این ارسال پرطرفدار است. Chanoda ارسال شده در December 25, 2022 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2022 به نام خدا امیدواریم که این تاپیک پاک نشه این شاید دوهزارمین تاپیکیه که در این باره داره زده میشه و متاسفانه یکی پس از دیگری پشت انبوهی از پیشنهادات جزئی و فانتزی دیگه پنهان میشن این تاپیکو به خاطر اینکه علی خیلی بی اهمیتوار بهم گفت اگر مشکلی داری بنویس مینویسم، و کاملا یک انتقاد دوستانه و بدون توهین و بی احترامیه قراره زیاد بنویسم و ازتون تقاضا میکنم کامل تا آخر بخونید، حتی اگر یک پلیر جدید هستید و از این قضایا سر در نمیارید قبل از اینکه این پیشنهادا رو بخونید حتما این تاپیک رو کامل مطالعه کنین: من اونقدرا قدیمی نیستم، ولی اونقدرام جدید نیستم که مثل ماست بشینم و نفهمم داره چه اتفاقی میفته من اوایل 2020 داخل مجموعه ریجستر کردم و توی یکی از دورانهای طلایی سرور حضور داشتم و شاهد این بودم که چقدر چهارراه و همبازی شدن با باقی پلیرا برای همه جذاب بود یادمه روزهایی بود که 400 300 پلیر فعال (خارج از حالت sleep) هم داخل سرور بودن و اون رکورد 997 (چهارشنبه سوری بود فک کنم) و زمانی که مدیریت سرور دیدن پلیرها دارن یکی بعد از قبلی تند تند وارد سرور میشن و موندگار میشن تصمیم گرفتن کوچیک ترین جذابیتهای سرور رو هم پولی کنن بعد کم کم تصمیم گرفتن به خاطر چیزها پلیرهای قدیمی و فعال رو تعلیق یا بن کنن و به هیچ عنوان مشمول بخشش نشن (مگر اینکه پولدار باشن) آروم آروم وقتی دیدن چهارراه داره جون تازه ای به سرور میده و پلیرها همه دور اون جمع میشن (جدا از قضیه FPS) تصمیم گرفتن Safe zone رو از چهارراه حذف کنن و به قول سینا @Universe چهارراه رو از بازی حذف کنن بعد از این اتفاقات و اتفاقات دیگه مدیریت دید پلیرا صداشون در نمیاد و اگرم در بیاد کسی اهمیت نمیده شروع کردن به پولی کردن کوچیک ترین سرگرمیای پلیرا مثل Fish میوت کردن پلیرهایی که آهنگهای معمولی برای سرگرمی بقیه داخل سرور پخش میکنن (نه آهنگ های +18) اضافه کردن وسیلههای نقلیه ویژه که فقط پولدارا حق دارن بخرن و بقیه کسایی که شرایط مالی درستی ندارن فقط باید نگاه کنن و حسرت بخورن تو اوضاعی که اوضاع اقتصاد سرور داغونه، میان قوانین عمومی، دسته ملایم و متوسط و ویژه رو اصلاح و قانونهای جدید و سختگیرانهتر وضع میکنن در صورتی که مشکل پلیرا اضافه و اصلاح کردن قوانین نیست! اصلاح کردن پایههای سروره، اصلاح کردن پرمیومه! نباید همه چیز پولی باشه! آقای گرامی @ArSaCiA شما درحالی که شاهد و واقف این اتفاقات هستی ذرهای اهمیت به سرور خودت نمیدی بعدشم که من به کنایه باهات صحبت میکنم میفرمایید که متوجه نمیشم. چیو؟ چیو متوجه نمیشی؟ چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟ آیا تا به حال فک کردی وقتی حدود 10000 پلیر بن شده داری یعنی سرور چقد پتانسیل میتونسته داشته باشه؟؟ این ده برابر لیمیت سرورای سمپه حتی اگه بگیم از این 10000 اکانت، هر 5 اکانت برای یه نفره بازم تعداد قابل توجهی به دست میاد. 2000 تا! الان درحال حاضر با آپدیت شدن حقوقا عضویت در فکشن، انجام دادن جابهای (کاملا یکنواخت و تکراری) سرور نمیشه دارایی حتی معمولی هم داخل سرور داشت مگر اینکه دلالی کنی، عضو استف باشی، گلد بخری بفروشی، کلاهبرداری کنی و... در آخر مجموعِ پیشنهادات و انتقادات من ایناست: 1- پارتی بازی و ناحقی رو در سرور کمتر کنین (مثل رابطه لیدر و ممبر، رابطه کاپ و وکیل، رابطه ادمین و دوستاش) 2- حداقل یه سری شغل درست به بازی اضافه کنید که پلیر حوصلش سر نره، واقعا تنوع شغلها کم و شغل ها واقعا بیکیفیت و بی درآمد هستن (کاراگاه که اصلا پول نداره اسمشو job نذارید لطفا، وکیل هم نیاز به پارتی داشتن بین اعضای کاپ میخواد، دراگ دیلر هم که داغونه) 3- قوانین مسخره و سختگیرانه سرور رو کمتر کنید 4- تاثیر پرمیوم روی همهچیز و Pay to win کردن بازی رو کمتر کنید 5- پلیرهای قدیمیو برگردونید، ببینید چه مشکلی داشتن که رفتن!!! هم تو میدونی هم من کسایی که تو این سالا میخواستن نیک نیم اورجینال بگیرن، شما میرفتی با اکانت کسی که اون نیکو چند سال پیش گرفته بود آنلاین میشدی، و بعد الکی به دلیل خرید و فروش با پول واقعی بنش میکردی تا بتونی نیک نیم رو به اون فرد دیگه بفروشی، مثلا به دلیل چند سال نبودن و تیک کردن الکی نیک نیم بن نمیزدی، آخه خرید و فروش؟ این که نامردیه خداوکیلی اینجوری دیگه آدم میدونه اکانتش هیچ امنیتی نداره، اگه یه پولدار پیدا شه میتونه اکانتت واسه خرید و فروش تعلیق کامل شه، اگه این اسمش ناحقی نیست، چیه؟ 6- امکانات چهارراه رو برگردونید 7- فقط پیشنهاداتی رو که میخواید برای رفع تکلیف اعمال نکنید 8- ماهیگیری نرمال بدون پرمیوم رو به سرور برگردونید (همچنین قیمت آیتمهای شاپ رو هم یکم کمتر کنین) 9- قیمت و تعداد وسایل نقلیه اسپیشال و به اصطلاح ویژه رو کمتر کنید تا به پلیرهایی که سن کمتری دارن القاء نکنید که برن از جیب پدر مادرشون پول خرج کنن 10- حقوقها رو طوری تغییر بدید که پلیر حداقل بهش فشار خیلی زیادی وارد نشه، مخصوصا فکشنهای ملایم چون پلیرهای تازه وارد اونجا میرن و اگر اونجا شرایطش خوب باشه میتونید موندگارشون کنید 11- ساعت تایم پلی و شرایط تایم زدنو بهتر کنید، بذارید مردم به کار و زندگیشون هم برسن یکم، از پلیر سوء استفاده نکنید (کسی که هرروز سر کاره چطوری با قانون 40 دیقه میتونه تایم بزنه؟) 12- (اینم مربوط به بالاییه) این قانون 40 دقیقه واقعا قانون ناحق و اشتباهیه حداقل به 30 یا 25 دقیقه کاهشش بدین، 40 دیقه بکوب آنلاین بودن بعضی وقتا ممکن نیست. پلیر رو زده میکنید 13- سعی کنید یادتون بیاد 2020 چه شرایط خوبی داشتید، سرورای دیگه نمیتونستن حرفی بزنن ولی کاری کردین که مالک سرورای دیگه بیان برای تحقیر کردن اینجا رو دونیت کنن (خیلی زشته) 14- یادمه سال 2020 یک دونیت 1 میلیون تومنی گذاشتید و گفتید همزمان با پر شدن این 1 میلیون، PYL هم منتشر میشه، چند ماه بعد پر شد ولی ما حدودا توی 2023 هستیم و خبری ازش نیست که حتی پلیرهای جدید نمیدونن Play your life چی هست و داریم درباره چی حرف میزنیم! 15- توی اون آپدیت بزرگ SF قرار بود کاری کنید که به یک شهر قابل استفاده تبدیل شه ولی الان شاهد اینیم که رنت ماشین 10kست، یک ATM توی اون شهر نیست، یک ماشین Free هم نیست ولی خونه هاش بسیار جاهای مسخره ای ست شدن و نسبت به قیافه و مقدار رنت واقعا گرونن، اون شهری که ملت کمتر میرن و دور از شهر اصلیه باید خونههاش ارزون ترین خونه ها باشن نه گرون ترین 16- به قول سینا، به ادمین و هلپرا به جای اینکه بگیم رسمی و با رعایت سختگیرانه FEnglish با پلیرا صحبت کنن، چرا با صمیمیت و خاکی و همونجور که با دوستاشون صحبت میکنن صحبت نکنن؟ این باعث میشه پلیر احساس نزدیک بودن و صمیمیت کنه و با روی باز تر سوال خودشو بپرسه، کاری کردین که هلپرا فقط دنبال رفع تکلیف و تایم زدنن 17- اضافه کردن اچیومنتهای دائم به قول سینا اکسپکت: خیلی ها با آمدن جلوی پینتبال و پریدن از روی سکو های پینتبال وقت خودشون رو پر می کنند در حالی که این اصلا جذاب نیست! 18- یکم @ArSaCiA باید توی سرور حضور داشته باشی! یکم! یکم با پلیرا صحبت کنی مشکلاتشون رو از دل خودشون بپرسی، بری جاهایی که ماهی میگیرن بین پلیرا ببینی پیشنهاداتشون از نزدیک چیه این فروم رو انگار فقط برای رفع کردن تکلیف از سر خودت درست کردی که هرچی بشه بگی: (به فلانجا داخل فروم مراجعه کنید) 19- پشتیبانی تلگرام رو دوباره باز کنید، پلیرها توی فروم در حصار قوانین سختگیرانه و الکی شما حبس شدن و نمیتونن درست حرفشون رو بزنن، بذارین با هر ادبیاتی میخوان با شما صحبت کنن، شما میتونید جواب ندید یا با ادبیات خودشون جوابشون رو بدید، اتفاق خاصی نمیفته که 20- مقدار دریافتی از راب بانک رو بیشتر کنین برای این کمتر از 100k واقعا ارزش نداره ریسک 1 ساعت جیل؛ یا در کنارش راب از بیزینس رو حداقل اضافه کنین 21- با یوتیوبر و استریمرها تعامل کاملا رسمی داشته باشین، مطمئنم اگه درباره HassanLP حرفی بزنم علی یه سری حرف واقعا بی پایه و اساس میاد اینجا میزنه و میگه اومد اینجا سابسکرایبر گرفت و رفت. چرا رفت؟!! شما میتونستید نه فقط از ایشون، بلکه از خیلی از یوتیوبرهایی که توی سرور بودن حمایت کنید (حمایت غیر مالی، حمایتی مثل دادن CMD مخصوص یوتیوبرها برای ساختن ویدیوهاشون) حتی اگه کارشون ضعیف بود؛ با حمایت شما میتونستن کارشون رو قویتر کنن و برای سرور پلیرهای جدید و موندگار بیارن، کسایی که فقط به خاطر اون یوتیوبرها میان سرور تا اونا رو ببینن چی میشد اگه اسم Arsacia به جای اسم اونا میومد؟ یک مجموعه که سرور هم دارن و نمیخوام اینجا اسمشو بیارم با تعامل و همکاری تونست فیمس حاجی رو ببره سرور خودش و اون آدم اونجا ادعا کرد که من اولین یوتیوبریم که از GTA SA: online دارم ویدیو میذارم... این یعنی اگه آرساکیا یک حمایت درست و ریز میکرد میتونست یوتیوبرای خودش که اولینها بودن رو بالا بکشه و اسم خودشو ببره رو زبون بقیه دیگه حوصله ندارم واقعا امیدوارم حالا متوجه شده باشی عزیز جان و بعد از این دیگه خودتو به نفهمیدن نزنی چون میدونم که از تمام این موضوعات خبر داری فقط دوست نداری انجامشون بدی... معذرت از کسایی که تگ نشدن حضور ذهن نداشتم لطفا هر کامنتی میذارین زیرش @ArSaCiA رو تگ کنید تا مجبور بشه ببینه و به خودش بیاد و امیدوارم مثل دفعه قبل نگی: چون متناتو رنگی مینویسی یاد رنگین کمون میفتم... 