ElmiraKamrani58 ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهد نیست • توضیحات: سلام وقت بخیر اقای @Trent ماهاست دنبال اذیت و ازار بنده هستن! بارها به ایشان تذکر دوستانه دادم که ایجاد مزاحمت نکنه. ولی جدیدا شیطنت ایشون یه درجه بالاتر رفته و نیک نیمی نسبتا مشابه منو ساختن و با اون یه شیطنت می پردازه! و به تازگی متوجه شدم یه کپی از صفحه فرومم بنام: @ElmiraKermani58 زده و خودشو جای من جا زده . تازه افتخارم میکنه شعبه زده! ازار و اذیت این بازیکن در بازی به حدی زیاده که از بازی زده شدم. چندین بار داخل پی ام فروم شکایت کردم ولی کسی رسیدگی نمیکنه موقعی که به پشتیبانی تیکت میدی در جواب شکایت: نقل قول اگر فرد مربوطه قانون خاصی را زیرپا گذاشته از طریق انجمن مجموعه بخش شکایات اقدام فرمایید در غیر این صورت امکان رسیدگی به چنین موضوعی وجود ندارد. چرا زمانی که مدارک عین روز واضح است با یک یه سطر متن به این راحتی رد میشه؟ مگه چنین موضوعی, چه موردی داره که طبق جواب پاسخگوی پشتیبانی حائز اهمیت نیست؟ در قوانین عمومی به این بند اشاره شده: نقل قول شما مجاز به استفاده از نامهای تمسخرآمیز، زشت، بسیار مشابه با نام سایر بازیکنان/ادمینها و یا نام کلنهای رسمی نیستید (مجازات: تغییر نام کاربری) در صورت عدم امکان تغییر نام و یا رد شدن آن توسط بازیکن مجازات محرومیت دائم به دنبال خواهد داشت. مدارک کاملی مبنی بر اینکه این شخص در حال کلاهبرداری با صفحه فیک @ElmiraKermani58 است, وجود داره و همچنین اعترافات این شخص! اینجانب از اینکه شخصی از نام بنده سو استفاده کنه به هیج وجه راضی نیستم و تقاضا دارم هرچه سریعتر به صفحه جعلی @ElmiraKermani58 رسیدگی شود. • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک پیش تر برای @EnDWaY , @Empty ارسال شده. 3 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 باسلام خدمت شاکی محترم @ElmiraKamrani58 شکایت شما پذیرفته شد و مشکل برطرف شد. + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده