Vortlu ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 درود به تمامی دوستان در ارساکیا گیم. خوب خیلی سرتون رو در نمیاریم. مدتی بود که فکر میکردم با ویدیو گذاشتن هم میشه مقام Streamer رو دریافت کرد. اما این امکان وجود ندارد(اگر وجود دارد زیر همین تاپیک بگید @ArSaCiA)به همین دلیل تصمیم گرفتم این تاپیک رو ایجاد کنم و این موضوع رو اعلام کنم که همچین مقامی با قابلیت spawn کردن وسیله نقلیه و surf ایجاد بشه. استریم کردن کمتر از تولید محتوا مورد بینش قرار میگیره و پلیر کمتر جذب میشه. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 امکان ندارد اینطوری ک من پیگیری کردم خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 رنک جدیدی به اسم ″VIP″ اضافه شده، که اگه به این افراد داده بشه، هم نوعی قدردانی میشه ازشون هم اشتیاقشون بیشتر میشه واسه تولید محتوا. @ArSaCiA @Meli 2 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 23, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 در 42 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: رنک جدیدی به اسم ″VIP″ اضافه شده، که اگه به این افراد داده بشه، هم نوعی قدردانی میشه ازشون هم اشتیاقشون بیشتر میشه واسه تولید محتوا. @ArSaCiA @Meli درود. موافقم. در 3 ساعت قبل، Alarm گفته است: امکان ندارد اینطوری ک من پیگیری کردم ما نشد نداریم ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 (ویرایش شده) در 8 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: درود به تمامی دوستان در ارساکیا گیم. خوب خیلی سرتون رو در نمیاریم. مدتی بود که فکر میکردم با ویدیو گذاشتن هم میشه مقام Streamer رو دریافت کرد. اما این امکان وجود ندارد(اگر وجود دارد زیر همین تاپیک بگید @ArSaCiA)به همین دلیل تصمیم گرفتم این تاپیک رو ایجاد کنم و این موضوع رو اعلام کنم که همچین مقامی با قابلیت spawn کردن وسیله نقلیه و surf ایجاد بشه. استریم کردن کمتر از تولید محتوا مورد بینش قرار میگیره و پلیر کمتر جذب میشه. بازدید کم اما لحظه ای و فعال البته بستگی به استریمرش داره ولی خب استریمر یک مشکلی که داره اینکه از وقت و حجم بسته ی اینترنتی میزاره برای لایو استریم و خب این وسط باید حداقل یک جوری این قضیه جبران بشه @ArSaCiA ویرایش شده September 23, 2023 توسط Dillon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 در 10 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: درود به تمامی دوستان در ارساکیا گیم. خوب خیلی سرتون رو در نمیاریم. مدتی بود که فکر میکردم با ویدیو گذاشتن هم میشه مقام Streamer رو دریافت کرد. اما این امکان وجود ندارد(اگر وجود دارد زیر همین تاپیک بگید @ArSaCiA)به همین دلیل تصمیم گرفتم این تاپیک رو ایجاد کنم و این موضوع رو اعلام کنم که همچین مقامی با قابلیت spawn کردن وسیله نقلیه و surf ایجاد بشه. استریم کردن کمتر از تولید محتوا مورد بینش قرار میگیره و پلیر کمتر جذب میشه. با نظرت من که خیلی موافقم. به نظر منم استریم با اینکه سخت تره ولی بازدیدش کمتره من خودم هم بعضی اوقات به سرم زد مثلا ویدیو درست کنم ولی چون چیزی در عوضش نبود زیاد رغبت انجامش رو نداشتم. در 4 ساعت قبل، Supervisor گفته است: رنک جدیدی به اسم ″VIP″ اضافه شده، که اگه به این افراد داده بشه، هم نوعی قدردانی میشه ازشون هم اشتیاقشون بیشتر میشه واسه تولید محتوا. @ArSaCiA @Meli قابلیت رنک VIP چیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 23, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 در 2 ساعت قبل، Dillon گفته است: بازدید کم اما لحظه ای و فعال البته بستگی به استریمرش داره ولی خب استریمر یک مشکلی که داره اینکه از وقت و حجم بسته ی اینترنتی میزاره برای لایو استریم و خب این وسط باید حداقل یک جوری این قضیه جبران بشه @ArSaCiA شدیداً موضوعی برای استریم نمیبینم کلا یا باید یه اینف بیارم برم دور دور تو ارساکیا یا چیز دیگر. اما توی ویدیو جادویی به نام ادیت وجود داره با ادیت ها میشه یه فیلم کوتاه رو به یه فیلم رویایی تبدیل کرد. مثلا من همین امروز یه تقریبا ۲۵ دقیقه رکورد داشتم که برای این ۲۵ دقیقه کلی افکت صوتی رفتم و یک داستان و یک سریال در واقع میشه ازش در اومد. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2023 در 13 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: شدیداً موضوعی برای استریم نمیبینم کلا یا باید یه اینف بیارم برم دور دور تو ارساکیا یا چیز دیگر. اما توی ویدیو جادویی به نام ادیت وجود داره با ادیت ها میشه یه فیلم کوتاه رو به یه فیلم رویایی تبدیل کرد. مثلا من همین امروز یه تقریبا ۲۵ دقیقه رکورد داشتم که برای این ۲۵ دقیقه کلی افکت صوتی رفتم و یک داستان و یک سریال در واقع میشه ازش در اومد. داش دقیقا باهات موافقم. تاثیری که ادیت ها برای جلب پلیر داره استریم نداره. اخه با ادیت خفن تر و با حال تر هم میشه نشون داد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 24, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در 9 ساعت قبل، mr18gfo گفته است: داش دقیقا باهات موافقم. تاثیری که ادیت ها برای جلب پلیر داره استریم نداره. اخه با ادیت خفن تر و با حال تر هم میشه نشون داد دقیقا ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در 11 ساعت قبل، mr18gfo گفته است: قابلیت رنک VIP چیه؟ @HamidCPT جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 24, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در 8 ساعت قبل، Supervisor گفته است: @HamidCPT بای داده. قبلاً لیدر من بود تو مدیک یادش به خیر چه روزایی بود ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 5 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 5 (ویرایش شده) درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما رد شد، زیرا برنامه ای مفصل در این رابطه داریم. در صورتی که در این رابطه (مورد پیشنهادی) سر رشته دارید، از طریق پیام خصوصی با بنده در ارتباط باشید. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات شما هستیم. ویرایش شده March 5 توسط Mohny COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده