AliExpert ارسال شده در July 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2023 با سلام و درود در بیشتر مواقع میبینیم که برای ورود به دسته ویژه و هیتمن افراد مشکل دارند که ممکن است لیدر ها یا ساب لیدر ها از بعضی ها آسان سوال بپرسند از بعضی ها هم سخت نظر من اضافه شدن نمومه سوالات تست است که مثلا برای عمومی 20 سوال با جواب هایش در قسمت تاپیک جدید سرور گذاشته میشود که از آن سوالات تست گرفته شود که ناعدالتی صورت نگیرد پیروز باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در July 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2023 در 2 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: که ممکن است لیدر ها یا ساب لیدر ها از بعضی ها آسان سوال بپرسند از بعضی ها هم سخت اینطور نیست و سوالاتی که از یک نفر پرسیدند از بثیه هم همون سوالاتو باید بپرسن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 13, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2023 در 3 دقیقه قبل، DrEaMeR گفته است: اینطور نیست و سوالاتی که از یک نفر پرسیدند از بثیه هم همون سوالاتو باید بپرسن مشکل همینه که وقتی تست بنده میشه میان مجازات فحاشی در جمع 4 نفر لول 46 بار سوم رو میپرسن یا مجازات ساخت کلن با اسم نامناسب در صورتی که امکان تغیر اسم وجود نداشته باشد بعد میرن تست نفر بعدی میپرسن مجازات Cheat و مجازات Mod و حداقل Price Event لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2023 در ۱ ساعت قبل، TheExpert گفته است: مشکل همینه که وقتی تست بنده میشه میان مجازات فحاشی در جمع 4 نفر لول 46 بار سوم رو میپرسن ۵ روز بن در ۱ ساعت قبل، TheExpert گفته است: یا مجازات ساخت کلن با اسم نامناسب در صورتی که امکان تغیر اسم وجود نداشته باشد بن همیشگی بقیه سوالاتو بفرست PM من بزار عادت کنم به این سوالات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 13, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2023 در 2 ساعت قبل، Fayez گفته است: ۵ روز بن بن همیشگی بقیه سوالاتو بفرست PM من بزار عادت کنم به این سوالات انشالله بعد لیدری اومدی تست ازت میپرسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GoodTime ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 + موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 - مخالف هست نظرم. لیدر مربوطه نباید پارتی بازی کنه... بدرود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در October 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2023 نظرم - هست. 1 دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 23 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده