grandpa ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 با سلام خدمت تمامی دوستان به نظر من با توجه به اپدیتی که مربوط به ucp میشه یا همون wucp که قراره ارائه بشه و این تغییر ظاهری که در تم فروم داده شد ایده ای به ذهنم اومد گفتم چرا تمام این ها جمع نشه کنار هم در یک اپلیکیشن حالا صرفا می تونه یک web view معمولی باشه یا یک چیز فراتر با امکانت بیشتر نسبت به حال حاضر باشه که قابلیت های خاصی داشته باشه یا صرفا دسترسی راحت تر با شخصی سازی بیشتر داشته باشه .- ببینید دوستان این صرفا یک ایده است می دونم اگر هم تایید بشه حالا حالا ها در دستور کار قرار نمی گیره چون قطعا چیز های مهم تری برای انجام دادن هست.- این رو هم اضافه کنم نمی دونم این پیشنهاد تکراری هست یا نه ولی اگر بود بی زحمت لینک تاپیکش رو این زیر بزارید من که با سرچ کردن چیز جز یک وضعیت از دوست عزیز @AmuAmiir ندیدم. اگر پیشنهادی هم در رابطه با این موضوع دارید خوشحال میشم بنویسید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 درود بر شما. نظر من (+) هست. نکات اضافی:هنگامی که فرد وارد اون اپ میشه براش سه گزینه بالا بیاد. 1_Froum 2_Wiki 3_UCP +موفق باشید. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 اسم پیشنهادی: آرساکیای من - MyArsacia جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در October 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 (ویرایش شده) 17 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: اسم پیشنهادی: آرساکیای من - MyArsacia 23 دقیقه قبل، grandpa گفته است: با سلام خدمت تمامی دوستان به نظر من با توجه به اپدیتی که مربوط به ucp میشه یا همون wucp که قراره ارائه بشه و این تغییر ظاهری که در تم فروم داده شد ایده ای به ذهنم اومد گفتم چرا تمام این ها جمع نشه کنار هم در یک اپلیکیشن حالا صرفا می تونه یک web view معمولی باشه یا یک چیز فراتر با امکانت بیشتر نسبت به حال حاضر باشه که قابلیت های خاصی داشته باشه یا صرفا دسترسی راحت تر با شخصی سازی بیشتر داشته باشه .- ببینید دوستان این صرفا یک ایده است می دونم اگر هم تایید بشه حالا حالا ها در دستور کار قرار نمی گیره چون قطعا چیز های مهم تری برای انجام دادن هست.- این رو هم اضافه کنم نمی دونم این پیشنهاد تکراری هست یا نه ولی اگر بود بی زحمت لینک تاپیکش رو این زیر بزارید من که با سرچ کردن چیز جز یک وضعیت از دوست عزیز @AmuAmiir ندیدم. اگر پیشنهادی هم در رابطه با این موضوع دارید خوشحال میشم بنویسید. دوستان کاشف به عمل اومد title تاپیک اشتباه املایی داره forum درست است نه from عذر بنده را بپذیرید ویرایش شده October 10, 2023 توسط grandpa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTTio ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 عالیه _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 سلام داداش نظرم ( + ) عه فعلا پیشنهادی ندارم، اگه داشتم، مطرح میکنم ولی اپلیکیشن باشه، خوبه نوتیفیکیشن هم داشته باشه و اوکی باشه (مثل شاد نباشه) دیگه عالیه. 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 + 」 「 ☠ Viking - RespecT - Alonso ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 3 ساعت قبل، Supervisor گفته است: اسم پیشنهادی: آرساکیای من - MyArsacia به سوپر اپلیکیشن آرساکیای من خوش آمدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 1 دقیقه قبل، Olden گفته است: به سوپر اپلیکیشن آرساکیای من خوش آمدید دقیقا خودشه جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 نکن اینکارو من فرومو دوس دارم خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در October 11, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2023 9 ساعت قبل، Alarm گفته است: نکن اینکارو من فرومو دوس دارم این پیشنهاد بر این اساس است که web page ها هم به کار خود ادامه میدن این اپلیکیشن صرفا برای راحتی پلیر هاست نظر شما رو هم مهمه بدونم درمورد این موضوع @AmirMahdi @Ali لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در October 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2023 سلام این مورد بی شک خیلی خوبه اما از اونجایی که رابط کاربری AG:WUCP برای همه نوع ابعاد مناسب و پاسخگو هست، انجمن و ویکی مجموعه هم با سورس آماده ساخته شده فکر کنم به احتمال زیاد @Ali موافقت نکنه. مگر اینکه یه اپ ساخته بشه که همه این سه تا رو از طریق In-app browser کنترل کنه که باز هم منطقی به نظر نمیاد. من در هر صورت منتظر نظر علی هستم. برای AG:WUCP میشه Android و iOS زد که برادرا هم بتونن از طریق مرورگر وارد محیط کاربریشون بشن و هم با اپلیکیشن. در کل نظر بنده مثبت هست. + 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadiliya ارسال شده در October 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2023 نظر بنده راجب به این موضوع کاملا « + » است ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در October 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2023 (+) 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در October 13, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۹ در 17:44، AmirMahdi گفته است: سلام این مورد بی شک خیلی خوبه اما از اونجایی که رابط کاربری AG:WUCP برای همه نوع ابعاد مناسب و پاسخگو هست، انجمن و ویکی مجموعه هم با سورس آماده ساخته شده فکر کنم به احتمال زیاد @Ali موافقت نکنه. مگر اینکه یه اپ ساخته بشه که همه این سه تا رو از طریق In-app browser کنترل کنه که باز هم منطقی به نظر نمیاد. من در هر صورت منتظر نظر علی هستم. برای AG:WUCP میشه Android و iOS زد که برادرا هم بتونن از طریق مرورگر وارد محیط کاربریشون بشن و هم با اپلیکیشن. در کل نظر بنده مثبت هست. + ویکی طراحی دوبارش با یک سورس اختصاصی کاری نشدنی نیست ولی خوب انجمن بحث خودش رو داره ولی امیدوارم علی جواب بده که بعیده @Ali لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در October 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۸ در 17:13، Olden گفته است: به سوپر اپلیکیشن آرساکیای من خوش آمدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در October 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2023 فکر خیلیییییییی خوبیه عشق کردم سید به نظرم تم فروم هم براش عالیه !a None Person Hitman Agency لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در October 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2023 پیشنهاد خوبی برای اعضای تیم استف هست اما اگر این برنامه بر روی گوشی اجرا بشه زمانی که حافظه کافی برای نصب یک اپلکیشن یا دانلود یک فایلی نداشته باشیم اولین چیزی که به ذهنمان در خصوص آزاد سازی حافظه میاد حذف این برنامه خواهد بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در October 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۲۷ در 17:32، 0STAD گفته است: پیشنهاد خوبی برای اعضای تیم استف هست اما اگر این برنامه بر روی گوشی اجرا بشه زمانی که حافظه کافی برای نصب یک اپلکیشن یا دانلود یک فایلی نداشته باشیم اولین چیزی که به ذهنمان در خصوص آزاد سازی حافظه میاد حذف این برنامه خواهد بود اینم جای بحث داره قطعا میشه کاری کرد که اونقدر حجم زیادی نداشته باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 6 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده