BryanT ارسال شده در March 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من رفتم جای ماشین ایشون گفتم ماشین infernus فروشیه اون اقا به من توهین کرد که در عکس زیر دیده میشود .{ فوش ها ناپسند : Gomsho Va Antar } • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ...من از خون خود آتش بجا دارم... ...مرا از خنجر دشمن نترسانید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در March 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با عرض سلام خدمت لیدر محترم شکایت اول: اشتراک گذاشتن اکانت ایا لیدر خبر داشته؟ درصورت خبر داشتن مدرک خود را آپلود کنید ممنون http://yekupload.ir/ef49115a5c410aa4/Godsavage_2.mp4 شکایت دوم: ترکوندن ماشین درصورت نیاز میتوانم کل فیلم را اپلود کنم که ترکوندن و بیمه دادم تا بتونم سوار شم http://yekupload.ir/5c34f9ce2bfe7fc5/GodSavage.mp4 شکایت سوم: تهدید به دادن FW برای انلاین کردن اکانت Cop درصورتی که اکانتم مرخصی هست در GSF http://yekupload.ir/9d541ae2b641db80/Godsavage_3.mp4 • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: همش در توضیحات داده شده نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
marshmello ارسال شده در March 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2020 در 18 دقیقه قبل، PoOyA1382 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من رفتم جای ماشین ایشون گفتم ماشین infernus فروشیه اون اقا به من توهین کرد که در عکس زیر دیده میشود .{ فوش ها ناپسند : Gomsho Va Antar } • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: من اصلا با ایشون نبودم ss هم دارم که اصلا با ایشون نبودم اونی ک فحش دادم دوستمه و هیچ شکایتی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در March 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2020 @PoOyA1382 شکایت شما رد شد، طبق مدارک ارسالی خطاب به شما نبوده. با تشکر از گزارش شما.... @djamer شکایت شما رد شد: شکایت اول: طبق قوانین جدید اشتراک گزاری اکانت برای فکشن ها مانعی ندارد. شکایت دوم: اکانت به اشتراک گذاشته شده بوده و از این واقعه اطلاعی نداشتند. شکایت سوم: شکایت شما قبول شد، فرد خاطی به دلیل تحدید اخطار لفظی دریافت کردند. با تشکر از گزارش شما... نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در April 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام. من واقعا ایشون رو درک نمیکنم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:فیلم نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Misagh ارسال شده در April 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2020 @FareWell با سلام و خسته نباشید. شکایت شما رد شد. دلیل: مدارک شما کامل نیست. 1 نقل قول Kindness is beautiful - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatinFgR ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فوش شدت بالا بدون سانسور که 80 FP داره (با اینوایت کردن بچه های 12 13 سال همین مشکلات پیش میاد) • شاهد ها: تمامی اعضای فکشن • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Row ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 با عرض سلام خدمت شما @MatinFgR بعد از بررسی مدارک شما؛ حاصل این شد که جر و بحثی بین دو ممبر پیش آمده که منجر به فحاشی یکی دیگر از ممبر ها شده، بازیکن خاطی @GoDSaVaGe به دلیل فحاشی، از خانواده GroveStreet با تنبیه اقلیت 80 اخراج خواهند شد و بازیکن @MatinFgR به دلیل جر و بحث اخطار اقلیت (Fw) دریافت خواهد کرد. به امید فردایی بدون فحاشی! نقل قول ▂▃▄▅▆▇█▓▒░SᴀɪɴTs Fᴀᴍɪʟʏ░▒▓█▇▆▅▄▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliK2 ارسال شده در April 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همئن طور که میبینید ایشون با Monster سعی میکن ماشین هارو چپ کنن و این کارم میکنن لطفا به Non-rp ایشون رسیدگی کنید! • شاهد ها: _____ • مدرک/عکس یا فیلم: فیلم http://8upload.ir/uploads/f265400640.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Row ارسال شده در April 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2020 @AliK2 با سلام خدمت شما دوست عزیز، ممنون از اینکه اطلاع دادین، اخطار اقلیت به پلیر مربوطه داده شد! نقل قول ▂▃▄▅▆▇█▓▒░SᴀɪɴTs Fᴀᴍɪʟʏ░▒▓█▇▆▅▄▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M2TheZ ارسال شده در April 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اول به ماشینم تیراندازی کردن بعد به خودم منم بدون اسلحه از خودم دفاع کردم و با بی ادبی جوابم رو دادن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza1385 ارسال شده در April 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2020 (ویرایش شده) سلام و خسته نباشید اقای @M2TheZ شما در کار دسته متوسط دخالت کردید فیلم موجوده ما میخواستیم دسته متوسط رو بزنیم از عمد اومدید جولو و تیر بنده و اقای Edrisw به شما خورد و وانتد هم دادید کار دسته متوسط به شما مربوط نیست. فیلم در پایین میزارم که شما سعی کردید بیایید جولوی من که تیر به شما بخوره! بفرمایید: http://up.iranblog.com/uploads/bandicam-2020-04-28-06-59-22-923.mp4 ویرایش شده April 28, 2020 توسط reza1385 اشتباه نوشتن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2upac ارسال شده در April 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: و • توضیحات: اشخاص مذکور ابتدا به ماشین دوستم که civil هست حمه کردن سپس چند نفری دم materials get مانع Get کردن میشدند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: عکس 1 عکس2 عکس3 عکس 4 عکس5 عکس6 عکس 7 فیلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza1385 ارسال شده در April 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2020 (ویرایش شده) سلام و خسته نباشید اقای @2upac دوست شما مانع میشد و ما فقط 3 بار شما رو کیل دادیم ولی شما بیشتر از 10 بار مدرک در پایین مدرک های بیشتری هم هست http://up.iranblog.com/uploads/bandicam-2020-04-28-06-59-22-923.mp4 بفرمایید این هم فحشایی که به بنده و اقای Edrisw میدادید http://up.iranblog.com/uploads/bandicam-2020-04-28-07-15-21-083.mp4 بفرمایید ویرایش شده April 28, 2020 توسط reza1385 جا گذازی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در April 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2020 اگر کسی به شما حمله کرد، ابتدا مدارک و شواهد مورد نظر را جمع آوری کرده و سپس اقدام به دفاع از خود کنید. و شما ایجاد مذاحمت کردین من دفاع کردم این نشون ظعف شماس که حمله میکنید. و اینکه شما میایین شکایت بی مورد میزاری من با شما مشکل شخصی ندارم لیدر @Rowلطفا شکایت بی مورد الکی ایشون رسیدگی کنید و بعد حمله بی مورد شما و ایجاد مذاحت شما شمارو کیل کردم . و اصلا شما در لولی نیستی که بخوایین منو کیلل بدین موفق پیروز باشید. درصورت نیاز لیدر محترم به من بگن که مدارک بیشتری را بدهم در در ۱۳۹۹/۲/۹ در 21:52، 2upac گفته است: ضیحات: اشخاص مذکور ابتدا به ماشین دوستم که civil هست حمه کردن سپس چند نفری دم materials get مانع Get کردن میشدند. کسی با دروغ گویی به جایی نرسیده و این نشون ظعیف بودنتون هست. مدارک:درست فکراتو بکن ببین بازم وجدشو داری بد خواهمون باشی. نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H1DDEN ارسال شده در April 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین به بنده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NargesFesghel ارسال شده در April 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۹ در 21:52، 2upac گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: و • توضیحات: اشخاص مذکور ابتدا به ماشین دوستم که civil هست حمه کردن سپس چند نفری دم materials get مانع Get کردن میشدند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: عکس 1 عکس2 عکس3 عکس 4 عکس5 عکس6 عکس 7 فیلم ایشون به تعداد بالا حدود 10 بار مزاحم من و آقای Reza.cj@ شد و من برای ثابت کردن از 3 مزاحمت آقای 2pac@ اسکرین دارم. اسکرین اول: اسکرین دوم: اسکرین های باره سوم: این مدارکی که ثابت میکنه ایشون در اول داشته برای من و آقای Reza.cj@ مزاحمت ایجاد میکرده. نقل قول Bax "w", parcham bala لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2upac ارسال شده در April 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2020 نیاز به پست پیاپی و اثبات نیست تایم استمپ مشخص کرده که چه کسی اول شروع به مزاحمت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Godofwar ارسال شده در May 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی تو عکس معلومه فحش ناموس داده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/7iypq4hsosl6/sa-mp-166.png.htm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Row ارسال شده در May 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2020 @M2TheZ با سلام خدمت شما، شکایت شما رد شد، زیرا DM دسته متوسط بر روی دسته متوسط آزاد هست ولی بنده با رایزنی هبا لیدر های دسته متوسط به این نتیجه رسیدیم که کسی کسیو داخل جاده متریالز نکشه! @H1DDEN با سلام خدمت شما؛ ممنون از اطلاع رسانیتون، پلیر مورد نظر FP80 خواهد شد. نقل قول ▂▃▄▅▆▇█▓▒░SᴀɪɴTs Fᴀᴍɪʟʏ░▒▓█▇▆▅▄▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza1385 ارسال شده در May 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2020 سلام و خسته نباشید اقای @2upac بنده بیش از 15 مدرک دارم که ثابت میکنه شما مزاحمت ایجاد میکردید همینطور که دوستم هم چند مدرک گذاشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BloodS ارسال شده در May 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: civil murder • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: فیلم عکس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vahidkorde ارسال شده در May 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2020 @BloodS عضو خاطی دیگر در اقلیت حضور ندارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Milad1118 ارسال شده در May 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام این لینکی که گذاشتم این پایین همون فیلمی هست که c]ocain] با استفاده از همین فیلم از من شکایت کرده همین طوری که تو فیلم معلومه و همون طور که میدونید تهمت cheat زدن مجازاتش اخراج از اقلیت با fp80 است و اگر دقت کنید با به من فوش با شدت بالا داده که مساوی است با زبان ناپسند. تو این فیلمی که پلیر c]ocain] یا همان sub leader gsf گرفته من در این قسمت باگ شده بودم نمیتونستم هلکوپتر شخصی ایشئنو ببینم حتی اسیب جدی به هلکوپترش وارد نشده لطفا پیگیری کنید چون این حرکات نه تنها در شایسته sub leader نیس بلکه شایسته عضویت در دسته متوسط هم نیست و من از ایشون معذرت خواهی کردم و بهشون گفتم که باگ شده بودم باتشکر • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://uupload.ir/filelink/wZbQ3oggSQol/owfg_gta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vahidkorde ارسال شده در May 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2020 @Milad1118 بنده موفق به باز کردن فرمت فوق نشدم.لطفا فیلم هایتان را با فرمت mkv یا mp4 قرار دهید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.