مؤسس Ali ارسال شده در September 1, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 @Leyt همچنان مشکل دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Unavailable ارسال شده در September 1, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در 37 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: @Leyt همچنان مشکل دارید؟ نه فیکس شده نقل قول لینک به دیدگاه
mamadjackson ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۸ در 19:04، ArSaCiA گفته است: لطفاً هر کس این مشکلات رو داره نام ISP (شرکتی که به شما اینترنت ارائه داده) به همراه شهرش رو ارسال کنه. ایرانسل بجنورد دوستامم با نت های مختلف پینگشون بالا میره و تایم اوت میشن نقل قول لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در September 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۹ در 20:36، godexizt گفته است: سرور همش برای من Desync میشه حتی چند بار هم چک کردم که مشکل از پینگ خودم نباشه و نبود از صبحه باگ های عجیبی میخورم ، کاراکتر ها برام حالت دیسکانکت هست ولی چت میتونم بدم و چتای بقیه رو ببینم لطفا پیگیری شه چون تازگیا اینطوری شده @ArSaCiA دقیقا ی مدتی هم هست ریکانکت الکی میشه رودهن پازل نت نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
Unavailable ارسال شده در September 25, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۰ در 14:21، ArSaCiA گفته است: @Leyt همچنان مشکل دارید؟ امروز باز افتِ سرعت داشته که هنوز هم فیکس نشده! هایوب. نقل قول لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در September 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2023 در 27 دقیقه قبل، Leyt گفته است: امروز باز افتِ سرعت داشته که هنوز هم فیکس نشده! هایوب. دقیقا نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
DrEaMeR ارسال شده در September 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۸ در 12:26، Leyt گفته است: باسلام؛ کلاً حس میکنم سرور با هایوب مشکل داره! چند روز پیش کلاً کانکت نمی شد که فیکس شد بعد از چند روز الان هم افت سرعت داره، تماس گرفتم با پشتیبانی گفتن ما دسترسی به نرم افزار نداریم و احتمالاً سرور آی پی های هایوب رو بلاک میکنه و این باعثِ افت سرعت و Desync می شه؛ @ArSaCiA راهِ حل؟! بعضی مواقع ارور Connection is not verified میده و Reinstall your launcher منم اینجوری شدم از دیروز 2 دقیقه نمیشه بازی کرد اصلا اکتیویتیمم مونده @ArSaCiA در در ۱۴۰۲/۶/۸ در 19:04، ArSaCiA گفته است: لطفاً هر کس این مشکلات رو داره نام ISP (شرکتی که به شما اینترنت ارائه داده) به همراه شهرش رو ارسال کنه. پارس آنلاین قزوین نقل قول لینک به دیدگاه
MaTTio ارسال شده در September 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۸ در 08:34، ArSaCiA گفته است: لطفاً هر کس این مشکلات رو داره نام ISP (شرکتی که به شما اینترنت ارائه داده) به همراه شهرش رو ارسال کنه. دوشواری نداریم نقل قول _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 در در ۱۴۰۲/۷/۴ در 16:23، DrEaMeR گفته است: اکتیویتیمم مونده @ArSaCiA نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
ArmouR ارسال شده در September 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 در در ۱۴۰۲/۷/۶ در 21:19، Nikotin گفته است: نقل قول لینک به دیدگاه
grandpa ارسال شده در September 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۶/۸ در 13:30، Ali گفته است: درود، سرور هیچ آیپیای رو بلاک نمیکنه و مشکل از سمت نرم افزار ما نیست و اگر مشکل نرم افزاری بود همه این مشکل رو داشتن. در صورتی که 5 الی 6 نفر این مشکل را داشته باشند این مشکل به دیتاسنتر گزارش خواهد شد و بررسی هایی صورت خواهد گرفت، تا آن موقع اگر هایوب وبسایتی برای تیکت دارد برایشان تیکت ثبت کنید و معمولاً افرادی که پای تلفن هستند دانش فنی کمتری نسبت به پاسخگویان تیکت دارند. دیروز دقیقا این اتفاق برای من دوباره افتاد پینگ خیلی بالا پایین داشت (منم های وب - تهران) ویرایش شده September 30, 2023 توسط grandpa نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.