Terrorism ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ادمین بخش شکایت من در زندان بودم فحاشی و توهین بود سروصدا من خودم ریبورت دادم خودمم بن 20 روزه بی دلیل خوردم و به شدت ازشون ناراضی ام بدون حتی کوچک ترین دلیل اقای ادمین بخش شکایت خواهشن روی ادمین ها بیشتر توجه کنید من اگر کوچکتریت فحشی داده باشم من بن همیشگی بدید خود برنامه ارساکیا هست دا رکورد میگیره صدا های ادمارو دونه دونه میشه قطع کرد بفهمید ک من چیزی گفتم یا ن حتی حتی همه زندان دیدن ک من میگفتم فحش ندید من شکایت کامل از ادمینی دارم ک بدون توجهی بن کرده بنده را من مردک کامل میخوام ک اثبات کنه من چیزی گفتم یا ن خواهش میکنم به این موضوع رسیدگی کامل شود ما واسه اکانتامون زحمت میکشیم . یا علی • مدارک (فیلم یا عکس): ایشون بدون اینکه نگاه کنه بررسی کنه هرکی که مایکش باز بود برداشته بن کرده 彡 بهت احترام میزارن چون با ما دیدنت 彡 ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ TerroR ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در July 23, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۲۹ در 18:33، Supervisor گفته است: سلام همشهری خوبی؟ میگم شکایت رو پس گرفتی؟ چون چیزی هنوز نیومده فروم، اگه میشه یبار دیگه بزن شاید قبلیه نرفته فروم در در ۱۴۰۲/۴/۳۰ در 16:18، Omid گفته است: متاسفانه مدارک شما ایراد داره و تاریخشو با pc فیکس کنید و ضمنا اگر مدرکی دارید که ریکورد f3 رو اف کردید و نوشته 2023-07-27 برای من ارسال کنید تا بعد به شکایت شما رسیدگی شود @SajjiLey در در ۱۴۰۲/۴/۲۷ در 03:28، mohammadddmmd گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ادمین بخش شکایت من در زندان بودم فحاشی و توهین بود سروصدا من خودم ریبورت دادم خودمم بن 20 روزه بی دلیل خوردم و به شدت ازشون ناراضی ام بدون حتی کوچک ترین دلیل اقای ادمین بخش شکایت خواهشن روی ادمین ها بیشتر توجه کنید من اگر کوچکتریت فحشی داده باشم من بن همیشگی بدید خود برنامه ارساکیا هست دا رکورد میگیره صدا های ادمارو دونه دونه میشه قطع کرد بفهمید ک من چیزی گفتم یا ن حتی حتی همه زندان دیدن ک من میگفتم فحش ندید من شکایت کامل از ادمینی دارم ک بدون توجهی بن کرده بنده را من مردک کامل میخوام ک اثبات کنه من چیزی گفتم یا ن خواهش میکنم به این موضوع رسیدگی کامل شود ما واسه اکانتامون زحمت میکشیم . یا علی • مدارک (فیلم یا عکس): ایشون بدون اینکه نگاه کنه بررسی کنه هرکی که مایکش باز بود برداشته بن کرده شکایتم رو پس میگیرم با تشکر 彡 بهت احترام میزارن چون با ما دیدنت 彡 ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ TerroR ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در July 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2023 در 20 ساعت قبل، mohammadddmmd گفته است: شکایتم رو پس میگیرم با تشکر ♦ بسته شد. ♦ 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده