Agha ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: Jobs/ بزنید و فارمر 2 را انتخاب کنید میبینید که هيچ ماشینی نیست و همچنين oil worker - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم نیست. امتحان کنید - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): Jobs/ بزنید و فارمر 2 را انتخاب کنید میبینید که هيچ ماشینی نیست و همچنين جاب oil worker لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Agha ارسال شده در July 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 @ArSaCiA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 آیا امتحان کردید و گشتید ببینید ماشین هست یا خیر؟ تا اونجا که من اطلاع دارم در سمت راست ورودی Oil Worker دو عدد ماشین هستش! ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Agha ارسال شده در July 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 در 21 دقیقه قبل، Farab گفته است: آیا امتحان کردید و گشتید ببینید ماشین هست یا خیر؟ تا اونجا که من اطلاع دارم در سمت راست ورودی Oil Worker دو عدد ماشین هستش! بله حتی چند هلپمی در این رابطه داشتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 دوست عزیز وقتی /getjob کنید ماشین ظاهر میشه 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، Nicolay گفته است: دوست عزیز وقتی /getjob کنید ماشین ظاهر میشه درود خیر، موردی که گزارش دادن رو بنده تایید میکنم دیشب باهاش رو به رو شدم امتحان کردم QuitJob/ و GetJob/ رو ولی وسیله نقلیه ای Spawn نشد (Oil Worker). ویرایش شده July 16, 2023 توسط Exit تصحیح • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 در 5 ساعت قبل، Exit گفته است: درود خیر، موردی که گزارش دادن رو بنده تایید میکنم دیشب باهاش رو به رو شدم امتحان کردم QuitJob/ و GetJob/ رو ولی وسیله نقلیه ای Spawn نشد (Oil Worker). پس اوضاع خیلی خیطه 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Agha ارسال شده در July 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 در 5 ساعت قبل، Nicolay گفته است: پس اوضاع خیلی خیطه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 8, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 درود، آیا این مشکل باز هم اتفاق افتاده؟ لطفاً فیلم قرار دهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در November 13, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2023 درود! ممنون بابت گزارشتون. آیا همچنان این مشکل پا بر جاست؟ اگر بله، در همین تاپیک اطلاع بدید، متشکرم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در November 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 8 ساعت قبل، Mohny گفته است: درود! ممنون بابت گزارشتون. آیا همچنان این مشکل پا بر جاست؟ اگر بله، در همین تاپیک اطلاع بدید، متشکرم. @Cost ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Agha ارسال شده در November 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 17 ساعت قبل، Mohny گفته است: درود! ممنون بابت گزارشتون. آیا همچنان این مشکل پا بر جاست؟ اگر بله، در همین تاپیک اطلاع بدید، متشکرم. خیر، درست شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 درست شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در November 14, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 با تشکر از شما، بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 با سلام، مورد گزارش شده تکراری میباشد، با تشکر از گزارش شما ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده