم زمانی که ماشینشون تو آب هست و ماشین ندارند نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirAbas ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم @MyOwnRules از انجا که از بنده شکایت شده بنده وظیفه دونستم این مدارکی که در عکس شما ذکر شده رو بیان کنم و سپس اگر لیدر محترم درخواست مدرک کرد مدارک از سوی بنده برای ایشون ارسال میگردد. 1- در قوانین ذکر شده است وقتی در مکانی شورش شده است شما نباید در انجا حضور داشته باشید. از مدرکی که از سوی شما ارسال شده است مشخص میباشد که ۲ نفر قانون شکنی کرده اند و پلیس دنبالشان هستند و چرا شما باید در ان مکان حضور داشته باشید؟ 2- در سمت دیگر که در مدارک شما مشخص میباشد ماشین بنده به صورت جدی اسیب دیده و همانطور که لیدر با خبر هستند که اخطار Ramminng On Cop Car از سوی پلیر پیاده ارسال نمیشود و فقط از شخص سواره ماشین ارسال میشود. 3- و در نهایت پس از ارسال اخطار و در نبود من در ان مکان شما اقدام به دور شدن از ماشین و اقدام به پر کردن خون خود کردید و این مشخص است که اگر شما پیاده بودید چرا اخطار ارسال شده؟ و این مورد فراموش نشود که در قانون کنونی ذکر شده مدارکی که دارای Timestamp نباشند جزو مدارک محسوب نمیشوند ویرایش شده April 23, 2020 توسط Sara011 نقل قول << ما دویدیم به اینجا رسیدیم شما اسنپ هم بگیری به ما نمیرسی >> If enlightenment is what you sayI want to be retarded. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Misagh ارسال شده در April 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این اقا به چه حقی وقتی میبینه خونه من قفل هست بی دلیل از /ram استفاده میکنه؟ یا به چه حقی وقتی من زندانم یه بازیکنو میاره که با من صحبت کنه؟ این کارا قانونیه؟ ( چت های کلن شخصی بود به همین دلیل روشونو خط کشیدم) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/yvw9pajx934d/Untitled.png.htm http://uplod.ir/4kcee123vk7i/sa-mp-387.png.htm نقل قول Kindness is beautiful - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 با سلام خدمتِ شاکیِ محترم. @MyOwnRules شکایتِ شما رد شد.TimeStamp/ در عکس فعال نیست.پیروز و سربلند باشید.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- با سلام خدمتِ شاکیِ محترم. @Misagh بنده از افسره موردِ نظر شما درخواست میکنم که علت و مدرک این کارشون رو برای من ارسال کنند.@Sara011 24 ساعت فرصت از همین حالا برای ارسال مدارک دارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirAbas ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 (ویرایش شده) با سلام و خسته نباشید علت و مدارک برای لیدر @BlueMooN ارسال شد. پیروز باشید. ویرایش شده April 25, 2020 توسط Sara011 نقل قول << ما دویدیم به اینجا رسیدیم شما اسنپ هم بگیری به ما نمیرسی >> If enlightenment is what you sayI want to be retarded. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من ده ثانیه afkشدم بعدش امدم دیدم اخطار داده به خودم امدم ببینم کجاس دیدم اون ته داره اخطار میده بعدشم وانتد 3 میده اخه این مشخصه مشکله شخصی داره لطفا برخورد شه با این افسر که سواستفاده نکنه نگاه کنید با چه فاصله اخطار میده من نه سوار ماشینی بودم نه هیچی یک جا واستاده بودم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده April 25, 2020 توسط MyOwnRules نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirAbas ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 با سلام مدارک خدمت لیدر محترم @BlueMooN ارسال شد. @MyOwnRules در مدارک بنده که برای لیدر ارسال شده مشخص است فاصله بنده با شما ۳۰متر بوده و قانون این اجازه رو به ما داده که برای ms دادن تا ۵۰ متر فاصله داشته باشیم. پیروز باشید. نقل قول << ما دویدیم به اینجا رسیدیم شما اسنپ هم بگیری به ما نمیرسی >> If enlightenment is what you sayI want to be retarded. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 با سلام خدمتِ شاکیانِ محترم. @MyOwnRules @Misagh شکایت شما رد شد. @MyOwnRules دلیل: حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. Ramming on cop car را تنها زمانی باید wa/ بزنید که آن شخص واقعاً به ماشینتان کوبیده (تقریباً محکم) و قبل آن مدرک تهیه کنید. به دلیل محدودیت سمپ ممکن است اسمی برای شما به دلیل Ramming on cop car ارسال شود که واقعاً به ماشین شما نزده است. برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد. موفق باشید. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- شکایتِ شما پذیرفته شد. @Misagh با تشکر از شکایت شما, افسر مربوطِ Rank Down شد. پیروز و سربلند باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BryanT ارسال شده در April 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام Wanted بی دلیل چرا دادن؟ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:http://yekupload.ir/8666f90c3842208b/sa-mp-109.png نقل قول ...من از خون خود آتش بجا دارم... ...مرا از خنجر دشمن نترسانید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در April 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2020 با سلام خدمتِ شاکی محترم. @PoOyA1382 شکایتِ شما رد شد. دلیل: حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. Ramming on cop car را تنها زمانی باید wa/ بزنید که آن شخص واقعاً به ماشینتان کوبیده (تقریباً محکم) و قبل آن مدرک تهیه کنید. به دلیل محدودیت سمپ ممکن است اسمی برای شما به دلیل Ramming on cop car ارسال شود که واقعاً به ماشین شما نزده است. برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد.با اینکه همین علت برایِ رد کردن شکایت کافیست خوبه یکم به تایمی که وانتد داده شده دقت کنید.پیروز و سربلند باشید.[[[ ما آدمیم اشتباه اَزمون بر میاد چه بخوایم چه نخوایم ربات نیستیم ]]] 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
gameshad ارسال شده در April 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام.من با 2 تا وانتد لول در حال فرار بودم که ماشینم پکید.بعد پلیس رسید همین که اومد اخطار بده ماشین خودش چپ کرد.بعدش ماشینی نداشت که سوار شم و تسلیم شم.بعدش پیاده بود و همینجوری اخطار میداد تسلیم شم بعدشم الکی وانتد داد.چه وضعشه ؟من خاسم تسلیم شم خودش ماشین نداشت من فرصت تسلیم شدن را هم داشتم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://www.mediafire.com/view/j0gfi7c8rj8qgvh/sa-mp-085.png/file https://www.mediafire.com/view/gs90kkvulq9uqm0/sa-mp-086.png/file نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در April 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2020 با سلام خدمتِ بازیکنِ محترم. @gameshad این شکایت مربوط به قسمتِ Police Department نمیشود.پیروز و سربلند باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SABERI ارسال شده در April 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: مگه میشه؟! بدون هیچ اخطار گواهینامه رو Take کرد!!! حداقل اگه Suspend میکرد بهتر بود فکر کنم و فکر نمیکنم مجازات 3 ثانیه رانندگی تو لاین مخالف مجازاتش گرفتن گواهینامه باشه! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.