50CENT ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 (ویرایش شده) درود یه پیشنهادی دارم شاید چیز مهمی نباشه ولی در برخی مواقع کاربردیه پیشنهاد من اینهکه زمانی که Findhouse Nick name/ رو میزنیم اگه شخص مربوطه یک خونه رو رنت یا خریده بود توی چکپوینت برامون فایند شه درحال حاضر سرور به طور پیش فرض هوس ایدی 0 رو فایند میکنه در مورد بیز هم اگه شخصی بیزی خریده بود با دستور Findbiz Nick name/ برامون فایند بشه @WhiteCollar @Toofan @ArSaCiA ویرایش شده September 1, 2023 توسط VicTiM 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در 2 ساعت قبل، VicTiM گفته است: درود یه پیشنهادی دارم شاید چیز مهمی نباشه ولی در برخی مواقع کاربردیه پیشنهاد من اینهکه زمانی که Findhouse Nick name/ رو میزنیم اگه شخص مربوطه یک خونه رو رنت یا خریده بود توی چکپوینت برامون فایند شه درحال حاضر سرور به طور پیش فرض هوس ایدی 0 رو فایند میکنه در مورد بیز هم اگه شخصی بیزی خریده بود با دستور Findbiz Nick name/ برامون فایند بشه @WhiteCollar @Toofan @ArSaCiA (+) ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در 6 ساعت قبل، VicTiM گفته است: درود یه پیشنهادی دارم شاید چیز مهمی نباشه ولی در برخی مواقع کاربردیه پیشنهاد من اینهکه زمانی که Findhouse Nick name/ رو میزنیم اگه شخص مربوطه یک خونه رو رنت یا خریده بود توی چکپوینت برامون فایند شه درحال حاضر سرور به طور پیش فرض هوس ایدی 0 رو فایند میکنه در مورد بیز هم اگه شخصی بیزی خریده بود با دستور Findbiz Nick name/ برامون فایند بشه @WhiteCollar @Toofan @ArSaCiA پیشنهاد جالبیه موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 عالیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 + تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 3 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 3 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است/رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده