AliExpert ارسال شده در April 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2023 با سلام و درود دیگه همه فهمیدن که واقعا کسانی که میرن فکشن پلیس چقدر ممبر هارو اذیت میکنن و واقعا مشکل بزرگی شده اولیش وانتد فوق العاده مسخره Civil attack هست که شما کافیه یه مشت بزنی به یه نفر یا یه نفر بگه منو بکش یا بخوای با کسی دوعل بدی خدا نکنه یه پلیس اونجا باشه درجا وانتد Civil Attack میده من نمیدونم این چه قانونیه به خدا اصلا یه سو استفاده هایی میکنن سر این وانتد که نگو و نپرس 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در April 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 در 10 ساعت قبل، Sergeant گفته است: با سلام و درود دیگه همه فهمیدن که واقعا کسانی که میرن فکشن پلیس چقدر ممبر هارو اذیت میکنن و واقعا مشکل بزرگی شده اولیش وانتد فوق العاده مسخره Civil attack هست که شما کافیه یه مشت بزنی به یه نفر یا یه نفر بگه منو بکش یا بخوای با کسی دوعل بدی خدا نکنه یه پلیس اونجا باشه درجا وانتد Civil Attack میده من نمیدونم این چه قانونیه به خدا اصلا یه سو استفاده هایی میکنن سر این وانتد که نگو و نپرس اصلا بعضیا کاپ میشن که سو استفاده کنن دیگه واقعا رو اعصابن بی دلیل میکشنت یا ماشین میترکونن حالا تا تو بخوای ریکورد کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در April 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 یادمه یه بار با اینکه تسلیم شدم سوار ماشینش شدم بهم وانتد رانینگ دادن به کی بگم اخه حتی یه بار الکی mv دادن .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در April 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 اتک نده به پلیر 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در April 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۱/۱۸ در 01:59، Sergeant گفته است: اولیش وانتد فوق العاده مسخره Civil attack هست که شما کافیه یه مشت بزنی به یه نفر یا یه نفر بگه منو بکش یا بخوای با کسی دوعل بدی کاپم اکتیویتی میخواد اینطور نیست؟ =)@Rasputin ویرایش شده April 7, 2023 توسط Spid3R ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در April 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 در 52 دقیقه قبل، Spid3R گفته است: کاپم اکتیویتی میخواد اینطور نیست؟ =)@Rasputin ما میریم کاپ که سو استفاده کنیم قدیم NG میرفتیم الان NG رو سفت گرفتن تو PD خوش میگذرونیم ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepeR ارسال شده در April 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 همینی که هس ??????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در April 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 در 5 ساعت قبل، Rasputin گفته است: ما میریم کاپ که سو استفاده کنیم قدیم NG میرفتیم الان NG رو سفت گرفتن تو PD خوش میگذرونیم ولی پشمام ریخته از jb گرفتن با Hunter خدا میدونه چیکار میکردی ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در April 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 در 2 ساعت قبل، Spid3R گفته است: ولی پشمام ریخته از jb گرفتن با Hunter خدا میدونه چیکار میکردی هی جوونی... ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در April 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 در 2 ساعت قبل، Spid3R گفته است: ولی پشمام ریخته از jb گرفتن با Hunter خدا میدونه چیکار میکردی اون موقعه محدودیت نداشت NG هانتر میزاشتیم جلو hq یارو میامد بیرون مرده بود راب هارو جلو CP هانتر و هیدرا میزاشتیم نمیرفتن داخل R1 های NG ماشین رابر با راستلر میزدن خیلی کار ها میشد کرد الان NG رو دیگه JB هم نمیشه گرفت 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vince ارسال شده در April 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۱۷ در 14:29، Sergeant گفته است: با سلام و درود دیگه همه فهمیدن که واقعا کسانی که میرن فکشن پلیس چقدر ممبر هارو اذیت میکنن و واقعا مشکل بزرگی شده اولیش وانتد فوق العاده مسخره Civil attack هست که شما کافیه یه مشت بزنی به یه نفر یا یه نفر بگه منو بکش یا بخوای با کسی دوعل بدی خدا نکنه یه پلیس اونجا باشه درجا وانتد Civil Attack میده من نمیدونم این چه قانونیه به خدا اصلا یه سو استفاده هایی میکنن سر این وانتد که نگو و نپرس خب مساله اینه که شما تو دنیای واقعی یکی رو تیر بزنی یا باهاش دعوا کنی ! یا بکشی نمیشه cop کاری نکنه Tezcas Family Vince لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepeR ارسال شده در April 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 ??????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در April 8, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 در 21 ساعت قبل، 3epeR گفته است: همینی که هس منطقیه واقعا شما درست میگید خود شما یکی از این افرادی که اگه وانتد Ramming on car cop هم نیاز به فیلم نداشت همه ی ممبر هارو وانتد میدادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepeR ارسال شده در April 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2023 در 3 ساعت قبل، Sergeant گفته است: منطقیه واقعا شما درست میگید خود شما یکی از این افرادی که اگه وانتد Ramming on car cop هم نیاز به فیلم نداشت همه ی ممبر هارو وانتد میدادی نه دیگه مرض که ندارم بستگی داره کی باشه ??????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در April 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2023 (ویرایش شده) الان نمیشه برای Civil attack قانون بزاری چون تو اکثر مواقع کار درستیه و تو بعضی مواقع استفاده نا بجا میشه ''اگر میخای دوستتو یا رفیقتو کیل بدی بگرد ببین کاپ هست دورت یا ن بعد کیل بده بنظر کار سختی نیست'' ویرایش شده April 9, 2023 توسط Daddy ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepeR ارسال شده در April 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2023 میخواین دوئل بدین برین گان شاپ ??????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در April 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۱۸ در 00:59، Sergeant گفته است: با سلام و درود دیگه همه فهمیدن که واقعا کسانی که میرن فکشن پلیس چقدر ممبر هارو اذیت میکنن و واقعا مشکل بزرگی شده اولیش وانتد فوق العاده مسخره Civil attack هست که شما کافیه یه مشت بزنی به یه نفر یا یه نفر بگه منو بکش یا بخوای با کسی دوعل بدی خدا نکنه یه پلیس اونجا باشه درجا وانتد Civil Attack میده من نمیدونم این چه قانونیه به خدا اصلا یه سو استفاده هایی میکنن سر این وانتد که نگو و نپرس من خودم فقط زمانی جبو چشم خودم یکیو عمدی بکشن یا بهش وانتد بدن Civil attack میدم. تنها سو استفاده هایی هم که تو کاپ من دیدم همین هست با DM الان شما نوشته بودی سو استفاده هاا من الان گفتم 20تا مورد می خوای بنویسی. در در ۱۴۰۲/۱/۲۰ در 00:47، Sergeant گفته است: منطقیه واقعا شما درست میگید خود شما یکی از این افرادی که اگه وانتد Ramming on car cop هم نیاز به فیلم نداشت همه ی ممبر هارو وانتد میدادی در این مورد فعلا شما Civilian ها سو استفاده می کنید جناب . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در April 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2023 به این کاپ ها یاد بدید تو جیل /MZ ندن باید /MG بدن در 15 ساعت قبل، 3epeR گفته است: میخواین دوئل بدین برین گان شاپ خب سوتون کیل شدیم دوباره تا بیایم برسیم خیلی طول میکشه دراگ هم بخریم تو راه GS مارو Frisk میدن مدیک هم بیاریم نمیشه یارو انقدر بیکار نیست پاشه بیاد چند ساعت وایسه اونجا برا ما که Heal بده ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepeR ارسال شده در April 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2023 در 4 ساعت قبل، Guardian گفته است: خب سوتون کیل شدیم دوباره تا بیایم برسیم خیلی طول میکشه دراگ هم بخریم تو راه GS مارو Frisk میدن مدیک هم بیاریم نمیشه یارو انقدر بیکار نیست پاشه بیاد چند ساعت وایسه اونجا برا ما که Heal بده اینم هس آره اما دیگه ما هم همیشه وانتد نمیدیم انصاف! ??????