LordMeysam ارسال شده در June 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و احترام. بنده یه شکایت کرده بودم به دلیل نا عدالتی در ایونت و این اقا شکایتمو رد کردن و گفتن باید وارد مپ هزار تو میشدم. خب منم داشتم وارد مپ (MAP) هزارتو میشدم ولی از یه جایه دیگه و برگزار کننده ی ایونت نه گفته بود فقط از یه راه باید وارد شد و نه گفته بود درصورت انجام کاری کیل (Kill) یا از ایونت کیک (EKick) میشیم و من بعد از اینکه انفریز شدم کیل شدم ریپورت هم دادم منو برنگردوندن به ایونت. پس شکایت من درست بوده و نباید رد می شود چون من خلاف قوانین ایونت کاری نکردم. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در June 25, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2023 با سلام طبق برسی و چک کردن مدارک، برگزار کننده ایونت گفت که وارد هزار تویی شوید ولی شما از راه دیگه شدید و اشتباه کردید. موفق باشید. ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در June 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2023 با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز @LordMeysam شکایت شما در حال بررسی می باشد. از صبر و شکیبایی شما متشکریم. 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در June 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۵ در 01:58، EnDWaY گفته است: ولی شما از راه دیگه شدید برگزار کننده ی ایونت نگفت باید از راه خاصی وارد بشیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در June 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۴ در 14:51، LordMeysam گفته است: برگزار کننده ی ایونت نه گفته بود فقط از یه راه باید وارد شد حالا که من شاهد وسط هستم بزارید کار رو اسون کنم در 4 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: برگزار کننده ی ایونت نگفت باید از راه خاصی وارد بشیم. اگه خوندنش واستون سخته بزارید بخونم پس از سپاون یک ورودی دارید که میرید داخلش سپس باید دنبال راه خروج بگردید. به کلمه ی یک دقت کردید؟ در در ۱۴۰۲/۴/۴ در 14:51، LordMeysam گفته است: نه گفته بود درصورت انجام کاری کیل (Kill) یا از ایونت کیک (EKick) میشیم ایا فراموش کردید که در هر ایونتی در صورت گوش نکردن به حرف Organizer کشته خواهید شد؟ در در ۱۴۰۲/۴/۴ در 14:51، LordMeysam گفته است: من بعد از اینکه انفریز شدم کیل شدم ریپورت هم دادم منو برنگردوندن به ایونت بعد از Unfreeze همگی وارد ورودی شدند و به دنبال پیدا کردن راه خروجی رفتند ، شما وارد ورودی نشدید و بلکه از مپ پیچ زدید، حتی هم اگر اینقدر نا اگاه بودید که بدونید ورودی کجاست میتونستید بازیکنان دیگر را تعقیب کنید که خیلی قشنگ وارد مپ شدند. همچنین مدارک در دست مسئولین هستش. از شکایت های بی مورد بپرهیزید. بدرود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز @LordMeysam طبق بررسی های صورت گرفته، عملکرد مسئولِ عزیز صحیح بوده و شکایت شما در قدم اول به درستی رد شده است. همچنین عملکردِ برگزار کننده مسابقه هم صحیح بوده و شما به درستی از مسابقه اخراج شدید. شکایت شما رد شد. موفق باشید، بسته شد. 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده