LordMeysam ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 با سلام و درود خدمت همه عزیزان. پیشنهادی دارم در بازه موبایل بازی. همه ی ما شده که خواستیم مقداری پول بازی رو برای یک بازیکن ارسال کنیم و یا دسترسی به بانک نداریم یا بانک شهری که در ان هستیم Close است چون دزدی از بانک زیاد شده. پیشنهاد من اینه که اپلیکیشن به مثال با نامه (My Wallet) به موبایل بازی اضافه بشه که قابلیت گرفتن موجودی و انتقال وجه رو داشته باشه که کسانی که اکانت ویژه دارن بتونند بدون رفتن به بانک یا خودپرداز (ATM) موجودی یا انتقال وجه انجام بدن درصورتی موبایل سیگنال و اینترنت داشته باشد. نظر بدید @Toofan @ArSaCiA @Meli @Techno @iKamyar @SuperMaN @Farab @Nigga @Automat @AMir11 @Blank @HUNTER1 @Alarm @G0DFATHER @Omid @Supervisor و بقیه دوستان 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 5 دقیقه قبل، LordMeysam گفته است: با سلام و درود خدمت همه عزیزان. پیشنهادی دارم در بازه موبایل بازی. همه ی ما شده که خواستیم مقداری پول بازی رو برای یک بازیکن ارسال کنیم و یا دسترسی به بانک نداریم یا بانک شهری که در ان هستیم Close است چون دزدی از بانک زیاد شده. پیشنهاد من اینه که اپلیکیشن به مثال با نامه (My Wallet) به موبایل بازی اضافه بشه که قابلیت گرفتن موجودی و انتقال وجه رو داشته باشه که کسانی که اکانت ویژه دارن بتونند بدون رفتن به بانک یا خودپرداز (ATM) موجودی یا انتقال وجه انجام بدن درصورتی موبایل سیگنال و اینترنت داشته باشد. درآمد مدیر بانک کم خواهد شد. نظری ندارم نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در August 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 کم نمیشه میشه محدودیت گذاشت که مقدار محدودی در روز بشه وجه انتقال داد و برای انتقال وجه زیادی باید به بانک رفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 7 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: درآمد مدیر بانک کم خواهد شد. نظری ندارم به نظرم میتونه هر بار استفاده از این App کارمزد داشته باشه، و کارمزدش وارد نزدیک ترین بانک به اون شخص بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 نظرم + هست ولی پیشنهاد تکراریه فکر میکنم که قراره اجرا بشه نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 جالبه نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 49 دقیقه قبل، LordMeysam گفته است: با سلام و درود خدمت همه عزیزان. پیشنهادی دارم در بازه موبایل بازی. همه ی ما شده که خواستیم مقداری پول بازی رو برای یک بازیکن ارسال کنیم و یا دسترسی به بانک نداریم یا بانک شهری که در ان هستیم Close است چون دزدی از بانک زیاد شده. پیشنهاد من اینه که اپلیکیشن به مثال با نامه (My Wallet) به موبایل بازی اضافه بشه که قابلیت گرفتن موجودی و انتقال وجه رو داشته باشه که کسانی که اکانت ویژه دارن بتونند بدون رفتن به بانک یا خودپرداز (ATM) موجودی یا انتقال وجه انجام بدن درصورتی موبایل سیگنال و اینترنت داشته باشد. نظر بدید @Toofan @ArSaCiA @Meli @Techno @iKamyar @SuperMaN @Farab @Nigga @Automat @AMir11 @Blank @HUNTER1 @Alarm @G0DFATHER @Omid @Supervisor و بقیه دوستان موافقم در 43 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: درآمد مدیر بانک کم خواهد شد. نظری ندارم برای این کار باید بریم اپلیکیشن اش رو از بانک بخریم و بعد از خرید بعد هر دفعه انتقال وجه درصدی مالیات بگیره مثلا هر ۱۰۰کی ۱ک مالیات باشه و به هر بانکی که نزدیک تر بودیم مالیات واریز شه مثلا اگر اس اف بودیم مالیات برای بانک اس اف اگر ال وی بودیم برای بانک ال وی یا یه کار دیگه هم میشه کرد که این مالیات ها به به حساب شهرداری بره که به پلیر های جدید واریز بشه نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در ۱ ساعت قبل، LordMeysam گفته است: با سلام و درود خدمت همه عزیزان. پیشنهادی دارم در بازه موبایل بازی. همه ی ما شده که خواستیم مقداری پول بازی رو برای یک بازیکن ارسال کنیم و یا دسترسی به بانک نداریم یا بانک شهری که در ان هستیم Close است چون دزدی از بانک زیاد شده. پیشنهاد من اینه که اپلیکیشن به مثال با نامه (My Wallet) به موبایل بازی اضافه بشه که قابلیت گرفتن موجودی و انتقال وجه رو داشته باشه که کسانی که اکانت ویژه دارن بتونند بدون رفتن به بانک یا خودپرداز (ATM) موجودی یا انتقال وجه انجام بدن درصورتی موبایل سیگنال و اینترنت داشته باشد. نظر بدید @Toofan @ArSaCiA @Meli @Techno @iKamyar @SuperMaN @Farab @Nigga @Automat @AMir11 @Blank @HUNTER1 @Alarm @G0DFATHER @Omid @Supervisor و بقیه دوستان عالیه ، سلطان پیشنهاد های نا منظم نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 13 دقیقه قبل، LordMeysam گفته است: با سلام و درود خدمت همه عزیزان. پیشنهادی دارم در بازه موبایل بازی. همه ی ما شده که خواستیم مقداری پول بازی رو برای یک بازیکن ارسال کنیم و یا دسترسی به بانک نداریم یا بانک شهری که در ان هستیم Close است چون دزدی از بانک زیاد شده. پیشنهاد من اینه که اپلیکیشن به مثال با نامه (My Wallet) به موبایل بازی اضافه بشه که قابلیت گرفتن موجودی و انتقال وجه رو داشته باشه که کسانی که اکانت ویژه دارن بتونند بدون رفتن به بانک یا خودپرداز (ATM) موجودی یا انتقال وجه انجام بدن درصورتی موبایل سیگنال و اینترنت داشته باشد. نظر بدید @Toofan @ArSaCiA @Meli @Techno @iKamyar @SuperMaN @Farab @Nigga @Automat @AMir11 @Blank @HUNTER1 @Alarm @G0DFATHER @Omid @Supervisor و بقیه دوستان سلام و درود پیشنهاد جالبیه اما با کمی تغییرات که دوستان لحاظ کردند. نظر بنده در مورد این پیشنهاد مثبته! نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 درباره ی همراه بانک خیلی پیشنهادات اومده و فکر کنم هرکدوم به صورتی عملی بشه, این هم یکی از اون پیشنهادات هستش. موافقم ولی نه به این صورت. نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 پیشنهاد تکراری هست و قبول شده قبلا، قرار بود آپدیت 3.5.0 بیاد ولی نیومد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 1 ساعت قبل، Olden گفته است: به نظرم میتونه هر بار استفاده از این App کارمزد داشته باشه، و کارمزدش وارد نزدیک ترین بانک به اون شخص بشه. بله درسته. نظر بنده راجب نظر شما @Olden صدرصد (+) هست. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 با سلام و درود ، در رابطه با این پیشنهاد باید بگم این App باید خیلی محدود بشه ، یعنی در روز فقط یک بار قابل استفاده باشه چون درآمد بانک ها میادش پایین. اگه به این شکل اضافه بشه موافق هستم نقل قول ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 (ویرایش شده) در 21 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: با سلام و درود خدمت همه عزیزان. پیشنهادی دارم در بازه موبایل بازی. همه ی ما شده که خواستیم مقداری پول بازی رو برای یک بازیکن ارسال کنیم و یا دسترسی به بانک نداریم یا بانک شهری که در ان هستیم Close است چون دزدی از بانک زیاد شده. پیشنهاد من اینه که اپلیکیشن به مثال با نامه (My Wallet) به موبایل بازی اضافه بشه که قابلیت گرفتن موجودی و انتقال وجه رو داشته باشه که کسانی که اکانت ویژه دارن بتونند بدون رفتن به بانک یا خودپرداز (ATM) موجودی یا انتقال وجه انجام بدن درصورتی موبایل سیگنال و اینترنت داشته باشد. نظر بدید @Toofan @ArSaCiA @Meli @Techno @iKamyar @SuperMaN @Farab @Nigga @Automat @AMir11 @Blank @HUNTER1 @Alarm @G0DFATHER @Omid @Supervisor و بقیه دوستان با این پیشنهاد قبلاً موافقت شده است. Target version:3.5.8 ویرایش شده August 10, 2023 توسط vartoluYT نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۸ در 13:59، LordMeysam گفته است: با سلام و درود خدمت همه عزیزان. پیشنهادی دارم در بازه موبایل بازی. همه ی ما شده که خواستیم مقداری پول بازی رو برای یک بازیکن ارسال کنیم و یا دسترسی به بانک نداریم یا بانک شهری که در ان هستیم Close است چون دزدی از بانک زیاد شده. پیشنهاد من اینه که اپلیکیشن به مثال با نامه (My Wallet) به موبایل بازی اضافه بشه که قابلیت گرفتن موجودی و انتقال وجه رو داشته باشه که کسانی که اکانت ویژه دارن بتونند بدون رفتن به بانک یا خودپرداز (ATM) موجودی یا انتقال وجه انجام بدن درصورتی موبایل سیگنال و اینترنت داشته باشد. نظر بدید @Toofan @ArSaCiA @Meli @Techno @iKamyar @SuperMaN @Farab @Nigga @Automat @AMir11 @Blank @HUNTER1 @Alarm @G0DFATHER @Omid @Supervisor و بقیه دوستان به نظرم همین که بشه موجودی رو دید با گوشی کافیه وگرنه اگه این قابلیت وجود داشته باشه کسی بانک نمیره ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2023 پیشنهاد تکراری نظرم ( + ) است. به طوری که Olden گفتند هر بار بعد از انتقال کارمزد ( 225$ ) به حساب نزدیک ترین بانک ( که باز هست ) بره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 28 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 درود، از پیشنهاد/انتقاد شما سپاسگزارم. این مورد نیاز به بررسی دارد، به همین منظور منتقل شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.