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در April 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2023 در 6 ساعت قبل، iKamyar گفته است: من خودم فقط زمانی جبو چشم خودم یکیو عمدی بکشن یا بهش وانتد بدن Civil attack میدم. تنها سو استفاده هایی هم که تو کاپ من دیدم همین هست با DM الان شما نوشته بودی سو استفاده هاا من الان گفتم 20تا مورد می خوای بنویسی. در این مورد فعلا شما Civilian ها سو استفاده می کنید جناب . مخالفم عزیز. من سر جام هم وایسم پلیس بیاد سمتم من Ramming On Cop Car میگیرم تا الان بیشتر از 20 بار Ramming on Cop Car گرفتم در مورد Civil Attack هم که اقای ادنان معلوم نبود کجا بود دوروبرم رو نگاه کردم نبود بعد یکی از بچه ها گفت منو بکش برم خونم داشتم میزدمش بمیره دیدم Civil Attack برام اومد همون موقع وانتد شدم الکی رفتم جیل حداقل اگر Civil Attack رو بر نمیدارین اختیاریش کنین که همینجوری تا بیاد وانتد نده خوده کاپ وانتد بده اینجوری بهتره اینم نظر من. We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در April 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2023 (ویرایش شده) البته به نظرم باید این اپدیت بیاد که وقتی کسی بیرون از ایونت از Duel/ استفاده میکنه، وارن وانتد نه تنها برای دو طرف، بلکه برای کاپ هم نره @ArSaCiA ویرایش شده April 10, 2023 توسط Supervisor جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در April 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2023 در 2 ساعت قبل، 3epeR گفته است: اینم هس آره اما دیگه ما هم همیشه وانتد نمیدیم شاید تو ندی ولی بقیه میدن داش به خود من دادن خودم تجربه کردم ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در April 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2023 در 4 ساعت قبل، aslemehrantv گفته است: من سر جام هم وایسم پلیس بیاد سمتم من Ramming On Cop Car میگیرم تا الان بیشتر از 20 بار Ramming on Cop Car گرفتم اولا الکی نمی تواند بهت Ramming بده آقا اینطوری شکایت کنی مجازات میشه. دوما حداقل می خوای انتقاد کنی از خودت حرف در نیار (20بار Ramming ). در 4 ساعت قبل، aslemehrantv گفته است: حداقل اگر Civil Attack رو بر نمیدارین اختیاریش کنین که همینجوری تا بیاد وانتد نده خوده کاپ وانتد بده اینجوری بهتره من خودم گفتم همیشه Civil attack نمیدم این یعنی خودکاپ میده و اختیاریه. حداقل متنی که نوشتم درست می خوندی . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در April 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2023 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، iKamyar گفته است: اولا الکی نمی تواند بهت Ramming بده آقا اینطوری شکایت کنی مجازات میشه. دوما حداقل می خوای انتقاد کنی از خودت حرف در نیار (20بار Ramming ). من خودم گفتم همیشه Civil attack نمیدم این یعنی خودکاپ میده و اختیاریه. حداقل متنی که نوشتم درست می خوندی . 20 بار Ramming حقیقته میخوای خودت یه روز بیا ببین دوما Civil Attack همین امروز از یه ان جی پرسیدم گفت دست خودمون نیست خودکار وانتد میده در ضمن نگفتم وانتد شدم منظورم این بود که کرایمش اومده برا پلیس ویرایش شده April 10, 2023 توسط aslemehrantv We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در April 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2023 در 3 ساعت قبل، aslemehrantv گفته است: 20 بار Ramming حقیقته میخوای خودت یه روز بیا ببین دوما Civil Attack همین امروز از یه ان جی پرسیدم گفت دست خودمون نیست خودکار وانتد میده در ضمن نگفتم وانتد شدم منظورم این بود که کرایمش اومده برا پلیس اولا کرامیش که همیشه میاد موضوع وانتد دادنش هست که هیچکس وانتد نمیده اینکه کرایمش میاد تقصیر کاپ نیست دوما میشه اون NG که گفته دست خودش نیست رو به من معرفی کنی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده