TheMachine ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 درود خدمت همه اعضایی که این متن رو میخونند @ArSaCiA @Meli بنده شرایط ساخت استریم برای سرور رو خوندم و برام جای تعجب داشت که چرا نرم افزاری مثل یوتیوب برای گذاشتن فیلم و تبلیغات معرفی نشده بنده توانایی این رو دارم که برای سرور فیلم درست کنم و توی یوتیوب انتشار بدم ویدیو هایی راجب سازوکار اقلیت ها ویدیو های فان و.... که در ان برای سرور تبلیغ کنم ایا انجام این کار ها در شرایط گرفتن رنک استریمر و گرفتن جوایز تاثیرگذار هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 درود بله در صورت گرفتن View شرایط گرفتن استریمر و گرفتن جوایز را امکان است داشته باشید. با پشتیبانی در ارتباط باشید: https://forum.arsacia.ir/support/ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 2 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 (ویرایش شده) درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. آقای @TheMachine عزیز، لطفا از طریق پیام خصوصی با بنده در ارتباط باشید. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. ویرایش شده March 2 توسط Mohny COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده