Iranian ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: ***از سوءاستفاده Fadly در این FTP مطمئن نیستم! اما خواستار بررسی تاریخچه ایشان هستم • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اهدای اسلحه در شروع FTP به بازیکنان حاضر در درگیری تنظیم Armour و HP برای افراد حاضر در FTP در ابتدای درگیری • مدارک (فیلم یا عکس): برای @Meli ، @SajjiLey و @Empty ارسال خواهد شد! خواستار بررسی تاریخچه در صورت نیاز هستم، چون به هنگام FTP هاسترغیرمحترم EmiliX بنده رو تلپورت دادن جهت Check PC و نتونستم مدارک کافی تهیه کنم! 2 1 اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز @Iranian با توجه به بررسی مدارک و تاریخچه دستورات... مدارک شما برای اثبات سوءاستفاده کردن از دستورات توسط هاستر Emilix کافی نمیباشد. همچنین اخطاراتِ لازم به Fadly داده خواهد شد و زین پس اگر مجدد تکرار کردن از ایشان روز هاستری کسر میشود. ♦ شکایت شما قبول/رد شد. موفق باشید، بسته شد. 1 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده