AliExpert ارسال شده در August 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 با سلام و احترام این یک انتقاد و بیشتر یک پیشنهاد ریز است که امیدواریم عذر مارو براش بپذیرید نظر بنده این است که زمانی که مانند دیشب که سرور از دسترس خارج شده بود لانچر واسه شماهم بالا نمیاد؟؟ و شما زحمت کشیدید بعد از درست شدن و برگشتن سرور به حالت عادی نقل قول سرور متصل شد. برای جبران تا 30 دقیقه دیگر 3 عدد PayDay خواهیم داد و Boss سه بار Spawn خواهد شد. PayDay دادین و سه بار boss اسپاون شد لطف بفرمایید در تایم های روز بندازید که اکثر افراد آنلاین باشن که از این جوایز برخوردار شن دقیقا PayDay که شما دادین مال ساعت 11 شب به بعد بوده. با تشکر و احترام 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GnGsTeR ارسال شده در August 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 هدف ازین کار فقط رسپکت دادن به افرادی هست که تو اون ساعات داشتن بازی میکردن، اونطوری که شما میگی یکی که اصلا تو بازی نبوده و خبر نداره که سرور آف شده فرداش بیاد رسپکت و پی چک اضافی میگیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 در هم اکنون، GnGsTeR گفته است: هدف ازین کار فقط رسپکت دادن به افرادی هست که تو اون ساعات داشتن بازی میکردن، اونطوری که شما میگی یکی که اصلا تو بازی نبوده و خبر نداره که سرور آف شده فرداش بیاد رسپکت و پی چک اضافی میگیره دقیقا برعکس زمانی که شما ساعت 10 شب سرور به مشکل برمیخوره برای افرادی که روز بعد باید برن ( مدرسه / کار / اداره و غیره ) دیگه منتظر نمیمونن که ببینن که سرور دوباره به حالت فعال در میاد و میرن میخوابن. دقیقا مثل من که شب که سرور قطع شد کامپیوتر رو خاموش کردم روز بعد که دیدم اومدم دیدم PayDay داده شده. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 در 23 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: دقیقا برعکس زمانی که شما ساعت 10 شب سرور به مشکل برمیخوره برای افرادی که روز بعد باید برن ( مدرسه / کار / اداره و غیره ) دیگه منتظر نمیمونن که ببینن که سرور دوباره به حالت فعال در میاد و میرن میخوابن. دقیقا مثل من که شب که سرور قطع شد کامپیوتر رو خاموش کردم روز بعد که دیدم اومدم دیدم PayDay داده شده. دقیقا بنده ساعت ۱۰ اومدم کار داشتم دیدم قطع شد رفتم فروم تایپیک زدم بعد گرفتم خوابیدم 1 ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در 18 ساعت قبل، TheExpert گفته است: دقیقا برعکس زمانی که شما ساعت 10 شب سرور به مشکل برمیخوره برای افرادی که روز بعد باید برن ( مدرسه / کار / اداره و غیره ) دیگه منتظر نمیمونن که ببینن که سرور دوباره به حالت فعال در میاد و میرن میخوابن. دقیقا مثل من که شب که سرور قطع شد کامپیوتر رو خاموش کردم روز بعد که دیدم اومدم دیدم PayDay داده شده. خب از کجا بدونیم اینا رفتن خوابیدن فرداش اومدن بین این همه آدم و پلیر ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در 59 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: خب از کجا بدونیم اینا رفتن خوابیدن فرداش اومدن بین این همه آدم و پلیر + خب مگه شما @Expert فرداش سرکار نبودید؟ چه زمانی باید گذاشته میشد که افراد دیگه ای هم که از دست دادن اون زمانی که شما هستید باشن؟ شاید اکثر بازیکنانی که اون Paycheck رو از دست دادند اون لحظه رو آنلاین بودند و شما و تعدادی رفتید بخوابید در صورتی که شما باتجربه هستید و میدونید سرور خیلی سریع دوباره برمیگرده به حالت قبل و در اکثر مواقع ضرر ها جبران میشه! آفلاین شدن سرور تقصیر فوندر عزیز نبود و بهترین زمان رو یعنی بعد از بازگشتن سرور انتخاب کردند برای دادن Payday & Boss event و اطلاعی نداشتن که شما قصد خوابیدن دارید، درسته؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در 1 دقیقه قبل، Farab گفته است: + خب مگه شما @Expert فرداش سرکار نبودید؟ چه زمانی باید گذاشته میشد که افراد دیگه ای هم که از دست دادن اون زمانی که شما هستید باشن؟ شاید اکثر بازیکنانی که اون Paycheck رو از دست دادند اون لحظه رو آنلاین بودند و شما و تعدادی رفتید بخوابید در صورتی که شما باتجربه هستید و میدونید سرور خیلی سریع دوباره برمیگرده به حالت قبل و در اکثر مواقع ضرر ها جبران میشه! آفلاین شدن سرور تقصیر فوندر عزیز نبود و بهترین زمان رو یعنی بعد از بازگشتن سرور انتخاب کردند برای دادن Payday & Boss event و اطلاعی نداشتن که شما قصد خوابیدن دارید، درسته؟ + بین این همه آدم و پلیر ها سخته پیدا کردنشون ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در 3 ساعت قبل، Farab گفته است: + خب مگه شما @Expert فرداش سرکار نبودید؟ چه زمانی باید گذاشته میشد که افراد دیگه ای هم که از دست دادن اون زمانی که شما هستید باشن؟ شاید اکثر بازیکنانی که اون Paycheck رو از دست دادند اون لحظه رو آنلاین بودند و شما و تعدادی رفتید بخوابید در صورتی که شما باتجربه هستید و میدونید سرور خیلی سریع دوباره برمیگرده به حالت قبل و در اکثر مواقع ضرر ها جبران میشه! آفلاین شدن سرور تقصیر فوندر عزیز نبود و بهترین زمان رو یعنی بعد از بازگشتن سرور انتخاب کردند برای دادن Payday & Boss event و اطلاعی نداشتن که شما قصد خوابیدن دارید، درسته؟ دوست عزیز بنده ضرر مالی کردم داشتم ماشین میکردم تو پاچه یه نفر فقط مونده بود سل بدم که آف شد سرور. هعب ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در 16 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: دوست عزیز بنده ضرر مالی کردم داشتم ماشین میکردم تو پاچه یه نفر فقط مونده بود سل بدم که آف شد سرور. هعب برو یقه دیتاسنترو بگیر برادر من ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 8 ساعت قبل، Farab گفته است: برو یقه دیتاسنترو بگیر برادر من آخه چکارش کنم دیگه برادر دیگه پشیمون شد بهش رسوندن voodoo ۳۰۰ ک نیست ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 6 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: آخه چکارش کنم دیگه برادر دیگه پشیمون شد بهش رسوندن voodoo ۳۰۰ ک نیست داداش اون چوب خدا بوده دیده داره همچین میکنی تو پاچه یارو که عاحححححح بکشه کل سرورو خاموش کرده اصلا گردن شما بوده قطعی دیتاسنتر 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 1 دقیقه قبل، Automat گفته است: داداش اون چوب خدا بوده دیده داره همچین میکنی تو پاچه یارو که عاحححححح بکشه کل سرورو خاموش کرده اصلا گردن شما بوده قطعی دیتاسنتر ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 28 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 درود، از پیشنهاد/انتقاد شما سپاسگزارم. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده