رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

افت سرعت در سرور - های وب

ارسال‌های توصیه شده

در در ۱۴۰۲/۶/۸ در 19:04، ArSaCiA گفته است:

لطفاً هر کس این مشکلات رو داره نام ISP (شرکتی که به شما اینترنت ارائه داده) به همراه شهرش رو ارسال کنه.

ایرانسل 

بجنورد

دوستامم با نت های مختلف پینگشون بالا میره و تایم اوت میشن

لینک به دیدگاه
در در ۱۴۰۲/۶/۹ در 20:36، godexizt گفته است:

سرور همش برای من Desync میشه حتی چند بار هم چک کردم که مشکل از پینگ خودم نباشه و نبود 
از صبحه باگ های عجیبی میخورم ، کاراکتر ها برام حالت دیسکانکت هست ولی چت میتونم بدم و چتای بقیه رو ببینم 

لطفا پیگیری شه چون تازگیا اینطوری شده @ArSaCiA

دقیقا ?

ی مدتی هم هست ریکانکت الکی میشه

رودهن 

پازل نت

ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم.

?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? ??

ForCes.png

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
در در ۱۴۰۲/۶/۸ در 12:26، Leyt گفته است:

باسلام؛

کلاً حس میکنم سرور با هایوب مشکل داره! چند روز پیش کلاً کانکت نمی شد که فیکس شد بعد از چند روز الان هم افت سرعت داره، تماس گرفتم با پشتیبانی گفتن ما دسترسی به نرم افزار نداریم و احتمالاً سرور آی پی های هایوب رو بلاک میکنه و این باعثِ افت سرعت و Desync می شه؛ @ArSaCiA راهِ حل؟!

بعضی مواقع ارور Connection is not verified میده و Reinstall your launcher

منم اینجوری شدم از دیروز 2 دقیقه نمیشه بازی کرد اصلا اکتیویتیمم مونده @ArSaCiA

در در ۱۴۰۲/۶/۸ در 19:04، ArSaCiA گفته است:

لطفاً هر کس این مشکلات رو داره نام ISP (شرکتی که به شما اینترنت ارائه داده) به همراه شهرش رو ارسال کنه.

پارس آنلاین 
قزوین 

DrEaMeR.png

لینک به دیدگاه
در در ۱۴۰۲/۶/۸ در 08:34، ArSaCiA گفته است:

دوشواری نداریم

FloRiaN.png 

_____________________________________________________________________________________

ShirDal.png

?نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب  
                                                                                                   رگبار گلولـہ
هاے ماست?✌️

لینک به دیدگاه
در در ۱۴۰۲/۶/۸ در 13:30، Ali گفته است:

درود، سرور هیچ آیپی‌ای رو بلاک نمیکنه و مشکل از سمت نرم افزار ما نیست و اگر مشکل نرم افزاری بود همه این مشکل رو داشتن.

در صورتی که 5 الی 6 نفر این مشکل را داشته باشند این مشکل به دیتاسنتر گزارش خواهد شد و بررسی هایی صورت خواهد گرفت، تا آن موقع اگر های‌وب وبسایتی برای تیکت دارد برایشان تیکت ثبت کنید و معمولاً افرادی که پای تلفن هستند دانش فنی کمتری نسبت به پاسخگویان تیکت دارند.

دیروز دقیقا این اتفاق برای من دوباره افتاد پینگ خیلی بالا پایین داشت (منم های وب - تهران)

ویرایش شده توسط grandpa

grandpa.png

grandpa%5B2%5D.png

grandpa%5B3%5D.png

grandpa%5B4%5D.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...