AliExpert ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 درود , نظرم راجب نیازمندی فروش Approval از 10 عدد به 8 عدد Lawyer Point مثبت ( + ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Astroid ارسال شده در September 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2023 نظر بنده اینه که یه فکشن درست کنن به اسم اقلیت وکیل اینجوری بهتره بعضی موقع ها اصلا بیل نیست و بعضیا ها حالا اونایی که کاپ هستن رنک ۳ که حالا به دوستانشون میدن یا غیره فکشن درست کنه بهتره .I don’t care how they judge me, Because The judge is only God, and enough "Astroid" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۲۴ در 15:53، Daddy گفته است: موافقم از 10 بشه 5 خیلی خوب میشه (+) • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirunited ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 داداش من چکاره بودم که تگم کردی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 در 20 ساعت قبل، Amirunited گفته است: داداش من چکاره بودم که تگم کردی نوخودی هم لذت داره نه حرمت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirunited ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 در 4 ساعت قبل، faty1 گفته است: نوخودی هم لذت داره نه حرمت نکنه تو همون faty0 ای؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 در 2 ساعت قبل، Amirunited گفته است: نکنه تو همون faty0 ای؟ با اجازه بزرگ تر ها بله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۲۴ در 23:41، Vince گفته است: ام راجبه بیل دادن و کم شدن تایم اپروال موافق هستم ولی!! این زیاد برای انجی جالب نمیشه چرا که 24 ایی باس زنگ بزنن مگه اینکه یه سیستمی اضافه شه که وقتی طرف بخواد بره بیل بده وارد سیستم لپتابی بشه و به زندانی که میخواد بیل بده بدون دخالت انجی این کار صورت بگیره پ ن : همین الانشم باگ میزنن میان داخل جیل هعی ما مجبوریم وقتمون صرف باز بسته کردن در gate کنیم ! @ArSaCiA @Toofan @Meli در در ۱۴۰۲/۶/۲۶ در 16:16، Amirunited گفته است: داداش من چکاره بودم که تگم کردی نظر همه متینه :)) این متین نه ها @GreenGold اون متین در در ۱۴۰۲/۶/۲۷ در 19:37، faty1 گفته است: با اجازه بزرگ تر ها بله در در ۱۴۰۲/۶/۲۶ در 01:46، Astroid گفته است: نظر بنده اینه که یه فکشن درست کنن به اسم اقلیت وکیل اینجوری بهتره بعضی موقع ها اصلا بیل نیست و بعضیا ها حالا اونایی که کاپ هستن رنک ۳ که حالا به دوستانشون میدن یا غیره فکشن درست کنه بهتره به دلایلی نمیشه دوست عزیز. Skill چطوری Approval بگیریم کار New Player ها سخت میشه برای خرید مشکل Turn Off ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 5 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 5 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است/ رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده