Danir ارسال شده در May 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ساب لیدره با شعور و با تجربه بالاس رو مشاهده میکنید - شرح در تصویر توهین شدت بالا. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8361441584/Inkedsa_mp_231_LI.jpg نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در May 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ساب لیدر Ballas Family میاد خیلی راحت DM میکنه طبق قوانین نقل قول ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn) به دلیل این که فکشن لیدر نداره درخواست دارم @Leodor رسیدگی کنن سپاس • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در May 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2019 @Kiyarashسلام خدمت شاکی محترم! شکایت شما قبول شد. ایشون با 80FP از اقلیت کیک شدند!@swat0098با سلام خدمت شاکی محترم! شکایت شما رد شد ایشون دیگر در این اقلیت نیستند! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRoOoO ارسال شده در June 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بدون اینکه پست اقای را تایید یا رد شود وارد فکشن کرده • شاهد ها: ---------- • مدرک/عکس یا فیلم: http://s4.picofile.com/file/8362859100/Shekayat.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arrash ارسال شده در June 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2019 @AmiRoOoO شکایت شما رد شد، کاره ایشون درست بوده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
conjuring ارسال شده در June 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM داداشم سهیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arrash ارسال شده در June 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2019 @conjuring شکایت شما پذیرفته شد، اخطار اقلیت دریافت کردند! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
URANUS ارسال شده در July 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایجاد مزاحمت در فیلم مشهود است، لطفا طبق قانون اقلیت های متوسط، اخطار اقلیتی لازم به ایشان داده شود. با تشکر • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8366820384/Rec_2019_07_16_11_57_15.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arrash ارسال شده در July 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2019 @URANUS شکایت شما پذیرفته شد، ایشون اخطار اقلیت دریافت کردند! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mking229 ارسال شده در July 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون فوش رکیک به من میدن در مقابل اینکه من فقط گفتم اگه میخوای چرتو پرت بگی نیا.من حرفم این بود که مثل بقیه بازیتو بن بعد ایشون چه فوشی به من میده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در August 12, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2019 @arashjameiبا سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما رد شد ایشون دیگر در این اقلیت حضور ندارند! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در August 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشئن چرا در فکشن متوسط شغلشون گاراگاهه؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در August 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشئن چرا در فکشن متوسط شغلشون راننده کامیونه؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Domination ارسال شده در September 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۶ در 23:10، farazmo گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشئن چرا در فکشن متوسط شغلشون گاراگاهه؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: با سلام خدمت شاکی محترم. عزیز اون لحظه اونت Find & G برگزار شده بود و بنده شغل کارگاه رو انتخاب کردم تا جایی که میدونم برای اونت شغل رو عوض کنیم مشکلی نداره! نقل قول 𝓢𝓽𝓪𝔂 𝔀𝓲𝓵𝓭 𝓜𝓸𝓸𝓷 𝓬𝓱𝓲𝓵𝓭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در September 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2019 (ویرایش شده) @farazmo اخظار داده شد. با تشکر! ویرایش شده September 2, 2019 توسط MaTriX نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در September 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشونو من ۳ بار زدم دیگه نزدم ولی هربار میرفتم matetials deliver میزد تا بار چهارم که از بازی رفتند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده September 6, 2019 توسط farazmo 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XaPhaN ارسال شده در September 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام طرف چیت زده و صد درصد فیلم از بازیش نداره پینتبال چیت زده بعد هی به بنده توهمت چیت میزد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s5.picofile.com/file/8371791900/gta_sa_2019_09_08_13_28_18_185.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HarleyQuinn ارسال شده در September 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام بنده رفتم لایسنس ایشونو گرفتم , ایشونم نتونست تحمل کنه رهایی داد خودشو • شاهد ها: ---- • مدرک/عکس یا فیلم: مدرک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در September 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2019 @farazmo فکشن وارن گرفت.@Aliice داشتن فیلم از پینت بال که اجباری نیست، به ادمین گزارش بدین.@Goth FP80 شد. -----------------------TanQ for report 1 نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
URANUS ارسال شده در September 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با درود خدمت جناب @MaTriX. ایشون از باگ سرور که بازیکنان در اینگونه موارد امکان call 110 ندارند، سوءاستفاده می کنند و ایجاد مزاحمت میکنند. طبق قوانین عمومی دسته متوسط: نقل قول ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn) فقط برام جالبه وقتی ساب لیدر یه اقلیت به قوانین احترام نمیذاره، چه انتظاری میشه از اعضای اون اقلیت داشت؟ امیدوارم کسی که به عنوان ساب انتخاب کردین، از قوانین دسته متوسط اطلاع داشته باشند و این کارشون رو تکرار نکنند: نقل قول افراد با رنک +3 که قوانین را بشکنند، بعد از دریافت اخطار اقلیت در صورت تکرار آن قانون شکنی مشمول مجازات قرار می گیرند. (مجازات: Rank Down) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://s5.picofile.com/file/8372489018/Rec_2019_09_15_16_33_06.mp4.html ویرایش شده September 16, 2019 توسط URANUS 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 @URANUS فکشن وارن گرفت. نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در October 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: طبق قوانین فوش های با شدت بالا مجازات Fp 80 دارند! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8374011934/IMG_20191001_174607_716.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pause ارسال شده در October 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2019 @Sajjad0 با شکایت شما موافقت شد. بازیکن مورد نظر از اقلیت اخراج شدند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammad13 ارسال شده در October 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی با شدت بالا • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pause ارسال شده در October 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2019 @mohammad13 با شکایت شما موافقت شد.بازیکن مورد نظر از اقلیت اخراج شدند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.