AliExpert ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 با سلام و درود پیشنهاد من این است که Safe Distance برای فرار بعد از دزدی از Biz به سه برابر نسبت فعلی برسد که پلیس ها هم فرصت Fail کردن این چنین راب ها را داشته باشند و دزدی از بانک هم انجام شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 به نظرم که فقط وقت طرفین طلف میشه، Fail کردن سودی برای کاپ نداره. نظرم (-) هست. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 در هم اکنون، Olden گفته است: به نظرم که فقط وقت طرفین طلف میشه، Fail کردن سودی برای کاپ نداره. نظرم (-) هست. خیر Fail کردن سود داره در دو مورد مورد اول اینکه زمانی که شما دو بار Fail بشید باعث میشه به راب زدن دسته جمعی و هشت نفره هم فکر کنید مورد دوم Wanted Kill شدن شما در صورت تسلیم نشدن شما و Activity وانتد کیل برای NG و بیشتر بودن پول Wanted kill نسبت به Arrest میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 موافقم، اینجوری هم فرصتی هست که FBI سمپل بریزه، هم با اینکار پلیر بتونه بدون وانتد راب رو تموم کنه جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 سلام و درود پیشنهاد جالبیه اما در حالت عادی هم بنظر فاصله Safe زیاده مگر اینکه این مورد ها اضافه بشن: 1- وانتد وسط کار داده نشه و یکم سیستم هک پیچیده تر بشه و بشه جوری هک کرد که تا موقع خروج وانتد داده نشه 2- بشه با یک روش خاص و به طور تصادفی راب وین بشه (یعنی هر دفعه با گوشی صندوق هک نشه و هر بیز با یه حالت خاص قابل دزدی باشه) 3- اجباری شدن گشت در شهر ها برای cop ها ( جزو اکتیویتی) با یه تایم خاص مثل تایم نگهبانی از زندان 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 مخالفم همین طوری کاپ ها با سرعت وحشتناکی مارو میگیرند رفته بودم راب پس از خروج همینکه زدم به دیوار یهو @Forget با لامبو پشت سرم دیدم میگه تسلیم شوید همینطور ریسک داره بیشتر خرابش نکنین(مثل اینکه پولشو کمتر کردین) موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 (ویرایش شده) در هم اکنون، Automat گفته است: 3- اجباری شدن گشت در شهر ها برای cop ها ( جزو اکتیویتی) با یه تایم خاص مثل تایم نگهبانی از زندان Cop App شده 4 Page قبل اپدیت یه Page به زور پر میشد بعد گشت هم اضافه بشه ولی پیشنهاد @TheExpert خوبیه چون راب بانک دیگه کسی نزده ما باید منتظر راب های فکشن باشیم و به رسمیت قحطی سمپل افتاده ویرایش شده July 17, 2023 توسط Cocaine ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 مخالفم در هر صورت ما 3W میشیم چه فیل بشه چه وین پس کار بیهوده ایی هست 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در July 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2023 فاز و انگیزتون چیه از این پیشنهاد؟! //: همین مدل اصلی خوبه، قرار نیست که زیاد سخت گرفت به همه چی! اینجا گیمه ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 در 18 ساعت قبل، iAmirAbbas گفته است: فاز و انگیزتون چیه از این پیشنهاد؟! //: همین مدل اصلی خوبه، قرار نیست که زیاد سخت گرفت به همه چی! اینجا گیمه فکر کنم تاحالا FBI نبودی امیر جان هر موقع رفتی FBI دیدی یه دونه Sample نمیتونی گیر بیاری میفهمی انگیزم چیه از این پیشنهاد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfan ارسال شده در July 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۲۶ در 19:05، Fayez گفته است: مخالفم همین طوری کاپ ها با سرعت وحشتناکی مارو میگیرند رفته بودم راب پس از خروج همینکه زدم به دیوار یهو @Forget با لامبو پشت سرم دیدم میگه تسلیم شوید همینطور ریسک داره بیشتر خرابش نکنین(مثل اینکه پولشو کمتر کردین) موفق باشید. برای منم این اتفاق افتاده. مخالفم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در July 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 در ۱ ساعت قبل، TheExpert گفته است: فکر کنم تاحالا FBI نبودی امیر جان هر موقع رفتی FBI دیدی یه دونه Sample نمیتونی گیر بیاری میفهمی انگیزم چیه از این پیشنهاد من پنج سال پیش لیدرش بودم حیف لاگم پاک شده وگرنه قدیمیا میدونن چقدر توی دپارتمان بودم! در مورد اکتیویتی هم اینکه باید بگم پلیر باید یکم بیشتر اکتیو باشه. ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 در هم اکنون، iAmirAbbas گفته است: من پنج سال پیش لیدرش بودم حیف لاگم پاک شده وگرنه قدیمیا میدونن چقدر توی دپارتمان بودم! در مورد اکتیویتی هم اینکه باید بگم پلیر باید یکم بیشتر اکتیو باشه. اکتیو؟ چجوری اکتیو باشه وقتی راب بیز به این راحتی اومده و تک نفره دیگه چرا باید راب دسته جمعی زد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در July 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 در ۱ ساعت قبل، TheExpert گفته است: اکتیو؟ چجوری اکتیو باشه وقتی راب بیز به این راحتی اومده و تک نفره دیگه چرا باید راب دسته جمعی زد؟ مشکل حادی نیست ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در July 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 (ویرایش شده) مشکلی در حال حاضر در رابطه به راب گروهی وجود داره (و داشته) که بخاطر اشتباه ناچیز یک شخص (مثلا رانر از مسیر اشتباه بیاد) بقیه گروه هم ضرر میکنن و1h 40m به وار اای بدشون فکر میکنن. راب بیز یجورایی باید جایگزینی واسه افرادی که نمیخوان ریسک راب زدن گروهی رو بپذیرن باشه و بنظرم ایده خوبه، اما در حال حاضر نیاز به تغییرات زیادی داره. Safe Distance در حال حاضر فقط فاصله شما رو از یک محور در نظر میگیرد (X یا Y) و اگر این فاصله ۳ برابر بشه عملا فرار غیر ممکن میشه. راه حلی که پیشنهاد میکنم اینه برای شناسایی نشدن باید از Speedlimit استفاده کرد و سرعت بالای ۱۲۰ (قابل تغییر) توسط اعضای پلیس قابل پیگیری باشه (وانتد میگیرین). اعضای کاپ محدودیتی برای سرعت ندارن و باعث میشه رابر مسیر های فرعی رو برای رسیدن به چک پوینت انتخاب کنه که در ادامه توضیح دادم وانتد گرفتن حتمی باید حذف شود. مهم نیست که چقدر برای شناسایی نشدن تلاش میکنید و حقیقتا برای افراد پلیس هم فرقی نداره که شخص به مقصد برسه یا نه در هر صورت هم رابر پول رو میگیره هم کاپ وانتدی که میخواست رو. برای دریافت کامل پول باید در ۳ چکپوینت مشخص شده رفته و در هر چکپوینت ۱/۳ پول دزدیده شده رو دریافت میکنید. در صورتی که همچنان اعضای پلیس موفق به شناسایی شما نشده باشن در چک پوینت دوم وانتد دریافت میکنید. (دیگر نیازی نیست با Speedlimit فرار کنید) این تغییرات به نظرم تعداد ریسک راب تک نفره رو نسبت به راب گروهی متعادل میکنه ویرایش شده July 19, 2023 توسط BiHan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در July 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 (ویرایش شده) سیستم بیز راب بچه بازیه ۴ تا عدد میزنی صندوق خالی میکنی اونم بصورت تکی با وانتد ۳ ارست پیشنهاد علی بزرگ بهتره برای بهبودی سمپل اف بی ای یا میتونن راب بیز از اول بسازن حداقل زدن راب بیز به ۲ الی ۴ نفر نیاز باشه با دارای سمپل، به این صورت که که کاپی /ram داد با HP 50 یا مثل راب بانک با HP25 با این تفاوت که فقط یک کاپ /ram بتونه بده و برای کاپ دوم ارور بده که یک کاپ داخله و سمپل بریزه و اف بی ای بیاد و این سیستم همانند راب بانک شامل ۲ عدد رانر و ۲ عدد گانر باشه اینطوری بالانس سمپل و راب سرور فیکس میشه با این وضع اسکیل رابم خیلی راحت ۵ میشه در صورتی که قدیمیای سرور با بدبختی ۵ کردن اونی که پرمیومه روزی ۴ تا بزنه تا تا اخر ماه اسکیل ۵ عه با این اپدیت بالانس سمپل و راب و اسکیل بهم ریخته @ArSaCiA ویرایش شده July 19, 2023 توسط Cocaine ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 سلام نظر بنده نیز - میباشد King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در July 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 در حال حاظر همه جوگیر هستن و همش راب میزنند. فکر کنم یکم دیگه بگذره جای اینکه ساعتی 20تا راب زده شه روزی 20 30تا راب زده میشه. دوما وقتی ما توی کاپ عضو داریم که سبز می کنه فقط میره دور دور و جلو (Paintball) راه میره و لیدرم بهش چیزی نمی تونه بگه انتظار دارید این بلا ها سر کاپ نیاد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rutten ارسال شده در July 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 - • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeArSiF ارسال شده در July 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2023 نظر من (-) هرچند ارزشی ندارد نظر من اما اینو ما واسه تفریح میزنیم لطفا خرابش نکنید میگید از حالت تک نفره برداریم فکر سولو پلیر ها رو هم بکنید اگر خواستین سخت تر کنین حداقل پولش هم بیشتر کنین The Monsters Were Never Under My Bed Because The Monsters Were Inside My Head I Fear No Monsters , For No Monsters I See Because All The Time The Monster Has Been Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 مخالفم ، Safe Distance خوبه ، پلیس میتونه خودشو برسونه ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 26 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما در راستای بهبود مجموعه خود، آرساکیا گیم. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده