Scorpro ارسال شده در May 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 در 24 دقیقه قبل، Rasputin گفته است: غریبه بودی لایستم ساسپند میکردم فدات ولی این کار، کاره....... کوچیاس در 11 ساعت قبل، Ryzen گفته است: همه رو سیو کردم تو PC تمام عالی بود نمایش محتوا مخفی اس اس هارو همه رو بزار تو پوشت فقط بپا یه وری نره تو..... خونت در 10 ساعت قبل، aslemehrantv گفته است: نایس داداش چه مغز خلاقی داری پارت دوم هم بده بیرون چشم ببینیم چی میشه صبح دانشگاه کلاس ادبیات بودم استاده گفت کسی تو کاره شعر هست؟ گفتم من شعر میگم گفت هفته ی بعد یه شعرتو بیار گفتم نههه شوخی کردم شعرای من انحراف داره در 9 ساعت قبل، Nigga گفته است: نیکولاس خوشمزه و خواص داداشمی کارت خوب بود فدایی داری دیدی گفتم خوب از آب درمیاد در 7 ساعت قبل، HUNTER1 گفته است: عالی در 6 ساعت قبل، Olden گفته است: عالی قربونت، میتونستم بیت ما ممبریم و تویی اولده مارو بهت اشاره کنما در 4 ساعت قبل، Celvart گفته است: خوب بود Real friend sees beyond your smile to recognize weather you're happy or sad ????????? ??????? ??? ??????? Family is everything we have در 2 ساعت قبل، Syd گفته است: ماشالا خلاقیت D-: در 19 دقیقه قبل، Amirlor گفته است: عالی موفق باشی رفیق ❤ قربانت وَرِم 1 نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در May 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 در 12 ساعت قبل، Scorpro گفته است: سوسیس که مزه نداره سس بمال دختر همسایه تااومد امیر.....سلام کن مطالب پنهان داشمون سوسیس @iSpicy دهنت سرویس نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در May 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 (ویرایش شده) شب بود نفهمیدی، در پشتـــه تو بنشستـــم تا صبح تو را کردم، هــر لحظه دعـا بسیـــار ایرج میرزا ویرایش شده May 10, 2023 توسط ReVeN نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در May 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 در هم اکنون، ReVeN گفته است: شب بود نفهمیدی، در پشتـــه تو بنشستـــم تا صبح تو را کردم، هــر لحظه دعـا بسیـــار ایرج میرزا نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ava ارسال شده در May 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 در 15 ساعت قبل، Scorpro گفته است: سلام بر همه رفقا میدونید چیه من گاهی یهویی طبع شاعریم میزنه بالا الانم شعر هایی دراوردم سم و شوخی با یسری دوستان که زیر هر بیت مخاطبش تگ شده قافیه شعرها دو بعدی هستن یه بعدش همونیه که با چشمتون میخونید و یه بعدش اونیه که تو ذهنتون میاد درضمن کسایی که باهاشون شوخی شده یا خودی اند یا ازشون اوکی گرفته شده فکر نکنید ما بی حرمتی میکنیم خب بریم دیوان رو شروع کنیم از خودم شروع میکنم من علی پسر با ادب میرزا مشیرم رفتم تو آب آب اومده تا سر....زانوم آپریل آژان که داشت منو میپایید می گرفتتم دهنمو....میبستش نمایش محتوا مخفی @Rasputin دیگه mt ندیا مشتی حامد که خوب نمد میمالید جای زنش بچه هارو می....بوسید نمایش محتوا مخفی داشم @HamedBhn علیرضا تیر میزنه به چرخام میگم پنچر میشه میگه ب من چه نمایش محتوا مخفی @Allireza XD محسن شله شنگوله تو زندگی کارش شده شب تا سحر..... جن گیری نمایش محتوا مخفی @DisTanCe بین منو ساجی بده بستونه شیر که بخوام لبم روی .....لیوانه نمایش محتوا مخفی @SajAli تو اگر خم نشوی تو نرود قد رعنای تو از این درگاه نمایش محتوا مخفی @HardiN داشم قد رعنا کامیار قشنگ که خیلی سر به زیره از صبح تا شب فقط بفکر......اکتیویتیه نمایش محتوا مخفی @iKamyar داشم خدای اکتیویتی عذراخانم گفت که من مخلصم بیا انگشت بکن توی سوراخه....گوشم نمایش محتوا مخفی بی تربیت مگه میشه اینو با کسی شوخی کرد که اومدی ببینی با کیم یاد داری که به من میدادی درس آزادگی و مهر و وفا نمایش محتوا مخفی همسرعزیزم @capitanamir راب که میشه رانر ما بیچارس آمبرلا میگفت نزن که.....جیبت پارس نمایش محتوا مخفی @FrozenThrone به یاد قدیم سوسیس که مزه نداره سس بمال دختر همسایه تااومد امیر.....سلام کن نمایش محتوا مخفی داشمون سوسیس @iSpicy رضا پلنگ گفت که برات میمیرم گفتم بیا بپر به روی.....هوا نمایش محتوا مخفی @Nigga دوست دارم خوشمزه و خاص امیر توقی دست میزنه به چونم گمون کنم نظر داره به....چشمم نمایش محتوا مخفی @Amirlor رفیق من فقط حرف حق بزن با صابون توی حموم......کف بزن نمایش محتوا مخفی اینو با همتونم خب حالا یکم شعر کلی بگیم نگن فقط بلد بود با اینو اون شوخی کنه ما ممبریم و تو هستی اولده ما پس اندکی بیا بنشین بروی.......صندلیه ما بیچاره ان جی رو برجک پست میداد ولی نامزدش توی محل......نذری میداد نمایش محتوا مخفی چاکره ان جی هم هستیم فکر نمیکنم کسی ازشون نامزد داشته باشه ولی درهرچی بود مزاح بود و در هم اکنون با بیتی اندرزی به این دیوان اشعار پایان میدم از روزگار بد دیدی میگی تف بهش ولی رفیق من آدم عاقل کسی که سختی روزگارو بگیره به.....شانسش امیدوارم حال کرده باشین تازه من واسه یه کسایی شعر تو ذهنم داشتم کافیه که به زبون میوردم میزد بنم میکرد خوشتون بیاد یه دیوان دیگه هم میتونم بسرایم فعلا شاد وپیروز باشید. نمایش محتوا مخفی @MohammadMahaN @NabZ @DrEaMeR @JohnnyDepp @Name @Supervisor @LiN @LoverBoy @TheMasTeR چههه داداشششش با استتتعدادی دارم من? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در May 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 در ۱ ساعت قبل، ReVeN گفته است: شب بود نفهمیدی، در پشتـــه تو بنشستـــم تا صبح تو را کردم، هــر لحظه دعـا بسیـــار ایرج میرزا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در May 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 از مطلب طنز بکش بیرون که خار...دار می اندازم با طعم ریحون نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در May 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 حاجی اینارو از کجا در اوردی نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در May 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۱۹ در 22:40، Scorpro گفته است: داشم فدات شم داداش. خوب نواختی فقط امیدوارم بچه ها نبینن یه وقت بپرن ?? نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در May 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 در 14 ساعت قبل، iSpicy گفته است: دهنت سرویس مخلصیم در 12 ساعت قبل، ReVeN گفته است: شب بود نفهمیدی، در پشتـــه تو بنشستـــم تا صبح تو را کردم، هــر لحظه دعـا بسیـــار ایرج میرزا باح باح در 11 ساعت قبل، Fentanyl گفته است: چههه داداشششش با استتتعدادی دارم من? مچچکرم آججی در 10 ساعت قبل، Asir گفته است: از مطلب طنز بکش بیرون که خار...دار می اندازم با طعم ریحون حق نفرما در 7 ساعت قبل، AMIRALl گفته است: حاجی اینارو از کجا در اوردی از ذهنم وقتی شعر های ادبی و آرساکیا و مسائل ممیزی رو باهم مخلوط میکنه در 2 ساعت قبل، HamedBhn گفته است: فدات شم داداش. خوب نواختی فقط امیدوارم بچه ها نبینن یه وقت بپرن ?? سلطان تو شناخته شده ای نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در May 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2023 در هم اکنون، Scorpro گفته است: از ذهنم وقتی شعر های ادبی و آرساکیا و مسائل ممیزی رو باهم مخلوط میکنه نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در May 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2023 در 13 ساعت قبل، Scorpro گفته است: ز ذهنم وقتی شعر های ادبی و آرساکیا و مسائل ممیزی رو باهم مخلوط میکنه عجب نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در May 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2023 جالب بود نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در May 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2023 دهنت نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در May 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2023 @Scorpro گر تو شاعری من فوتبالیستم ............................................ 1 نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOR ارسال شده در May 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2023 در 22 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: @Scorpro گر تو شاعری من فوتبالیستم ............................................ خوب ب کیــــ بگم برام مهم نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در May 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2023 در 44 دقیقه قبل، Amirlor گفته است: خوب ب کیــــ بگم برام مهم نیست؟ نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amius ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 صبحی ک اولش با این شروع شه آخرش چی میخواد بشه دمت گرم عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 این لعنتی قدیمی نمیشه نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.