سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در June 4, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2023 یک شبه خوب و بترکون داشتیم برای یک دختر خانوم خوشگل که این شب با این تاپیک به یاد موندنی باشه اول از همه عطیه جان داخله تک تکه لحظه های زندگیت آرزو می کنم که موفق باشی و همیشه سالم و سربلند و سلامت باشی عزیزم، یک سال گذشت و تو بزرگتر از قبل شدی، زیبا تر از قبل، مهربون تر از قبل، جذاب تر از قبل @JinX (Cutie Girl) و یک تشکره ویژه از بچه ها برای برنامه ریزی و ترکوندن این شب رو: @SkuiL @Battlefury@Rogers@itsashkani و تک تشکره ویژه از عکاسمون برای عکس گرفتنش: @Rogersو بریم که عکسایه اون شبه به یاد موندنی رو ببینیم:لینک اوللینک دوماقا من خجالتی ام سرم پایینه به بزرگی خودت منو ببخش @JinX و یک عکس دسته جمعی از بچه ها کناره من و عطیه:لینک سومو یک عکس از بچه ها درحاله رقصیدن و ترکوندن شب:لینک چهارممن نمیدونم عکاسمون از اینا چی دیده که عکسو گرفته، یاسین جان خودت توضیح بده @Rogers:لینک پنجمو چند عکس زیبا ببینیم:لینک ششم (بچه ها رقصشون حرف نداره)لینک هفتم (چه عکس قشنگی اصلا عکاس گل کاشته)و اینجا که بلاخره من بیکار شدم و تونستم بیام برقصم:لینک هشتمو شاهده گفت و گو های دو دوسته عزیز فرزاد و ایلیا هستیم:لینک نهملینک دهممرسی از تمومه بچه ها که زحمت کشیدن و اومدن جشن تولده عطیه جان و تشکر ویژه می کنم ازتون واقعا زحمت کشیدید دوستانℋ???? ℬ??????? ℳ? ℋℯ??? @JinX-------------------------------------------------------------------- توجه: انتشار بحث های بی مورد و تمسخر موجب دریافت اخطار انجمن می گردد. 6 ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در June 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2023 مرسی @EnDWaY علی جان خیلی زحمت کشیدی تشکر از همه ی دوستان و عزیزان که همراهی مون کردن و تشکر ویژه از یاسین @Rogersو عرفان جان @SkuiL برایه ساختن این شبه به یاد موندنی 1 ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در June 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2023 بنازم حاج علی من آخراش اومدم عالی بودعطیه جان برات لحظات خوشی رو آرزو می کنم امیدوارم همیشه سالم و موفق باشی مثل همیشه 1 Silence is the most powerful Scream لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در June 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2023 در 3 ساعت قبل، EnDWaY گفته است: یک شبه خوب و بترکون داشتیم برای یک دختر خانوم خوشگل که این شب با این تاپیک به یاد موندنی باشه اول از همه عطیه جان داخله تک تکه لحظه های زندگیت آرزو می کنم که موفق باشی و همیشه سالم و سربلند و سلامت باشی عزیزم، یک سال گذشت و تو بزرگتر از قبل شدی، زیبا تر از قبل، مهربون تر از قبل، جذاب تر از قبل @JinX (Cutie Girl) و یک تشکره ویژه از بچه ها برای برنامه ریزی و ترکوندن این شب رو: @SkuiL @Battlefury@Rogers@itsashkani و تک تشکره ویژه از عکاسمون برای عکس گرفتنش: @Rogersو بریم که عکسایه اون شبه به یاد موندنی رو ببینیم:لینک اوللینک دوماقا من خجالتی ام سرم پایینه به بزرگی خودت منو ببخش @JinX و یک عکس دسته جمعی از بچه ها کناره من و عطیه:لینک سومو یک عکس از بچه ها درحاله رقصیدن و ترکوندن شب:لینک چهارممن نمیدونم عکاسمون از اینا چی دیده که عکسو گرفته، یاسین جان خودت توضیح بده @Rogers:لینک پنجمو چند عکس زیبا ببینیم:لینک ششم (بچه ها رقصشون حرف نداره)لینک هفتم (چه عکس قشنگی اصلا عکاس گل کاشته)و اینجا که بلاخره من بیکار شدم و تونستم بیام برقصم:لینک هشتمو شاهده گفت و گو های دو دوسته عزیز فرزاد و ایلیا هستیم:لینک نهملینک دهممرسی از تمومه بچه ها که زحمت کشیدن و اومدن جشن تولده عطیه جان و تشکر ویژه می کنم ازتون واقعا زحمت کشیدید دوستانℋ???? ℬ??????? ℳ? ℋℯ??? @JinX-------------------------------------------------------------------- توجه: انتشار بحث های بی مورد و تمسخر موجب دریافت اخطار انجمن می گردد. عشق منی علی جان در 3 ساعت قبل، JinX گفته است: مرسی @EnDWaY علی جان خیلی زحمت کشیدی تشکر از همه ی دوستان و عزیزان که همراهی مون کردن و تشکر ویژه از یاسین @Rogersو عرفان جان @SkuiL برایه ساختن این شبه به یاد موندنی کل کارارو @Mero و عرفان کردن من کاره ای نبودم ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در June 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2023 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، EnDWaY گفته است: یک شبه خوب و بترکون داشتیم برای یک دختر خانوم خوشگل که این شب با این تاپیک به یاد موندنی باشه اول از همه عطیه جان داخله تک تکه لحظه های زندگیت آرزو می کنم که موفق باشی و همیشه سالم و سربلند و سلامت باشی عزیزم، یک سال گذشت و تو بزرگتر از قبل شدی، زیبا تر از قبل، مهربون تر از قبل، جذاب تر از قبل @JinX (Cutie Girl) و یک تشکره ویژه از بچه ها برای برنامه ریزی و ترکوندن این شب رو: @SkuiL @Battlefury@Rogers@itsashkani و تک تشکره ویژه از عکاسمون برای عکس گرفتنش: @Rogersو بریم که عکسایه اون شبه به یاد موندنی رو ببینیم:لینک اوللینک دوماقا من خجالتی ام سرم پایینه به بزرگی خودت منو ببخش @JinX و یک عکس دسته جمعی از بچه ها کناره من و عطیه:لینک سومو یک عکس از بچه ها درحاله رقصیدن و ترکوندن شب:لینک چهارممن نمیدونم عکاسمون از اینا چی دیده که عکسو گرفته، یاسین جان خودت توضیح بده @Rogers:لینک پنجمو چند عکس زیبا ببینیم:لینک ششم (بچه ها رقصشون حرف نداره)لینک هفتم (چه عکس قشنگی اصلا عکاس گل کاشته)و اینجا که بلاخره من بیکار شدم و تونستم بیام برقصم:لینک هشتمو شاهده گفت و گو های دو دوسته عزیز فرزاد و ایلیا هستیم:لینک نهملینک دهممرسی از تمومه بچه ها که زحمت کشیدن و اومدن جشن تولده عطیه جان و تشکر ویژه می کنم ازتون واقعا زحمت کشیدید دوستانℋ???? ℬ??????? ℳ? ℋℯ??? @JinX-------------------------------------------------------------------- توجه: انتشار بحث های بی مورد و تمسخر موجب دریافت اخطار انجمن می گردد. Happy birthday to your favorite girl, Ali ویرایش شده June 4, 2023 توسط Amiiir . 1 عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در June 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2023 تولدت مبارک عطیه جان انشاءالله در تمامی مراحل زندگیت شاد باشی ❤ @JinX در 4 ساعت قبل، EnDWaY گفته است: انتشار بحث های بی مورد و تمسخر موجب دریافت اخطار انجمن می گردد. چشم عباس آقا چیزی نمیگیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در June 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2023 @JinXHBD در 4 ساعت قبل، EnDWaY گفته است: من نمیدونم عکاسمون از اینا چی دیده که عکسو گرفته، یاسین جان خودت توضیح بده @Rogers:لینک پنجم Ok آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در June 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2023 در 32 دقیقه قبل، Fayez گفته است: تولدت مبارک عطیه جان انشاءالله در تمامی مراحل زندگیت شاد باشی ❤ @JinX چشم عباس آقا چیزی نمیگیم همتون همینید Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در June 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2023 در 5 ساعت قبل، EnDWaY گفته است: یک شبه خوب و بترکون داشتیم برای یک دختر خانوم خوشگل که این شب با این تاپیک به یاد موندنی باشه اول از همه عطیه جان داخله تک تکه لحظه های زندگیت آرزو می کنم که موفق باشی و همیشه سالم و سربلند و سلامت باشی عزیزم، یک سال گذشت و تو بزرگتر از قبل شدی، زیبا تر از قبل، مهربون تر از قبل، جذاب تر از قبل @JinX (Cutie Girl) و یک تشکره ویژه از بچه ها برای برنامه ریزی و ترکوندن این شب رو: @SkuiL @Battlefury@Rogers@itsashkani و تک تشکره ویژه از عکاسمون برای عکس گرفتنش: @Rogersو بریم که عکسایه اون شبه به یاد موندنی رو ببینیم:لینک اوللینک دوماقا من خجالتی ام سرم پایینه به بزرگی خودت منو ببخش @JinX و یک عکس دسته جمعی از بچه ها کناره من و عطیه:لینک سومو یک عکس از بچه ها درحاله رقصیدن و ترکوندن شب:لینک چهارممن نمیدونم عکاسمون از اینا چی دیده که عکسو گرفته، یاسین جان خودت توضیح بده @Rogers:لینک پنجمو چند عکس زیبا ببینیم:لینک ششم (بچه ها رقصشون حرف نداره)لینک هفتم (چه عکس قشنگی اصلا عکاس گل کاشته)و اینجا که بلاخره من بیکار شدم و تونستم بیام برقصم:لینک هشتمو شاهده گفت و گو های دو دوسته عزیز فرزاد و ایلیا هستیم:لینک نهملینک دهممرسی از تمومه بچه ها که زحمت کشیدن و اومدن جشن تولده عطیه جان و تشکر ویژه می کنم ازتون واقعا زحمت کشیدید دوستانℋ???? ℬ??????? ℳ? ℋℯ??? @JinX-------------------------------------------------------------------- توجه: انتشار بحث های بی مورد و تمسخر موجب دریافت اخطار انجمن می گردد. تولدت مبارک @JinX ایشالله هرچی آرزو داری خاطره شن برات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در June 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2023 در ۱ ساعت قبل، Fayez گفته است: تولدت مبارک عطیه جان انشاءالله در تمامی مراحل زندگیت شاد باشی ❤ @JinX چشم عباس آقا چیزی نمیگیم مرسی تشکر در ۱ ساعت قبل، LoverBoy گفته است: @JinXHBD Ok در 22 دقیقه قبل، RedHorse گفته است: تولدت مبارک @JinX ایشالله هرچی آرزو داری خاطره شن برات مرسی ممنون در 2 ساعت قبل، Amiiir گفته است: Happy birthday to your favorite girl, Ali در 4 ساعت قبل، SaLii گفته است: بنازم حاج علی من آخراش اومدم عالی بودعطیه جان برات لحظات خوشی رو آرزو می کنم امیدوارم همیشه سالم و موفق باشی مثل همیشه مرسی عزیزم 1 ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در June 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2023 تولدت مبارک Atiye @JinX در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در June 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2023 در 2 ساعت قبل، DrDep گفته است: تولدت مبارک Atiye @JinX مرسی ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده