Unavailable ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 باسلام؛ کلاً حس میکنم سرور با هایوب مشکل داره! چند روز پیش کلاً کانکت نمی شد که فیکس شد بعد از چند روز الان هم افت سرعت داره، تماس گرفتم با پشتیبانی گفتن ما دسترسی به نرم افزار نداریم و احتمالاً سرور آی پی های هایوب رو بلاک میکنه و این باعثِ افت سرعت و Desync می شه؛ @ArSaCiA راهِ حل؟! بعضی مواقع ارور Connection is not verified میده و Reinstall your launcher نقل قول لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در August 30, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 درود، سرور هیچ آیپیای رو بلاک نمیکنه و مشکل از سمت نرم افزار ما نیست و اگر مشکل نرم افزاری بود همه این مشکل رو داشتن. در صورتی که 5 الی 6 نفر این مشکل را داشته باشند این مشکل به دیتاسنتر گزارش خواهد شد و بررسی هایی صورت خواهد گرفت، تا آن موقع اگر هایوب وبسایتی برای تیکت دارد برایشان تیکت ثبت کنید و معمولاً افرادی که پای تلفن هستند دانش فنی کمتری نسبت به پاسخگویان تیکت دارند. نقل قول لینک به دیدگاه
Unavailable ارسال شده در August 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 (ویرایش شده) در 4 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: این مشکل به دیتاسنتر گزارش خواهد شد و بررسی هایی صورت خواهد گرفت اگر گزارش بدید ممنون میشم در 4 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: برایشان تیکت ثبت کنید تیکت دادم تماس گرفتن خودشون در 4 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: همه این مشکل رو داشتن آخه من در سایت های دیگر یا سرعت دانلود هیچ مشکلی ندارم فقط مشکل دررابطه با سرور آرساکیا هست ناگفته نمونه با نرم افزار Electro تست کردم افت سرعت کمتر شد اما فیکس نشد ویرایش شده August 30, 2023 توسط Leyt نقل قول لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در August 30, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در 27 دقیقه قبل، Leyt گفته است: آخه من در سایت های دیگر یا سرعت دانلود هیچ مشکلی ندارم اتصال سرور به صورت مداوم است و اگر برای 5 ثانیه قطع شود ممکن است Desync شوید و اگر برای 10 ثانیه قطع شود Timeout خواهید شد در صورتی که دانلود و مشاهده وب سایت ها 5 الی 10 ثانیه قطعی تأثیر قابل مشاهدهای ندارد، حتی اگر در بازی های آنلاین خارجی هم مشکلی نداشته باشید ممکن است ترانزیت و نقطه اتصال هایوب به آسیاتک (سرور در دیتاسنتر آسیاتک قرار دارد) مشکل داشته باشد، این مشکلات را هایوب وظیفه دارد حل و پیگیری کند. نقل قول لینک به دیدگاه
AsirAm ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در 4 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: اتصال سرور به صورت مداوم است و اگر برای 5 ثانیه قطع شود ممکن است Desync شوید و اگر برای 10 ثانیه قطع شود Timeout خواهید شد در صورتی که دانلود و مشاهده وب سایت ها 5 الی 10 ثانیه قطعی تأثیر قابل مشاهدهای ندارد، حتی اگر در بازی های آنلاین خارجی هم مشکلی نداشته باشید ممکن است ترانزیت و نقطه اتصال هایوب به آسیاتک (سرور در دیتاسنتر آسیاتک قرار دارد) مشکل داشته باشد، این مشکلات را هایوب وظیفه دارد حل و پیگیری کند. سلام بنده دیروز این مشکل رو داشتم و با اینکه سرویس بهینه سازی گیم هم خریده بودم (آسیاتک) پینگ بین 200 تا 600 و Desync های پی در پی رو شاهد بودم نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه
AdmBoT ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در 4 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: اتصال سرور به صورت مداوم است و اگر برای 5 ثانیه قطع شود ممکن است Desync شوید و اگر برای 10 ثانیه قطع شود Timeout خواهید شد در صورتی که دانلود و مشاهده وب سایت ها 5 الی 10 ثانیه قطعی تأثیر قابل مشاهدهای ندارد، حتی اگر در بازی های آنلاین خارجی هم مشکلی نداشته باشید ممکن است ترانزیت و نقطه اتصال هایوب به آسیاتک (سرور در دیتاسنتر آسیاتک قرار دارد) مشکل داشته باشد، این مشکلات را هایوب وظیفه دارد حل و پیگیری کند. منم دیروز این مشکل رو داشتم که Ping روی 0 عه بعد از چند دقیقه می ره روی 500 ولی نه Desync شدم نه Time out نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در August 30, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 لطفاً هر کس این مشکلات رو داره نام ISP (شرکتی که به شما اینترنت ارائه داده) به همراه شهرش رو ارسال کنه. نقل قول لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در 30 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: لطفاً هر کس این مشکلات رو داره نام ISP (شرکتی که به شما اینترنت ارائه داده) به همراه شهرش رو ارسال کنه. همراه اول دزفول نقل قول لینک به دیدگاه
AsirAm ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در 1 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: لطفاً هر کس این مشکلات رو داره نام ISP (شرکتی که به شما اینترنت ارائه داده) به همراه شهرش رو ارسال کنه. آسیاتک آذربایجان شرقی نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه
Techno ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در 2 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: لطفاً هر کس این مشکلات رو داره نام ISP (شرکتی که به شما اینترنت ارائه داده) به همراه شهرش رو ارسال کنه. ایرانسل خوزستان،شوش نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه
LoverBoy ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در 2 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: لطفاً هر کس این مشکلات رو داره نام ISP (شرکتی که به شما اینترنت ارائه داده) به همراه شهرش رو ارسال کنه. ایرانسل ابادان نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در 2 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: لطفاً هر کس این مشکلات رو داره نام ISP (شرکتی که به شما اینترنت ارائه داده) به همراه شهرش رو ارسال کنه. سلام. ایرانسل کرمان. امروز خیلی پینگم خراب بود یهو از ۴۰ میرفت رو ۱۰۰ نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
AkbarGta ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 (ویرایش شده) ولی پینگ من رو 27 بود ولی وقتی داشتیم فوتبال بازی می کردیم رفت روی 100 پینگ خیلی بد بود . شاتل اصفهان ویرایش شده August 30, 2023 توسط Mohammadmahdi نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در ۱ ساعت قبل، vartoluYT گفته است: سلام. ایرانسل کرمان. امروز خیلی پینگم خراب بود یهو از ۴۰ میرفت رو ۱۰۰ خوبه میرفت رو 100 ما که یا dc میشدیم یا میرفت رو ۵۰۰ اینا نقل قول لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در 13 دقیقه قبل، Blank گفته است: خوبه میرفت رو 100 ما که یا dc میشدیم یا میرفت رو ۵۰۰ اینا دو دقیقه پیش حدود 3 بار DC شدم. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 حس میکنم علی داره ازتون ادرس میگیره نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 در 19 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: حس میکنم علی داره ازتون ادرس میگیره نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 در 24 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: میخاد بیاد خفتتون کنه گلد بخرین نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 در 2 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: میخاد بیاد خفتتون کنه گلد بخرین منم ۲۰۰ تا گولد میخرم میگم برو چیپس بخر بخور نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 در 6 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: منم ۲۰۰ تا گولد میخرم میگم برو چیپس بخر بخور چیپس 18 تومنه باید 808 بگیری نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 در 8 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: چیپس 18 تومنه باید 808 بگیری خوب پس میگم بره شکلات بگیره نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 در 14 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: خوب پس میگم بره شکلات بگیره همونشم زیاده نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 در هم اکنون، Nikotin گفته است: همونشم زیاده نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
godexizt ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 سرور همش برای من Desync میشه حتی چند بار هم چک کردم که مشکل از پینگ خودم نباشه و نبود از صبحه باگ های عجیبی میخورم ، کاراکتر ها برام حالت دیسکانکت هست ولی چت میتونم بدم و چتای بقیه رو ببینم لطفا پیگیری شه چون تازگیا اینطوری شده @ArSaCiA نقل قول لینک به دیدگاه
AkbarGta ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 به شدت امروز برا من که قبلاً مشکل نداشت امروز اصلا نمیشد بازی کنم وارد بازی میشه با پینگ ۴۰ بعدش همه AFK میشن . شاتل اصفهان نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.