9 ارسال در این موضوع قرار دارد

با سلام و درود

در بعضی موارد پیش آمده که ما نیازمند PayCheck Online Time یا سود بانکی اون ساعت بودیم ( نیاز پول / ساعت بازی کرده برای ورود به فکشن و غیره ... ) که زمانی که در زندان هستیم Active Time برای ما حساب نمی شه و Online Time فقط در نظر گرفته میشه.

نظر من این است که اگر ما در حال حرکت در زندان بودیم یا در حال چت کردن یا به نحوی در حال فعالیت در زندان بودیم Active Time هم حساب بشه و فقط Online Time نباشه.

با تشکر.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 4 ساعت قبل، TheExpert گفته است:

با سلام و درود

در بعضی موارد پیش آمده که ما نیازمند PayCheck Online Time یا سود بانکی اون ساعت بودیم ( نیاز پول / ساعت بازی کرده برای ورود به فکشن و غیره ... ) که زمانی که در زندان هستیم Active Time برای ما حساب نمی شه و Online Time فقط در نظر گرفته میشه.

نظر من این است که اگر ما در حال حرکت در زندان بودیم یا در حال چت کردن یا به نحوی در حال فعالیت در زندان بودیم Active Time هم حساب بشه و فقط Online Time نباشه.

با تشکر.

موافقم ، من که کاپ نیستم ولی شما دارین زحمت میکشین ⁦✔️🎃

لینک به ارسال

منم موافقم +

لینک به ارسال

نظرم (+) هست.

لینک به ارسال

در 3 ساعت قبل، Nikotin گفته است:

موافقم ، من که کاپ نیستم ولی شما دارین زحمت میکشین ⁦✔️🎃

درود منظورم زمانی هست که شما Prisoner ( زندانی ) هستید.

لینک به ارسال

در 1 ساعت قبل، TheExpert گفته است:

درود منظورم زمانی هست که شما Prisoner ( زندانی ) هستید.

اهان :)

لینک به ارسال

در 10 ساعت قبل، TheExpert گفته است:

با سلام و درود

با تشکر.

دقیقاً 👌++

بعد راب مجبوری یک ساعت و نیم زندان باشی و اونم اکتیویتی نخوره 

منطقی نیست

لینک به ارسال

در در ۱۴۰۲/۵/۲۶ در 11:01، TheExpert گفته است:

با سلام و درود

با تشکر.

این مورد به این دلیل هستش که زندان بعد از ۳۰ دقیقه فعالیت نکردن (AFK) شما رو از سرور بیرون نمیندازه.

به نظر من میشه CMD ای آورد که توی زندان با زدن اون CMD مدت زمان فعالیت شما حساب بشه و در صورتی که AFK شدید Kick بشید و اگر اون دستور رو نزنید بعد از مدت زمان طولانی (سیستم حال حاضر) Kick نشید و فقط زمانتون بره.

لینک به ارسال

در 22 دقیقه قبل، Farab گفته است:

این مورد به این دلیل هستش که زندان بعد از ۳۰ دقیقه فعالیت نکردن (AFK) شما رو از سرور بیرون نمیندازه.

به نظر من میشه CMD ای آورد که توی زندان با زدن اون CMD مدت زمان فعالیت شما حساب بشه و در صورتی که AFK شدید Kick بشید و اگر اون دستور رو نزنید بعد از مدت زمان طولانی (سیستم حال حاضر) Kick نشید و فقط زمانتون بره.

این هم پیشنهاد خوبی هستش 

لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری