Omid ارسال شده در August 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام بنده ساعت 9:12 دقیقه وارد سرور شدم و رفتم Boss بعد رنک 6 بودم شدم رنک 5 وقتی که به پایان Boss رسیدم Prize رنک 5 رو نداد انگار نه انگار که ما داخل boss بودیم بار ها این اتفاق افتاده بعضی از مواقع نداده! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): PM - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - Prize bug + Prize Boss منو بدید من برم 1 King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2023 در ۱ ساعت قبل، Omid گفته است: Prize bug + Prize Boss رسپکتشو هم بدین من انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در August 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2023 (ویرایش شده) درور بنده که باس میزنم این اتفاق هیچوقت رخ نداده. ویرایش شده August 15, 2023 توسط CoolBoy NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2023 واسه منم پیش نیومده ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در August 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2023 واسه من پیش اومده خیلی فشاری شدم آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در August 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2023 در 3 ساعت قبل، CoolBoy گفته است: درور بنده که باس میزنم این اتفاق هیچوقت رخ نداده. گهگاهی اتفاق میوفته King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در August 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2023 (ویرایش شده) شاید dc بودی ویرایش شده August 15, 2023 توسط ThiS سلام PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در August 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۵ در 02:52، ThiS گفته است: شاید dc بودی نبودم چک کردم King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۴ در 09:29، Omid گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام بنده ساعت 9:12 دقیقه وارد سرور شدم و رفتم Boss بعد رنک 6 بودم شدم رنک 5 وقتی که به پایان Boss رسیدم Prize رنک 5 رو نداد انگار نه انگار که ما داخل boss بودیم بار ها این اتفاق افتاده بعضی از مواقع نداده! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): PM - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - Prize bug + Prize Boss منو بدید من برم در 1 ساعت قبل، Omid گفته است: نبودم چک کردم Boss نزن حاج امیدbus بزن بهتره ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 @ArSaCiA @WhiteCollar @Omid درود امروز این باگ برای بنده رخ داد رنک 2 باس ساعت 10 جمعه 01-09-2023 پشته سره هم با اینکه 14k پوینت داشتم رنکمو میزد 0 هی تیر میزدم دوباره رنکم برمیگشت تا اینکه به اخر باس رسیدیم (LastShot) LastShot که توسط ماتریکس شده شد دیدم رنک 2 منو نداده و برام حساب نشده MrAlireza جایه من رنک 2 حساب شده. نا گفته نماند 1 بار کرش شدم و دوباره لاگین کردم ولی همچی سره جاش بود تقاضا دارم مقدار BS بنده در صورت تایید به اکانت من افزوده شود... 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در 3 ساعت قبل، Robert گفته است: MrAlireza جایه من رنک 2 حساب شده. یکم برام عجیب بود رنک دو شده بودم ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 30, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 @Ali ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در November 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 (ویرایش شده) @Toofan @WhiteCollar @Mohny شما عزیران به pm اضافه شدید ویرایش شده November 30, 2023 توسط Omid King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 9, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2023 آیا همچنان این مورد پا بر جاست؟ @Omid : لطفا لینک پیام رو ارسال بفرمائید. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در December 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2023 (ویرایش شده) 3 ساعت قبل، Mohny گفته است: آیا همچنان این مورد پا بر جاست؟ @Omid : لطفا لینک پیام رو ارسال بفرمائید. دقیقا دیروز بازم اتفاق افتاد رنک 25 باس بودم بعد 20 شدم حساب نکرد https://forum.arsacia.ir/messenger/65369/?tab=comments#comment-181702 حس میکنم مواقعی که لانچر کرش میده این اتفاق میوفته چون اومدم ss بگیرم متاسفانه لانچر کرش داد خودش برنامه رو میبنده @Ali ویرایش شده December 9, 2023 توسط Omid King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 17, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2023 باگ برطرف شد. با تشکر از گزارش شما. منتظر دریافت جایزه باشید. در صورتی که بعد از ریستارت این باگ همچنان وجود داشت گزارش دهید. (در حال حاضر ریستارت صورت نگرفته است) 6a508293f89095b3792ca824d8662013470f64e6 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 جوایز برای Omid واریز شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده