NighTStaR ارسال شده در February 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این اقا به من اصلا گفته یا اخطار داده از Turf بیام بیرون اقای عزیز ادمین وار منو کیک میکرد من خودم بازی نمیکردم دسته داداش کوچیکم بود لطفا رسیدگی کنید کیک کاملا اشتباه داده رسیدگی کنید ادمین ها • مدارک (فیلم یا عکس): In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SamaNBrave ارسال شده در February 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2018 با سلام! @WesTHaCker بنده قبل از اینکه وار شروع بشه به شما اخطار دادم که وارد منطقه وار نشید اگر دخالت کنید در وار 3 به 3 با حداکثر مجازات کیک میشید! و همچنین گفتم که /Sleep کنید یا حداقل اصلا به LV نیاید! همچنین در Ss خودتون معلومه که شما داخل منطقه وار شدید و یه -1 دادید. در ضمن وار ها دیگه ادمینی نداره! و به خاطر شما دسته متوسط وار رو باخت! مدارک: 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2018 با سلام. فرد موردنظر Sub-Leader است و لطفا شکایت خود را در بخش شکایت از اعضا مطرح نمایید. با این حال، با مدارک ارائه شده توسط فرد شکایت شما رد شد. پ.ن: در صورت ذکر اکانت Multi خود به عنوان شاهد برای بار دیگر، از انجمن مسدود خواهید شد. موفق باشید. +بسته شد. 1 ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده