Mizox ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 سلام یک گیف میخام برای پروفایل فروم ایده خاصی ندارم گیمری بود یا هرچی بود مشکلی نداره فقط توش اسم MizoX با فونت قرمز استفاده بشه طرح هاتون رو بفرستید از رو هموناهم میتونم بگم . با تشکر از گرافیست های عزیز . ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در February 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 @Bad @PluTon ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 در 51 دقیقه قبل، Mizox گفته است: @Bad @PluTon با سلام, عزیز اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 (ویرایش شده) سلام امیدوارم راضی شده باشید ویرایش شده February 2, 2023 توسط PluTon 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در February 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 در ۱ ساعت قبل، Bad گفته است: با سلام, عزیز اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید سلام همونطور که گفتم ایده خاصی ندارم و به انتخاب خودتون طرحی بفرستید ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 در 35 دقیقه قبل، PluTon گفته است: سلام امیدوارم راضی شده باشید @Mizox 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در February 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 در ۱ ساعت قبل، PluTon گفته است: سلام امیدوارم راضی شده باشید ممنون از شما طرح خوبیه همین الانشم قشنگه میشه گذاشت فقط اینکه رنگ فونت اسم mizox همخوانی ندارد اگه میشه اصلاح شود و اگر هم به جای رنگ ابی از قرمزاستفاده بشه رو طرح کلی ک بهتر میشه منظور گرگ کلا قرمز بشه ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 در 1 دقیقه قبل، Mizox گفته است: ممنون از شما طرح خوبیه همین الانشم قشنگه میشه گذاشت فقط اینکه رنگ فونت اسم mizox همخوانی ندارد اگه میشه اصلاح شود و اگر هم به جای رنگ ابی از قرمزاستفاده بشه رو طرح کلی ک بهتر میشه منظور گرگ کلا قرمز بشه اگر هم که باز نیاز داره چیزی عوض بشه بگید 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در February 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 در 34 دقیقه قبل، PluTon گفته است: اگر هم که باز نیاز داره چیزی عوض بشه بگید میتونید طرح اولتون رو قرمز کنید یا خیر !؟ اگر نمیشه مشکلی نیست منتظر میشم تا @Bad هم بفرسته بین همین ها انتخاب میکنم . ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 در 5 دقیقه قبل، Mizox گفته است: میتونید طرح اولتون رو قرمز کنید یا خیر !؟ اگر نمیشه مشکلی نیست منتظر میشم تا @Bad هم بفرسته بین همین ها انتخاب میکنم . سعی ام رو میکنم ببینم چی میشه سلام مجدد تمام تلاش ام رو کردم تا جایی که میشد قرم کردم رنگش رو ولی بهتر از این نمیشه قرمز کرد اگر میخواید رنگ فونتش رو هم مثل رنگ تصویر کنم @Mizox 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در February 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 در 52 دقیقه قبل، PluTon گفته است: سعی ام رو میکنم ببینم چی میشه سلام مجدد تمام تلاش ام رو کردم تا جایی که میشد قرم کردم رنگش رو ولی بهتر از این نمیشه قرمز کرد اگر میخواید رنگ فونتش رو هم مثل رنگ تصویر کنم @Mizox خیلی ممنون نه خوبه به چیزی که میخام خیلی نزدیک شد با تشکر از شما دوست عزیزم ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 البته این هم الان درست کردم امیدوارم که راضی کننده باشه 1 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در February 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 @Hydra لطفاً بسته شود . ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 در 1 ساعت قبل، Mizox گفته است: لطفاً بسته شود . + قفل گردید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده