Bullet ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 (ویرایش شده) بابا ترو خدا یه کاری کنید بشه به پلیس وانتد داد قدیم پلیس ها خیلی خیلی ادم اای با شخصیت و مهربانی بودن الان دیگه بعضی از پلیس ها واقعا عوضی شدن ببخشید ها البته دیروز سر راب بودم که یه پلیس وسط راه زد بهم داشتم میرفتم راب حاجی از موتور افتادم و اومدم باز کنم پلیس کار جکر کرد و رفت موتورو به فنا داد البته دو نفر بودن یکیشون تیر زد اون یکی هم موتور به فنا داد بابا چخبره ناموسا خیلی کرم دارن جدیدا یه فکری کنید که یا وانتد بخورن یا fw بگیرن یه کاری کنین فقط هم این نیست بعضی موقع ها خودم تجربه داشتم که یارو تیر میزنه به ماشین بی دلیل یا به خودمون تیر میزنه مثلا که چی بترسم بفهمم پلیسی یا فک کنم داری فشاری شدنت رو خالی میکنی رو من از کار دیروز اقای April هم عکس دارم ولی شکایت نمیکنم که برات دردسر نشه این چه کاریه ناموسا پیگیری کنید که wanted بخورن همیشه پلیس ها ادم های خوبی نیستن @ArSaCiA ویرایش شده August 27, 2023 توسط mynuol تنهاییو یاد بگیر ، هیچکس اندازه ما رفیق نداشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 2 ساعت قبل، mynuol گفته است: بابا ترو خدا یه کاری کنید بشه به پلیس وانتد داد قدیم پلیس ها خیلی خیلی ادم اای با شخصیت و مهربانی بودن الان دیگه بعضی از پلیس ها واقعا عوضی شدن ببخشید ها البته دیروز سر راب بودم که یه پلیس وسط راه زد بهم داشتم میرفتم راب حاجی از موتور افتادم و اومدم باز کنم پلیس کار جکر کرد و رفت موتورو به فنا داد البته دو نفر بودن یکیشون تیر زد اون یکی هم موتور به فنا داد بابا چخبره ناموسا خیلی کرم دارن جدیدا یه فکری کنید که یا وانتد بخورن یا fw بگیرن یه کاری کنین فقط هم این نیست بعضی موقع ها خودم تجربه داشتم که یارو تیر میزنه به ماشین بی دلیل یا به خودمون تیر میزنه مثلا که چی بترسم بفهمم پلیسی یا فک کنم داری فشاری شدنت رو خالی میکنی رو من از کار دیروز اقای April هم عکس دارم ولی شکایت نمیکنم که برات دردسر نشه این چه کاریه ناموسا پیگیری کنید که wanted بخورن همیشه پلیس ها ادم های خوبی نیستن @ArSaCiA قبلاً پیشنهاد شده بود با نظر (-) همه مواجه شد. بهترین گرفتن اسکرین شات و شکایت کردن از فرد است. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 بنظرم w بشه داد بهتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 تایپیکبستهشود. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 درود با تهیه مدارک از قسمت گزارش اعضا شکایت کنید. پیروز باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 مشکل من با کاپ ها همینه هیچ وقت هم آدم نمیشن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 (ویرایش شده) در 19 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: مشکل من با کاپ ها همینه هیچ وقت هم آدم نمیشن یه بلانسبت هم بگو من فقط یه لیست [BL/] دارم و سر و کارم با اوناس ویرایش شده August 28, 2023 توسط Supervisor جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 در 20 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: مشکل من با کاپ ها همینه هیچ وقت هم آدم نمیشن این april کیه انقدر کارای بد میکنه در 19 ساعت قبل، TheExpert گفته است: درود با تهیه مدارک از قسمت گزارش اعضا شکایت کنید. پیروز باشید. کار یادشون نده در در ۱۴۰۲/۶/۵ در 11:52، mynuol گفته است: از کار دیروز اقای April هم عکس دارم ولی شکایت نمیکنم که برات دردسر نشه این چه کاریه ناموسا داداش مدارکتو بذار اینجا ببینم چیکار کرده ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 در 3 ساعت قبل، Rasputin گفته است: این april کیه انقدر کارای بد میکنه کار یادشون نده داداش مدارکتو بذار اینجا ببینم چیکار کرده فکر کنم اسمش علیه الانم دارم ریپلایش میکنم در در ۱۴۰۲/۶/۵ در 12:52، mynuol گفته است: بابا ترو خدا یه کاری کنید بشه به پلیس وانتد داد قدیم پلیس ها خیلی خیلی ادم اای با شخصیت و مهربانی بودن الان دیگه بعضی از پلیس ها واقعا عوضی شدن ببخشید ها البته دیروز سر راب بودم که یه پلیس وسط راه زد بهم داشتم میرفتم راب حاجی از موتور افتادم و اومدم باز کنم پلیس کار جکر کرد و رفت موتورو به فنا داد البته دو نفر بودن یکیشون تیر زد اون یکی هم موتور به فنا داد بابا چخبره ناموسا خیلی کرم دارن جدیدا یه فکری کنید که یا وانتد بخورن یا fw بگیرن یه کاری کنین فقط هم این نیست بعضی موقع ها خودم تجربه داشتم که یارو تیر میزنه به ماشین بی دلیل یا به خودمون تیر میزنه مثلا که چی بترسم بفهمم پلیسی یا فک کنم داری فشاری شدنت رو خالی میکنی رو من از کار دیروز اقای April هم عکس دارم ولی شکایت نمیکنم که برات دردسر نشه این چه کاریه ناموسا پیگیری کنید که wanted بخورن همیشه پلیس ها ادم های خوبی نیستن @ArSaCiA نظرم +/- هست +: اره پلیسا یکم دارن اذیت میکنن من هلپمی بودم نمیزاش کارمو بکنم -: پلیسی که بره jail که دیگ پلیس نی .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 در 6 دقیقه قبل، NoTNeVeR گفته است: فکر کنم اسمش علیه الانم دارم ریپلایش میکنم توطئه در کار است ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 در 13 ساعت قبل، Rasputin گفته است: توطئه در کار است توطئه ها در کار است .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۵ در 11:52، mynuol گفته است: بابا ترو خدا یه کاری کنید بشه به پلیس وانتد داد قدیم پلیس ها خیلی خیلی ادم اای با شخصیت و مهربانی بودن الان دیگه بعضی از پلیس ها واقعا عوضی شدن ببخشید ها البته دیروز سر راب بودم که یه پلیس وسط راه زد بهم داشتم میرفتم راب حاجی از موتور افتادم و اومدم باز کنم پلیس کار جکر کرد و رفت موتورو به فنا داد البته دو نفر بودن یکیشون تیر زد اون یکی هم موتور به فنا داد بابا چخبره ناموسا خیلی کرم دارن جدیدا یه فکری کنید که یا وانتد بخورن یا fw بگیرن یه کاری کنین فقط هم این نیست بعضی موقع ها خودم تجربه داشتم که یارو تیر میزنه به ماشین بی دلیل یا به خودمون تیر میزنه مثلا که چی بترسم بفهمم پلیسی یا فک کنم داری فشاری شدنت رو خالی میکنی رو من از کار دیروز اقای April هم عکس دارم ولی شکایت نمیکنم که برات دردسر نشه این چه کاریه ناموسا پیگیری کنید که wanted بخورن همیشه پلیس ها ادم های خوبی نیستن @ArSaCiA - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۵ در 11:52، mynuol گفته است: بابا ترو خدا یه کاری کنید بشه به پلیس وانتد داد قدیم پلیس ها خیلی خیلی ادم اای با شخصیت و مهربانی بودن الان دیگه بعضی از پلیس ها واقعا عوضی شدن ببخشید ها البته دیروز سر راب بودم که یه پلیس وسط راه زد بهم داشتم میرفتم راب حاجی از موتور افتادم و اومدم باز کنم پلیس کار جکر کرد و رفت موتورو به فنا داد البته دو نفر بودن یکیشون تیر زد اون یکی هم موتور به فنا داد بابا چخبره ناموسا خیلی کرم دارن جدیدا یه فکری کنید که یا وانتد بخورن یا fw بگیرن یه کاری کنین فقط هم این نیست بعضی موقع ها خودم تجربه داشتم که یارو تیر میزنه به ماشین بی دلیل یا به خودمون تیر میزنه مثلا که چی بترسم بفهمم پلیسی یا فک کنم داری فشاری شدنت رو خالی میکنی رو من از کار دیروز اقای April هم عکس دارم ولی شکایت نمیکنم که برات دردسر نشه این چه کاریه ناموسا پیگیری کنید که wanted بخورن همیشه پلیس ها ادم های خوبی نیستن @ArSaCiA سلام و درود بله متاسفانه بعضی ها از Cop بودن سوء استفاده میکنند اما میتوانید با تهیه مدرک شکایت کنید چون منطقی نیست که پلیس درجه تحت تعقیب بگیره اصلا خنده داره 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در 6 ساعت قبل، Automat گفته است: سلام و درود بله متاسفانه بعضی ها از Cop بودن سوء استفاده میکنند اما میتوانید با تهیه مدرک شکایت کنید چون منطقی نیست که پلیس درجه تحت تعقیب بگیره اصلا خنده داره ببین بعدا خودشم میتونه cuff کنه ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۶ در 15:29، Rasputin گفته است: این april کیه انقدر کارای بد میکنه خیلی آدم بدیه قبول دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Layko ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۵ در 11:52، mynuol گفته است: بابا ترو خدا یه کاری کنید بشه به پلیس وانتد داد قدیم پلیس ها خیلی خیلی ادم اای با شخصیت و مهربانی بودن الان دیگه بعضی از پلیس ها واقعا عوضی شدن ببخشید ها البته دیروز سر راب بودم که یه پلیس وسط راه زد بهم داشتم میرفتم راب حاجی از موتور افتادم و اومدم باز کنم پلیس کار جکر کرد و رفت موتورو به فنا داد البته دو نفر بودن یکیشون تیر زد اون یکی هم موتور به فنا داد بابا چخبره ناموسا خیلی کرم دارن جدیدا یه فکری کنید که یا وانتد بخورن یا fw بگیرن یه کاری کنین فقط هم این نیست بعضی موقع ها خودم تجربه داشتم که یارو تیر میزنه به ماشین بی دلیل یا به خودمون تیر میزنه مثلا که چی بترسم بفهمم پلیسی یا فک کنم داری فشاری شدنت رو خالی میکنی رو من از کار دیروز اقای April هم عکس دارم ولی شکایت نمیکنم که برات دردسر نشه این چه کاریه ناموسا پیگیری کنید که wanted بخورن همیشه پلیس ها ادم های خوبی نیستن @ArSaCiA کلا کاپ باشی DM کنی خیلی حال میده اینو فقط کسی که تجربه کرده میدونه ? چه اندوه بار بزرگ میشویم ،که بمیریم. ?? ??????? http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Vlone.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 3 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 3 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است. * در صورت مشاهده اینگونه موارد میتوانید با تهیه مدارک از آن شخص شکایت کنید. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده