Nikotin ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 سلام و خسته نباشید من امروز از بی نتی gta v افلاین پلی میدادم به مرحله راب جواهرفروشی رسیدم به ذهنم رسید این ایده تو ArSaCia هم پیاده شه ولی با برد گلد در حد 5 10 تا دونه تغییراتش با شما دوستان 1 ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 31, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 @ArSaCiA @DrDep @RoseRain @DoNaLd @vartoluYT @ISAFA @Goriz @iSpicy @TheExpert @G0DFATHER @Cyber @Cartoon@Oppenheimer@CyberDyne @SeT@Alarm @Daveli @Dillon @Saleh@GnGsTeR@AliAgent @iReZa @GreenGold و بقیه دوستان ... ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GreenGold ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 در 3 ساعت قبل، Nikotin گفته است: سلام و خسته نباشید من امروز از بی نتی gta v افلاین پلی میدادم به مرحله راب جواهرفروشی رسیدم به ذهنم رسید این ایده تو ArSaCia هم پیاده شه ولی با برد گلد در حد 5 10 تا دونه تغییراتش با شما دوستان فکر جالبیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در 4 ساعت قبل، Nikotin گفته است: سلام و خسته نباشید من امروز از بی نتی gta v افلاین پلی میدادم به مرحله راب جواهرفروشی رسیدم به ذهنم رسید این ایده تو ArSaCia هم پیاده شه ولی با برد گلد در حد 5 10 تا دونه تغییراتش با شما دوستان حتی تو انلاین هم هست راب از جواهری گان سنگین میبیرن در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 این پیشنهاد قبلا هم داده شده بود و من هم باهاش موافق بودم و هستم ، به نظرم باید بیز جواهر فروشی به بازی اضافه بشه و بعد از اضافه شدن ، بازیکنان برای ازدواج [Propose/] باید از این بیز حلقه خریداری کنن تا بتونن ازدواج کنن و اگه بدون حلقه به کلیسا برن ، بهشون ارور داده بشه ، از طرفی یه تجارت جدیده و از طرف دیگه میشه راب جواهر هم زد با استفاده از راب بیز ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در 8 ساعت قبل، Nikotin گفته است: سلام و خسته نباشید من امروز از بی نتی gta v افلاین پلی میدادم به مرحله راب جواهرفروشی رسیدم به ذهنم رسید این ایده تو ArSaCia هم پیاده شه ولی با برد گلد در حد 5 10 تا دونه تغییراتش با شما دوستان موافقم در 20 دقیقه قبل، G0DFATHER گفته است: این پیشنهاد قبلا هم داده شده بود و من هم باهاش موافق بودم و هستم ، به نظرم باید بیز جواهر فروشی به بازی اضافه بشه و بعد از اضافه شدن ، بازیکنان برای ازدواج [Propose/] باید از این بیز حلقه خریداری کنن تا بتونن ازدواج کنن و اگه بدون حلقه به کلیسا برن ، بهشون ارور داده بشه ، از طرفی یه تجارت جدیده و از طرف دیگه میشه راب جواهر هم زد با استفاده از راب بیز با این سیستم بیاد عالی میشه خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در 9 ساعت قبل، Nikotin گفته است: سلام و خسته نباشید من امروز از بی نتی gta v افلاین پلی میدادم به مرحله راب جواهرفروشی رسیدم به ذهنم رسید این ایده تو ArSaCia هم پیاده شه ولی با برد گلد در حد 5 10 تا دونه تغییراتش با شما دوستان سلام به شما دوست عزیز. موافقم (+). ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در 10 ساعت قبل، Nikotin گفته است: سلام و خسته نباشید من امروز از بی نتی gta v افلاین پلی میدادم به مرحله راب جواهرفروشی رسیدم به ذهنم رسید این ایده تو ArSaCia هم پیاده شه ولی با برد گلد در حد 5 10 تا دونه تغییراتش با شما دوستان سلام من با این نظر کاملا موافق هستم تنهاییو یاد بگیر ، هیچکس اندازه ما رفیق نداشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 (ویرایش شده) عالیه اگه عملی بشه ویرایش شده September 1, 2023 توسط DoNaLd لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 دوستان پیشنهادات خلاقانه ای ارائه میکنند. مرحبا به ذوق همه تون. منم موافقم (+) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dawat ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 (ویرایش شده) در 11 ساعت قبل، Nikotin گفته است: سلام و خسته نباشید من امروز از بی نتی gta v افلاین پلی میدادم به مرحله راب جواهرفروشی رسیدم به ذهنم رسید این ایده تو ArSaCia هم پیاده شه ولی با برد گلد در حد 5 10 تا دونه تغییراتش با شما دوستان زیبا، موافقم (+) و اینکه برای جذاب تر شدن میتونه راب دو نفری و به سختی راب بانک باشه شدت سختیش در 3 ساعت قبل، G0DFATHER گفته است: این پیشنهاد قبلا هم داده شده بود و من هم باهاش موافق بودم و هستم ، به نظرم باید بیز جواهر فروشی به بازی اضافه بشه و بعد از اضافه شدن ، بازیکنان برای ازدواج [Propose/] باید از این بیز حلقه خریداری کنن تا بتونن ازدواج کنن و اگه بدون حلقه به کلیسا برن ، بهشون ارور داده بشه ، از طرفی یه تجارت جدیده و از طرف دیگه میشه راب جواهر هم زد با استفاده از راب بیز این موردم بسیار جالبه (+) حتی میتونیم برای پر کاربرد شدنش Cash Money که در shop/ قرار داره رو داخلش بزاریم یا خرید پرمیوم رو داخلش بزاریم کلا هرچیزی که با گلد سروکار داره تو این بیز گلدشاپ انجام بشه من چندتا مکان برای این بیز پیشنهاد دارم: مکان اول LS: مکان دوم LV: ویرایش شده September 1, 2023 توسط dawat همیشه برای خودت آدم مهمی باش. لیدر گروه قدیمی بادیگارد ها(BDG) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 سلام نظر بنده ( + ) می باشد. اگه گولد ازش بدست بیاد، با اون گولد، جلوی یسری از معضلات گرفته میشه 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 خوبه ولی فکر نکنم حالا حالا ها بیاد تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 فکر جالبی هست موافقم 1 Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در 13 دقیقه قبل، iSpicy گفته است: فکر جالبی هست موافقم (+) ما هم همینطور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 1, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در 7 ساعت قبل، G0DFATHER گفته است: این پیشنهاد قبلا هم داده شده بود و من هم باهاش موافق بودم و هستم ، به نظرم باید بیز جواهر فروشی به بازی اضافه بشه و بعد از اضافه شدن ، بازیکنان برای ازدواج [Propose/] باید از این بیز حلقه خریداری کنن تا بتونن ازدواج کنن و اگه بدون حلقه به کلیسا برن ، بهشون ارور داده بشه ، از طرفی یه تجارت جدیده و از طرف دیگه میشه راب جواهر هم زد با استفاده از راب بیز تشکر از نظرتون در 4 ساعت قبل، dawat گفته است: زیبا، موافقم (+) و اینکه برای جذاب تر شدن میتونه راب دو نفری و به سختی راب بانک باشه شدت سختیش این موردم بسیار جالبه (+) حتی میتونیم برای پر کاربرد شدنش Cash Money که در shop/ قرار داره رو داخلش بزاریم یا خرید پرمیوم رو داخلش بزاریم کلا هرچیزی که با گلد سروکار داره تو این بیز گلدشاپ انجام بشه من چندتا مکان برای این بیز پیشنهاد دارم: مکان اول LS: مکان دوم LV: مرسی بابت ویرایش در 3 ساعت قبل، Cartoon گفته است: سلام نظر بنده ( + ) می باشد. اگه گولد ازش بدست بیاد، با اون گولد، جلوی یسری از معضلات گرفته میشه تشکر در 24 دقیقه قبل، Dillon گفته است: (+) ما هم همینطور خیلیم خوب در 37 دقیقه قبل، iSpicy گفته است: فکر جالبی هست موافقم قربونت امیرجان در 4 ساعت قبل، CyberDyne گفته است: دوستان پیشنهادات خلاقانه ای ارائه میکنند. مرحبا به ذوق همه تون. منم موافقم (+) به به در 6 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: سلام به شما دوست عزیز. موافقم (+). تشکر. در 4 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: عالیه اگه عملی بشه مرسی پارسا جان ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 موافقم توی بعضی از سرورای سمپ ایرانیم هست اگه بیاد اینجا که عالیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 1, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در 2 ساعت قبل، FIRDOK گفته است: موافقم توی بعضی از سرورای سمپ ایرانیم هست اگه بیاد اینجا که عالیه خیلی هم خوب 1 ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 درود با پیشنهاد شما موافقم اما به دلیل توازن و بالانس و اقتصاد سرور از گرفتن Gold توسط Rob معذوریم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 نظرم (+) و در مورد پیشنهاد پارسا جان عزیز @G0DFATHER هم موافقم .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 جالب نیست *** *** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheWestSide ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 بنظرم میتونه پس از وین کردن راب تعدادی جواهر به ما بده که بتونیم اونارو مانند فیش به مکانی مخصوص بفروشیم http://agsa.arsacia.ir/players/bars/XKasra_Morrison.png فهمیدن زبون آدم نفهم سخت تر از یادگیری زبان انگلیسی و آلمانی و فرانسوی هست... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 در 14 ساعت قبل، TheWestSide گفته است: بنظرم میتونه پس از وین کردن راب تعدادی جواهر به ما بده که بتونیم اونارو مانند فیش به مکانی مخصوص بفروشیم قشنگ بود ! در 14 ساعت قبل، FBI گفته است: جالب نیست نظر شما متین ولی میشه دلیلش رو هم توضیح بدین؟ ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 در 15 ساعت قبل، TheWestSide گفته است: بنظرم میتونه پس از وین کردن راب تعدادی جواهر به ما بده که بتونیم اونارو مانند فیش به مکانی مخصوص بفروشیم خیلی با نظر شما موافقم مرسی بابت پیشنهاد ! ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 (ویرایش شده) سلام و درود پیشنهاد عالی وکاربردی ای هست! همونطور که موسس محترم در تاپیکی با یکسری آیتم های خاص در راب بانک موافقت کردند این امید هست که با این تاپیک هم موافقت گردد! @ArSaCiA همونطور که دوست عزیزمون @Dawat مکان هایی رو برای اجرای این ایده پیشنهاد دادن بنده هم پیشنهادم برای فضای داخلی این مکان ، فضای داخلی Quest ساعت مسابقه هست! اگر به یاد داشته باشید در فضای داخلیه این Quest گاوصندوقی با درب باز قرار داشت که پر از شمش طلا بود. میتوان این راب را با استفاده از Crew مانند بانک جوری قرار داد که از ۳ تا ۵ نفر در این راب شرکت کنند و برای شروع راب نیاز به گان های سنگین باشد ( مانند GTA V RP ) و برای مبلغی که میشه از این راب بدست اورد میتوان گرم هایی طلا قرار داد که مثلا هر نفر با جمع کردن ۱۰۰۰ گرم بتواند با مراجعه به مکان خاصی ۱۰۰ طلای بازی به صورت Redeem بدست بیاره ( زیر ۱۰۰۰گرم رو نشه کاریش کرد و فقط جمع بشه تا به ۱۰۰۰ برسه) درکل عالی و کاربردی امیداورم عملی بشه ! @ArSaCiA @Toofan @WhiteCollar ویرایش شده September 2, 2023 توسط Automat 1 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده