JaVaDb ارسال شده در January 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2019 در 40 دقیقه قبل، NeVeR گفته است: با سلام. @JaVaDb شکایت شما رد شد، ایجاد مزاحمت بر روی اعضای دسته ی ویژه و سایر اقلیت های دسته ی متوسط مجاز میباشد، همچنین امکان این وجود داره که عضو بنده از راب زدن شما مطلع نباشه. قوانین: - موفق باشید. با سلام. هر کس باشه میدونه که وقتی 10نفر دم در بانک باشن و همه ماسک داشته باشن یعنی راب هست دگ حتی شاهد هم براتون میارم که خودشونم در crew بودند ولی کیک شدند.میتونم5تا شاهد هم برتون بیارم که ایشون در crew بودند و کیک شدند بعدش شروع به تیر زدن به من کردند.واینکه ایا راب یک کاره مهم نیست؟ خوبه که هلپر هم داره میگه که ایجاده مزاحمت در راب ازاد نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در January 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2019 با سلام. @JaVaDb طبق تحقیقات و بررسی های مجدد و همچنین سخن مسول لیدر ها شکایت شما پذیرفته شد، فرد اخطار لفظی دریافت خواهد کرد. - با تشکر از گزارش شما. نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در February 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2019 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زبان ناپسند تو ایونت • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8351790368/sa_mp_109.png نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SamaNBrave ارسال شده در February 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2019 @AMIRabbas شکایت شما پذیرفته شد! فرد خاظی یک اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WalterWhite ارسال شده در February 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون کارش اینه که یه جا میشینه و به ماشین ها تیراندازی میکنه. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8352596018/gta_sa_2019_02_17_12_54_23_495.mkv.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SamaNBrave ارسال شده در February 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2019 @HoC شکایت شما پذیرفته شد! فرد خاطی یک اخطار اقلیت دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandi ارسال شده در June 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم می رفتم ایشون امد تا تیر ماشینم پنچر کرد اخه این چه مسخره بازی خواشا رسیدگی کنید _ایجاد مزاحمت • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/r06e_gta_sa_2019-06-03_06-09-07-963.mp4/ نقل قول MySelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fatality ارسال شده در June 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1) تیر اندازی به ماشین شهروند دسته ملایم! 2) تهدید! 3) توهین • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول .I have nothing to say لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2019 @mahdimii مدرک شما واضح نیست, اگر مدرکه واضح تری دارید ارائه دهید. نکته: در این فیلم و تصویر تیراندازی این فرد یا DB واضح نیست. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2019 @Torna2 شکایت شما پذیرفته شد! فرد خاطی یک اخطار اقلیت دریافت کرد. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Domination ارسال شده در June 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ما گفتیم باف و رپ ممنوع عه و ایشون گفت اوکی ولی بازم رپ زد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: اینم از فیلمی که ایشون رپ زده http://s4.picofile.com/file/8363244400/wmplayer_2019_06_11_13_04_14_986.avi.html نقل قول 𝓢𝓽𝓪𝔂 𝔀𝓲𝓵𝓭 𝓜𝓸𝓸𝓷 𝓬𝓱𝓲𝓵𝓭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در June 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2019 @Snow با سلام شکایت شما رد شد. نکته:پس از صحبت با مدیریت Buff و Rep در وار مجازاتی ندارد. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در August 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت لیدر محترم. با اینکه استفاده از اسلحه برای دسته متوسط آزاد شده ولی دلیل نمیشه که هرموقه و هرجا که دلشون خواس تیر بزنن و به ماشین TD بدن!! این جور آدما جایی برای موندن در اقلیت ندارند!!! بهتره شما هم اینجور آدمارو توی اقلیت نگه ندارید چون موجب خراب شدن اقلیت و هم بد بین شدن مردم نسبت به لیدر و ... میشه. مدارک لازمه آپلود شده و آماده میباشد لطفا پیگیری کنید. باتشکر • شاهد ها: متاسفانه شاهدی ندارم! • مدرک/عکس یا فیلم: http://s3.picofile.com/file/8370123334/bandicam_2019_08_20_21_15_49_351.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در August 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشئن چرا در فکشن متوسط شغلشون گاراگاهه؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammad13 ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی با شدت بالا • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Domination ارسال شده در September 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این عزیز با ما اومده پینتبال و خیلی سطحش پایینه و اسون میزدمش به همین دلیل زیاد عصبی میشه و توهین میکنه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝓢𝓽𝓪𝔂 𝔀𝓲𝓵𝓭 𝓜𝓸𝓸𝓷 𝓬𝓱𝓲𝓵𝓭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Domination ارسال شده در September 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین شدت بالا محمد نایس که فک کنم مجازاتش کیک از فکشن FP80 باشه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝓢𝓽𝓪𝔂 𝔀𝓲𝓵𝓭 𝓜𝓸𝓸𝓷 𝓬𝓱𝓲𝓵𝓭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AAPlayer ارسال شده در November 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شغل Detective • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده November 3, 2019 توسط AAPlayer نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hitter ارسال شده در November 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2019 @AAPlayer عکسی که گذاشتید مربوط به مهارت های یک بازیکن در شغل ها هست که چیزی رو ثابت نمیکنه. (اگر مدرکی مبنی بر اینکه ایشون شغلی غیر از Drugs dealer و Arms dealer داشته ارسال کنید در غیر این صورت شکایت شما رد میشود) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RamtinSnipe ارسال شده در November 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2019 (ویرایش شده) @abolfakhr44 شکایت شما از Bardia.45.45 پذیرفته شد. ایشون FW دریافت کردن. ویرایش شده November 12, 2019 توسط RamtinSnipe نقل قول Germany لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rezaMH ارسال شده در November 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من اصلا ایشون رو نمیشناسم داشتم به محل مت گیت رفتم ایشون داشتن فوش میدادند سوال کردم که با من هستی از دوباره فوش دادند من پیاده شدم شروع به کشتن من کردن من کال دادم بار دوم هم شروع به کشتن من کردم من بازم کال دادم در تماس اولی که ایشون با من گرفت شروع کرد به فحاشی من نتونستم از بار اول عکس بگیرم ولی بار دوم خودم تماس گرفتم و گفتم شکایت میکنم ایندفه علاوه بر فحاشی کردن این طریق به من میگه منو از میوت میترسونی این چه وضعشه لطفا رسیدگی کنید • شاهد ها: من با تلفن صحبت میکردم و کسی اونجا نبود و اینکه کاملا تو عکس مشخصه و فیلم گرفتم از چت ها در صورت نیاز میزارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RamtinSnipe ارسال شده در November 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2019 درود بر شما، @rezaMH شکایت شما از Claw پذیرفته شد. ایشون اخراج شدن با 80FP. نقل قول Germany لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در December 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2019 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین!! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoonWolf ارسال شده در December 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2019 @FareWell در مدرک ارسالی معلوم نیست که شخص با شما بوده شاید با دوستش در حال شوخی یا جر و بحث بوده است. شکایت شما رد شد.@MaMaLiw شمایت شما تایید شد. فرد خاطی اخطار دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarKStaR ارسال شده در January 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول رفاقت چیزی نیست که هرکسی KiYaRaSh.KiYaNi بتونه توش خوب باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.