AliExpert ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 با سلام چک پوینتی برای راب در شهر سوم SF هست بالای کوه SF Mount Chilliand که در صورتی که به شما این CP رو بده صد درصد همه وانتد میشید و تایم کافی برای رسیدن به کوه بدون گرفتن واتند وجود نداره. پیشنهاد می کنم این CP کلا برداشته شه. با تشکر. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 +++ توی سریعتریین حالت ممکن هم راب رو تموم کنی، بخاطر این CP همه وانتد میشن @ArSaCiA 1 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 @TheExpert با سلام خدمت شما دوست عزیز. نظر بنده در رابطه با پیشنهاد شما (+) میباشد. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 + 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meyti ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 (ویرایش شده) بله اگه برداشته شده بود امروز الکی پول bail نمیدادیم لطفا سریع رسیدگی بشه اگه این cp باشه به هر کی بخوره وانتد میشه @ArSaCiA ویرایش شده August 26, 2023 توسط Meyti نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 آره خداوکیلی حذف بشه بهتره چیه آخه. @ArSaCiA همیشه به NG گیر میدی راب فیل نکنه اما این مورد دیگه تقصیر NG نیست . 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 این CP باگ هست و اصلا توی 7 مین نمیشه به CP رسید. من در اول رو زیر 1 دقیقه هک کردم لیزر هم رد کردم، گاوصندوق آخر هم زیر 1 مین هک کردم ولی هرچقدر بخوای سریع عمل کنی نمیتونی توی 7 دقیقه به کوه SF برسی. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 در 8 دقیقه قبل، TheMasTeR گفته است: این CP باگ هست و اصلا توی 7 مین نمیشه به CP رسید. من در اول رو زیر 1 دقیقه هک کردم لیزر هم رد کردم، گاوصندوق آخر هم زیر 1 مین هک کردم ولی هرچقدر بخوای سریع عمل کنی نمیتونی توی 7 دقیقه به کوه SF برسی. دادا ادمین باشه اوکیه میرسین نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 (ویرایش شده) در 50 دقیقه قبل، Alarm گفته است: دادا ادمین باشه اوکیه میرسین ادمین؟ سو استفاده از دستورات ادمینی توی راب باعث گرفتن SV کارکنان و برای هاستر ها کسر Days می شود. ویرایش شده August 28, 2023 توسط TheExpert نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 (ویرایش شده) در 1 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: ادمین؟ سو استفاده از دستورات ادمینی توی راب باعث گرفتن SV کارکنان و برای هاستر ها کسر Days in Staff می شود. در صورتی مجازات میشن که Ali Expert رابر نباشه داش جز تو کسه دیگ شکایت میکنه مگه؟ ویرایش شده August 28, 2023 توسط Alarm . نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 در هم اکنون، Alarm گفته است: در صورتی مجازات میشن که Ali Expert رابر نباشه داش جز تو کسه دیگ شکایت میکنه مگه؟ بله خیلی ها شکایت می کنند و شکایت کردن هم باعث ایجاد نظم در سرور و کمک به اقتصاد سرور می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 در 1 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: بله خیلی ها شکایت می کنند و شکایت کردن هم باعث ایجاد نظم در سرور و کمک به اقتصاد سرور می شود. قبول کن علی شکایت های علی Expert : شکایت های کل سرور نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۶ در 03:50، Alarm گفته است: در صورتی مجازات میشن که Ali Expert رابر نباشه داش جز تو کسه دیگ شکایت میکنه مگه؟ سید, زیرکش ادمینی زیاده نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 موافقم بحث چیزِ دیگس به جای دیگه ربطش ندین نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۶ در 12:20، TheMasTeR گفته است: این CP باگ هست و اصلا توی 7 مین نمیشه به CP رسید. من در اول رو زیر 1 دقیقه هک کردم لیزر هم رد کردم، گاوصندوق آخر هم زیر 1 مین هک کردم ولی هرچقدر بخوای سریع عمل کنی نمیتونی توی 7 دقیقه به کوه SF برسی. داداش هکر کی بودی تو (+) موافقم یکمی CP ها بد جاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 + نقل قول 」 「 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Piruz ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۶ در 15:29، TheExpert گفته است: بله خیلی ها شکایت می کنند و شکایت کردن هم باعث ایجاد نظم در سرور و کمک به اقتصاد سرور می شود. من تو دوره ی هاستریم ۱۰۰ تا راب زدم و از این کارا کردم کسی شکایت نمیکنه جنبه ی بعضی ها زیاده و همچنین بعضی ها از جمله شما برای هرچی کینه ای هستن نمونش همین شکایاتِ زیادی که از بازیکنان میکنید شکایت از هاستری که یک TP داده به هیچ عنوان به نظم سرور کمک نمیکنه ولی باعث دشمنی بیشتر میشه که مطمئنم تنها هدف شما از شکایت همینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 31, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 در 18 دقیقه قبل، Fadly گفته است: من تو دوره ی هاستریم ۱۰۰ تا راب زدم و از این کارا کردم کسی شکایت نمیکنه جنبه ی بعضی ها زیاده و همچنین بعضی ها از جمله شما برای هرچی کینه ای هستن نمونش همین شکایاتِ زیادی که از بازیکنان میکنید شکایت از هاستری که یک TP داده به هیچ عنوان به نظم سرور کمک نمیکنه ولی باعث دشمنی بیشتر میشه که مطمئنم تنها هدف شما از شکایت همینه تا زمانی که شما از قوانین سو استفاده می کنید حالا به هر نحوی ما در مقابل شما می ایستیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۶ در 14:32، Alarm گفته است: قبول کن علی شکایت های علی Expert : شکایت های کل سرور مارو دور ننداز در 2 ساعت قبل، TheExpert گفته است: تا زمانی که شما از قوانین سو استفاده می کنید حالا به هر نحوی ما در مقابل شما می ایستیم. پول منو بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 در 39 دقیقه قبل، Semtex گفته است: مارو دور ننداز یه راس میگی هواسم نبود نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۴ در 17:02، Supervisor گفته است: +++ توی سریعتریین حالت ممکن هم راب رو تموم کنی، بخاطر این CP همه وانتد میشن @ArSaCiA راب تو تقریبا 4 5 دقیقه جم میشه فقط 10 دقیقه برای رسیدن به اونجاس ماشالا تیم راب ما اینقدر قدرن هرجایی بندازه 6 wanted میشیم در 6 ساعت قبل، Fadly گفته است: من تو دوره ی هاستریم ۱۰۰ تا راب زدم و از این کارا کردم کسی شکایت نمیکنه جنبه ی بعضی ها زیاده و همچنین بعضی ها از جمله شما برای هرچی کینه ای هستن نمونش همین شکایاتِ زیادی که از بازیکنان میکنید شکایت از هاستری که یک TP داده به هیچ عنوان به نظم سرور کمک نمیکنه ولی باعث دشمنی بیشتر میشه که مطمئنم تنها هدف شما از شکایت همینه زیبا نوازیدی در در ۱۴۰۲/۶/۸ در 18:42، Dillon گفته است: داداش هکر کی بودی تو (+) موافقم یکمی CP ها بد جاست Cp sf فقط اونی که زیر پله فک کنم 3 4 باری رفتم بالا پل خودمو پرت کردم پایین در 2 ساعت قبل، Alarm گفته است: یه راس میگی هواسم نبود الارم خیلی شمری 1 نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 + نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAURIEL ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 + @ArSaCiA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 3 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 3 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. جهت بررسی منتقل شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات شما هستیم. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.