Gisu ارسال شده در February 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نبود • توضیحات: سلام و خسته نباشید به تیم کارکنان. نوبت تست FBI ام بود و من یه سر اومدم تو بازی و خواستم آف بشم ساب لیدرش اومد و بهم گفت بیا تست, من براشون توضیح دادم که ممکنه گوشیم زنگ بخوره و دی سی بشم الان هم میخوام آف بشم شب بیان برای تست از ادمین هم پرسیدم گفتن 2روز وقت تست هست اگه حاضر نشید Reject میشید. اما ایشون اصلا قبول نمیکرد و میگفت مشکل خودته به من مربوط نیست خب وقتی من میدونم بیام تست گوشیم زنگ میخوره و دی سی میشم رجکت میشم چرا بیام گفتم که کار دارم فعلا شب میام ولی قبول نکردن و سریع بلافاصله رجکت کردن. با ادمین هم صحبت کردم ایشون گفتن شکایت و از لیدر بکنم توش بنویسم ساب لیدر اینطوری کردن • مدارک (فیلم یا عکس): 1: حرف ادمین بابت شکایت- لینک - لینک 2: صحبت های ساب لیدر- لینک 9 که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند ....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در February 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2023 با سلام خدمت شما @Gisu شکایت شما در حال برسی میباشد. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم @Gisu شکایت شما تایید شد. به لیدر محترم اخطارات لازم داده شد. موفق باشید. +بسته شد. 1 1 3 دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده