TheMasTeR ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود، من از این سیستم 2 باگ پیدا کردم. #باگ اول: یک قانون توی تمام دسته ها هست که اگر عضوی زیر 72 ساعت (کمتر از 3 روز) وارد اقلیت شود اون میتینگ براش حساب نمیشه اما سیستم Meetings Attended این قانون رو نقض میکنه و منی که 2 روز توی اقلیت PD بودم یک Meetings Attended گرفتم. @TheMasTeR #باگ دوم: اگر عضوی سابلیدر باشد و چند ساعت قبل از جلسه ی هفتگی به رنک قبلی خودش Rank down شه، موقع Paycheck نه حقوق میگیره و نه Meetings Attended @TheExpert - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): طبق توضیحاتی که ارائه دادم عمل کنید. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 در 3 ساعت قبل، TheMasTeR گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود، من از این سیستم 2 باگ پیدا کردم. #باگ اول: یک قانون توی تمام دسته ها هست که اگر عضوی زیر 72 ساعت (کمتر از 3 روز) وارد اقلیت شود اون میتینگ براش حساب نمیشه اما سیستم Meetings Attended این قانون رو نقض میکنه و منی که 2 روز توی اقلیت PD بودم یک Meetings Attended گرفتم. @TheMasTeR #باگ دوم: اگر عضوی سابلیدر باشد و چند ساعت قبل از جلسه ی هفتگی به رنک قبلی خودش Rank down شه، موقع Paycheck نه حقوق میگیره و نه Meetings Attended @TheExpert - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): طبق توضیحاتی که ارائه دادم عمل کنید. با سلام درمورد اول بنده داخل میتینگ به خود @ArSaCiA گفته بودم این مورد میتینگ attended رو در مورد دوم هم حقوق گرفته هم پی چک فکشن اکتیویتی آقای @TheExpert اما میتینگ attended خیر که بر میگرده به همون موضوع اولی که گفتم King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GnGsTeR ارسال شده در August 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2023 با احترام علت اینکه ساب لیدر حقوق میگیره ولی Meeting Attended ثبت نمیشه چیه؟ الان من دو هفته هست این مشکل رو دارم که میتینگامو به کمک پیگیری های @DoNaLd از مسئول لیدر ها میگیرم. من این احتمال رو میدم ولی مطمئن نیستم اگر ساب لیدر PayCheck اون ساعتی که میتینگ برگزار میشه رو به علت فعالیت زیر ۴۰ دقیقه دریافت نکنه، در پی چک اقلیت حقوق میگیره، منتهی میتینگ براش ثبت نمیشه برای مثال: میتینگ ساعت 15 شروع میشه اگر ساب لیدر ساعت 15 رسپکت نگیره! ساعت 15:15 که میتینگ به اتمام میرسه، حقوق رو میگیره ولی Meeting Attended ثبت نمیشه. یک سری ادمین ها لطف دارن هر هفته میان و این مشکل رو برامون برطرف میکنن اما یک سری بهشون میگی همچین مشکلی به وجود اومده میگن مگه میشه؟ مگه داریم؟ خب برادر من، من نمیام دروغ بگم که الکی Meeting Attended بگیرم قطعا مشکل دارم که ریپورت دادم دارم مطرح میکنم، اصلا طرف خسته اس دوس نداره Cmd بزنه. در کل از مدیریت تقاضا میشه تا پروسه حل این مشکل به مسئولین محترم بفرمایند که رسیدگی کنن به این موضوع. جسارتی به ادمین های گل که ما غیر از لطف و خوبی ازشون چیزی ندیدیم نشه بدرود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 1, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 درود، آیا این باگ فیکس شده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در 6 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: درود، آیا این باگ فیکس شده؟ فیکس شده 1 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در 9 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: درود، آیا این باگ فیکس شده؟ درود در حال حاضر در مورد گرفتن Meeting attended قبل از 72 ساعت از ورود به فکشن بله فیکس شده راجب مورد دوم متاسفانه دسترسی کافی برای چک کردنش رو نداریم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در 11 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: درود، آیا این باگ فیکس شده؟ یک مشکل دیگه هم وجود داره قانونا باید از لحظه ای که رنک اپ شدن میتینگ هاشون رو برای رنک اپ بعدی جمع و حساب بکنیم اما تداخل Meeting Attended باعث میشه زودتر از زمان قانونی رنک اپ بشن مثلا فرض بکنید شخص A یک ساعت قبل از رنک ۳ شدن FW بگیره بعد از اینکه FW پاک شد رنک ۳ میشه اما زودتر از ۶ هفته رنک ۴ میشه چون میتینگ هاش + میخوره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 در 22 ساعت قبل، ZombieRanger گفته است: یک مشکل دیگه هم وجود داره قانونا باید از لحظه ای که رنک اپ شدن میتینگ هاشون رو برای رنک اپ بعدی جمع و حساب بکنیم اما تداخل Meeting Attended باعث میشه زودتر از زمان قانونی رنک اپ بشن مثلا فرض بکنید شخص A یک ساعت قبل از رنک ۳ شدن FW بگیره بعد از اینکه FW پاک شد رنک ۳ میشه اما زودتر از ۶ هفته رنک ۴ میشه چون میتینگ هاش + میخوره دقیقا همینه درسته چون اگه یادت باشه ما خودمون قبلا از Meeting attended که بیاد دستی حساب میکردیم یعنی طرف سر ششمین میتینگ نمیاد که قرار رنک آپ شه (واسه رنک 3 شدن میگم) و شما fw میدی بعد میتینگ هفته بعد میاد میشه و میتینگ هفته بعد میشه 7 اینارو میاد بعد از اینکه fw clear شد رنک آپ میشه و ضمنا رنک 2 نیازمند 2 میتینگ Attended رنک 3 نیازمند 6 میتینگ رنک 4 نیازمند 12 میتینگ رنک 5 نیازمند 20 میتینگ هست الان واسه اون شخصی که fw میگیره و هفتمین میتینگ رنک 3 میشه و 5 میتینگ دیگه بیاد رنک 4 میشه درکل میشه گفت میتینگ هایی که شخص میاد حتی اگر fw گرفته باشه حسابه چه با این اپدیت چه بدون این آپدیت King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 1, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 در ۱۴۰۲/۶/۱۱ در 18:06، Omid گفته است: یک مشکل دیگه هم وجود داره شما زمانی که عضو FW دارد نباید او را Rank up کنید، در هر صورت چه FW داشته باشد چه نداشته باشد Meeting باید برای او حساب شود. گزارش تکراری. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده