Nikotin ارسال شده در September 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 در 19 دقیقه قبل، Automat گفته است: سلام و درود پیشنهاد عالی وکاربردی ای هست! همونطور که موسس محترم در تاپیکی با یکسری آیتم های خاص در راب بانک موافقت کردند این امید هست که با این تاپیک هم موافقت گردد! @ArSaCiA همونطور که دوست عزیزمون @Dawat مکان هایی رو برای اجرای این ایده پیشنهاد دادن بنده هم پیشنهادم برای فضای داخلی این مکان ، فضای داخلی Quest ساعت مسابقه هست! اگر به یاد داشته باشید در فضای داخلیه این Quest گاوصندوقی با درب باز قرار داشت که پر از شمش طلا بود. میتوان این راب را با استفاده از Crew مانند بانک جوری قرار داد که از ۳ تا ۵ نفر در این راب شرکت کنند و برای شروع راب نیاز به گان های سنگین باشد ( مانند GTA V RP ) و برای مبلغی که میشه از این راب بدست اورد میتوان گرم هایی طلا قرار داد که مثلا هر نفر با جمع کردن ۱۰۰۰ گرم بتواند با مراجعه به مکان خاصی ۱۰۰ طلای بازی به صورت Redeem بدست بیاره ( زیر ۱۰۰۰گرم رو نشه کاریش کرد و فقط جمع بشه تا به ۱۰۰۰ برسه) درکل عالی و کاربردی امیداورم عملی بشه ! @ArSaCiA @Toofan @WhiteCollar bah bah ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 (ویرایش شده) درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما موافق ام, ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (+) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! ویرایش شده September 3, 2023 توسط MaSiH 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 در 5 دقیقه قبل، MaSiH گفته است: درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما موافق ام, ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (+) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۰ در 03:49، DrDep گفته است: حتی تو انلاین هم هست راب از جواهری گان سنگین میبیرن آره موافقم در در ۱۴۰۲/۶/۱۰ در 10:44، Dawat گفته است: زیبا، موافقم (+) و اینکه برای جذاب تر شدن میتونه راب دو نفری و به سختی راب بانک باشه شدت سختیش این موردم بسیار جالبه (+) حتی میتونیم برای پر کاربرد شدنش Cash Money که در shop/ قرار داره رو داخلش بزاریم یا خرید پرمیوم رو داخلش بزاریم کلا هرچیزی که با گلد سروکار داره تو این بیز گلدشاپ انجام بشه من چندتا مکان برای این بیز پیشنهاد دارم: مکان اول LS: مکان دوم LV: پیشنهاد خوبیه اگه تایید شه برای مپش هم فکری میشه. ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۶/۹ در 12:23، Nikotin گفته است: سلام و خسته نباشید من امروز از بی نتی gta v افلاین پلی میدادم به مرحله راب جواهرفروشی رسیدم به ذهنم رسید این ایده تو ArSaCia هم پیاده شه ولی با برد گلد در حد 5 10 تا دونه تغییراتش با شما دوستان همیشه عالی بودی نظرم (+) هست درابره این Topic ویرایش شده September 5, 2023 توسط iReZa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 5, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 Tashakor. ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در 3 ساعت قبل، Nikotin گفته است: Tashakor. خیلی بی احساسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 5, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در 17 دقیقه قبل، iReZa گفته است: خیلی بی احساسی Manam doset daram xd ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در 10 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: Manam doset daram xd Aha... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2023 @ArSaCiAکلا این بخش از فروم رو چک میکنی؟ ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sorb ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۰ در 07:20، G0DFATHER گفته است: این پیشنهاد قبلا هم داده شده بود و من هم باهاش موافق بودم و هستم ، به نظرم باید بیز جواهر فروشی به بازی اضافه بشه و بعد از اضافه شدن ، بازیکنان برای ازدواج [Propose/] باید از این بیز حلقه خریداری کنن تا بتونن ازدواج کنن و اگه بدون حلقه به کلیسا برن ، بهشون ارور داده بشه ، از طرفی یه تجارت جدیده و از طرف دیگه میشه راب جواهر هم زد با استفاده از راب بیز دادا همینطوری قیمتا بالا قیمت حلقه رو کجام بزارم زنم امون بهم نمیده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 در 18 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: @ArSaCiAکلا این بخش از فروم رو چک میکنی؟ بعیده 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۲۷ در 18:30، Automat گفته است: بعیده فکر کنم براش این قسمت اپلود نمیشه:( ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radahn ارسال شده در September 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۹ در 22:53، Nikotin گفته است: سلام و خسته نباشید من امروز از بی نتی gta v افلاین پلی میدادم به مرحله راب جواهرفروشی رسیدم به ذهنم رسید این ایده تو ArSaCia هم پیاده شه ولی با برد گلد در حد 5 10 تا دونه تغییراتش با شما دوستان من که مودشو دارم و همیشه پول پارو میکنم ولی اگه به سرور اضافه شه موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 24, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2023 در 3 ساعت قبل، MmdPheonix گفته است: من که مودشو دارم و همیشه پول پارو میکنم ولی اگه به سرور اضافه شه موافقم Awli ! ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTTio ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 نظزم + اما بنظرم ۱۰.۲۰تا دونه گلد ارزشی نداره حداقل سیستم جور دیگه ای باشه _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در October 1, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2023 در 13 ساعت قبل، ShirDal گفته است: نظزم + اما بنظرم ۱۰.۲۰تا دونه گلد ارزشی نداره حداقل سیستم جور دیگه ای باشه دادا خوب به نظرم جالب میشه بعضی از دوستان هم پیشنهادات خفنی دادن ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 3 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 3 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده