Slap ارسال شده در June 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: مدرک هست نیازی نیست • توضیحات: با سلام و درودی فراوان خدمت پاسخگوی شکایات بازیکن iPouya هر بار منو میبینه به اسمم تمسخر میکنه همچنین به بقیه پلیر هاییم که میبینه توهین و تمسخر میکنه جوری که میره Civil place و میشینه مردمو مسخره میکنه مروری بر قوانین : نقل قول ایجاد مزاحمت مکرر برای یک بازیکن، از قبیل توهین های مکرر یا کشتن مکرر یک نفر و مختل کردن روند عادی بازی یک بازیکن ممنوع میباشد. (مجازات: 7 روز محرومیت) همچنین ایشون با یک اکانت دیگه به همراه دوستشون Marcterstegen اقدام به تمسخر همگانی میکنن حالا شاید بگید که چرا مزاحمت مکرر؟ چون بنده وقتی دارم به هلپ می رسیدگی میکنم میان و تمسخر میکنن همچنین وقتی توی لباس فروشی هستم همچنین وقتی دارم بریف میدم حتی مواقعی که دارم از خیابون رد میشم! بنده به ایشون مثل همیشه 3 وعده املت های عمو حسن رو پیشنهاد میکنم برای رفع فشار همچنین ایشون قبلا با یک اکانت دیگه به مسئوله هلپر هم سر اینکه بنده رو اوردن توهین کرد خطاب به همه کسایی که مسخره میکنن: انقدری کارم درسته که تونستم به این مقام برسم اگر چشم دیدنه منو ندارین چطوره که چشم ها و گوشاتون رو ببندین • مدارک (فیلم یا عکس): برای @EnDWaY ارسال می شود. 1 2 1 Slap for SA-MP .Unique software that provides great functionality and easy customization !Slap on SA-MP will allow you to completely change the look of the game to your liking, everything to your taste !Our software is packed with cool features that will enhance your gaming experience لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در June 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2023 درود فراوان خدمت ادمین محترم من هیچ توهین به این آقا نکردم و فقط معنی اسمشو بهش گفتم بعد ایشون اومده میگه توهین چه توهینی من مسخره که نکردم عزیز دل فقط معنی اسمتو بهت گفتم نمیدونم از کی تا حالا معنی گفتم اسم آدم به فارسی مجازات داره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در June 25, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2023 با سلام و احترام خدمت شاکی عزیز @RealMehranTV اوقات به کام: شکایت شما در حال برسی می باشد، لطفا صبور باشید. ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodFlame ارسال شده در June 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2023 اره میبینی که شکایت رد میشه میگی پس میگیرم سطح. کاری به موفّقیت میرسد که; پوشیده بماند. [ امیرالمومنین (ع) ] Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ & لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 @EnDWaY لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در July 15, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 اَز بازیکن عزیز درخواست می شود که مجددا مدرک را برای پاسخگوی شکایات جدید ارسال کنند. ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در July 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2023 باسلام خدمت شاکی محترم @RealMehranTV شکایت شما رد شد: نقل قول - قوانین فوق فقط در اماکن عمومی (اماکنی با جمعیت بالای 5 نفر) اجرا می شوند. در صورت فحاشی در اماکن غیر عمومی مجازات زبان اعمال خواهد شد. ما آزادی بازیکنان در صحبت و ارتباط با دیگران را حق آنها میدانیم اما استفاده کردن از کلمات ناپسند و توهین به سایر بازیکنان یا استفاده از آنها در چت های عمومی و یا چت های اقلیت ممنوع می باشد. نمونههایی از کلماتی که مشمول مجازات نمیشوند:- احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: خیلی *** هستی، اینقدر *** نباش، *** شو، و... - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...) + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده