Kiya ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 سلام خدمت شما دوستان عزیزم و علاقه مندان به دانش برنامه نویسی و طراحی وبسایت. امروز میخوایم یک Register page ساده و جذاب با طرح آرساکیا طراحی کنیم. توجه داشته باشید که به دلیل طولانی بودن آموزش، یک فایل ویدئویی برای شما دوستان آماده کردم که تقدیمتون میکنم. (میتونید قبل از دیدن ویدئو پیش نمایش کد نهایی رو از لینک های زیر ببینید) لینک ویدئو لینک فایل نهایی لینک پیش نمایش سایت پ.ن: سعی بر این داشتم که ویدئو مشابه ویدئو های ASMR باشه که متاسفانه به دلیل کیفیت میکروفون عملی نشد. منتظر سوالات و نظراتتون هستم. مخفی کننده @AmirMahdi @MehranS @Ocanner @SFC @ArSaCiA 5 2 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
depres ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 جدی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carl ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 زیبا بود با چه زبانی نوشته شده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در September 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 در 8 دقیقه قبل، Carl گفته است: زیبا بود با چه زبانی نوشته شده؟ فقط با HTML و CSS طراحی شده نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 بسیار هم عالی به شخصه عاشق اینجور صفحات هستم ماشاالله پسر نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در September 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 (ویرایش شده) در 21 دقیقه قبل، MehranS گفته است: بسیار هم عالی به شخصه عاشق اینجور صفحات هستم ماشاالله پسر مرسی ویرایش شده September 28, 2023 توسط Kiya نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 خیلی قشنگ شده @ArSaCiA یاد بگیر 1 نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 در 9 ساعت قبل، Kiya گفته است: سلام خدمت شما دوستان عزیزم و علاقه مندان به دانش برنامه نویسی و طراحی وبسایت. امروز میخوایم یک Register page ساده و جذاب با طرح آرساکیا طراحی کنیم. توجه داشته باشید که به دلیل طولانی بودن آموزش، یک فایل ویدئویی برای شما دوستان آماده کردم که تقدیمتون میکنم. (میتونید قبل از دیدن ویدئو پیش نمایش کد نهایی رو از لینک های زیر ببینید) لینک ویدئو لینک فایل نهایی لینک پیش نمایش سایت پ.ن: سعی بر این داشتم که ویدئو مشابه ویدئو های ASMR باشه که متاسفانه به دلیل کیفیت میکروفون عملی نشد. منتظر سوالات و نظراتتون هستم. نمایش محتوا مخفی @AmirMahdi @MehranS @Ocanner @SFC @ArSaCiA اگر بشه برای اول گیم که نام و ایمیل و پسورد و اینا میخواهد بیاد عاولی میشه @ArSaCiA نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 در 1 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: اگر بشه برای اول گیم که نام و ایمیل و پسورد و اینا میخواهد بیاد عاولی میشه @ArSaCiA داداش داری راجب سمپ صحبت میکنی توی سمپ همچین چیزی نداریم مگر توی AG:SAMP نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 در ۱ ساعت قبل، MehranS گفته است: داداش داری راجب سمپ صحبت میکنی توی سمپ همچین چیزی نداریم مگر توی AG:SAMP خوب منم دارم AG:SAMP او میگم دیگه داش نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در September 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 در 6 ساعت قبل، Learning گفته است: خیلی قشنگ شده مرسی عزیزم نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 عالی بود عزیزم نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در September 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 در نوع خودش خیلی شیک و کلاسیک و زیباست! مرسی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 ساده متنوع سبک و زیبا عالی نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTTio ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 قشنگ بود نقل قول _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در October 6, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در October 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 در در ۱۴۰۲/۷/۱۴ در 16:55، Mohny گفته است: اون پروژه یارو که جمع شد رو کامل گیت هاب نزاشتی چرا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ocanner ارسال شده در October 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۶ در 06:29، Kiya گفته است: سلام خدمت شما دوستان عزیزم و علاقه مندان به دانش برنامه نویسی و طراحی وبسایت. امروز میخوایم یک Register page ساده و جذاب با طرح آرساکیا طراحی کنیم. توجه داشته باشید که به دلیل طولانی بودن آموزش، یک فایل ویدئویی برای شما دوستان آماده کردم که تقدیمتون میکنم. (میتونید قبل از دیدن ویدئو پیش نمایش کد نهایی رو از لینک های زیر ببینید) لینک ویدئو لینک فایل نهایی لینک پیش نمایش سایت پ.ن: سعی بر این داشتم که ویدئو مشابه ویدئو های ASMR باشه که متاسفانه به دلیل کیفیت میکروفون عملی نشد. منتظر سوالات و نظراتتون هستم. مطالب پنهان @AmirMahdi @MehranS @Ocanner @SFC @ArSaCiA ای بابا رفتم توش هک شدم ولی خوبه دوس داشتم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pashmodin ارسال شده در October 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2023 چه جالب منم میخوام یاد بگیرمممم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۶ در 06:29، Kiya گفته است: سلام خدمت شما دوستان عزیزم و علاقه مندان به دانش برنامه نویسی و طراحی وبسایت. امروز میخوایم یک Register page ساده و جذاب با طرح آرساکیا طراحی کنیم. توجه داشته باشید که به دلیل طولانی بودن آموزش، یک فایل ویدئویی برای شما دوستان آماده کردم که تقدیمتون میکنم. (میتونید قبل از دیدن ویدئو پیش نمایش کد نهایی رو از لینک های زیر ببینید) لینک ویدئو لینک فایل نهایی لینک پیش نمایش سایت پ.ن: سعی بر این داشتم که ویدئو مشابه ویدئو های ASMR باشه که متاسفانه به دلیل کیفیت میکروفون عملی نشد. منتظر سوالات و نظراتتون هستم. مطالب پنهان @AmirMahdi @MehranS @Ocanner @SFC @ArSaCiA زیباست و خلاقانه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در December 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۶ در 13:39، Kiya گفته است: فقط با HTML و CSS طراحی شده واقعا عالیه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در April 18 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18 (ویرایش شده) عالی بود اگر با همین فرمون به سمت جلو پیش بری قطعا ادم موفقی میشی فقط اگر میتونستی اعتبار سنجی کنی فرم ها رو با زبان هایی مثل (Java Script) یا (PHP) خیلی بهتر بود ویرایش شده April 18 توسط Integer نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در May 7 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7 در ۱۴۰۲/۷/۶ در 15:38، UnkownName گفته است: خیلی قشنگ شده @ArSaCiA یاد بگیر خیلی خوب شده نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 (ویرایش شده) در ۱۴۰۲/۷/۶ در 06:29، Kiya گفته است: سلام خدمت شما دوستان عزیزم و علاقه مندان به دانش برنامه نویسی و طراحی وبسایت. امروز میخوایم یک Register page ساده و جذاب با طرح آرساکیا طراحی کنیم. توجه داشته باشید که به دلیل طولانی بودن آموزش، یک فایل ویدئویی برای شما دوستان آماده کردم که تقدیمتون میکنم. (میتونید قبل از دیدن ویدئو پیش نمایش کد نهایی رو از لینک های زیر ببینید) لینک ویدئو لینک فایل نهایی لینک پیش نمایش سایت پ.ن: سعی بر این داشتم که ویدئو مشابه ویدئو های ASMR باشه که متاسفانه به دلیل کیفیت میکروفون عملی نشد. منتظر سوالات و نظراتتون هستم. نمایش محتوا مخفی @AmirMahdi @MehranS @Ocanner @SFC @ArSaCiA بسیار جالب و عالی ولی بهتر میشد اگه رسپانسیو بود ویرایش شده May 17 توسط samcoder ب نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Prayers ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 (ویرایش شده) واقعا خیلی عالی و قشنگ شده خسته نباشی ویرایش شده May 18 توسط GodWorld اشتباه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.