44 8 ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 25, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2022 تاپیکتان حتماً مطالعه میشود اما به دلیل جلوگیری از اسپم ادامه گفتگو را در وضعیتی که ارسال کردید پیش ببرید. https://forum.arsacia.ir/profile/1-arsacia/?status=8819&type=status&tab=statuses#status-8416 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس این ارسال پرطرفدار است. Ali ارسال شده در December 26, 2022 مؤسس این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2022 به دلیل حجم پست، در اینجا ارسال میشود. @Yoda با تشکر از شما بابت تاپیکتان. اضافه شدن چهار راه Temple به لیست SafeZone ها همانند قدیم: در صورتی که بازیکنان موافق باشند حتماً این عمل صورت میگیرد. تا جایی که حضور ذهن دارم به دلیل اینکه بازیکنان از چهار راه به PaintBall نقل مکان کردند و اغلب PaintBall و CNN LS جمع میشدند دلیلی وجود نداشت که چهار راه Temple یک منطقه امن (SafeZone) باشد و به درخواست اعضای اقلیت Hitman حذف شد. ممنوع بودن پخش آهنگ با میکروفون: طبق توضیحاتی که قبلاً هم ارائه کردیم، BitRate ویس چت بازی تنها 2KB/s میباشد و از کد Opus Voice استفاده شده. متأسفانه این کیفیت مناسب پخش آهنگ نیست و موجب اذیت بازیکنان میشود. درست است که برخی بازیکنان علاقه به آهنگ گذاشتن دارند و این موضوع برای ما قابل درک است اما شنیدن آهنگ با کیفیت قابل قبول نیازمند پهنای باند حداقل 30KB/s میباشد که اگر تعداد افراد زیادی (بیشتر از 2 الی 3 نفر) بخواهند همزمان آهنگ بگذارند، افرادی که اینترنتشان ضعیف است از سرور TimeOut میشوند. "پولی کردن Fish"، اگر اشتباه نکنم فکر میکنم منظور شما درامد دو برابر شغل ها از جمله Fishing برای اکانت های ویژه باشد که @Original عزیز هم به این موضوع اشاره کردند. همانطور که اطلاع دارید شرایط اقتصادی کشورمان متأسفانه مساعد نیست و همگی ما در تنگنا قرار داریم. قطعاً خوشحال میشدیم که قادر به ارائه بازیای بودیم که فروشگاهی لازم نداشت اما ادامه دادن فعالیت ما بسیار کاری هزینهبر و زمانبر است که اگر حمایت بازیکنان عزیز نباشد ممکن است نتوانیم اینجا را آنلاین نگه داریم. از اینکه درامد شغل ها دوبرابر میباشد و شما از این موضوع ناراضی هستید برای ما قابل درک میباشد و ما هم علاقه داریم که این مورد را از اکانت ویژه حذف کنیم اما افرادی که تا الان اکانت ویژه خریداری کردهاند با این قابلیت ها خرید کردند، در صورتی که ما بخواهیم حذف کنیم باید وجه تمامی این دوستان را عودت کنیم که متأسفانه یک کار غیر ممکن برای ماست. اکانت ویژه دارای قیمت بسیار پایینیست و طوری قیمت گذاری شده که شما بتوانید با مبلغ 15,000 تومان هر ماه اکانت ویژه خریداری نمایید که الان 15,000 تومان حتی قیمت یک پاکت چیپسی که 70% آن باد هواست هم نمیشود. این مبلغ درست هست که برای شما رقم خاصی نیست اما به ما کمک میکند ماه آینده سرور آنلاین بماند. آیا شما از هزینۀ 15,000 تومان ماهانه بر نمیآیید؟ "اضافه کردن وسیلههای نقلیه ویژه که فقط پولدارا حق دارن بخرن و بقیه کسایی که شرایط مالی درستی ندارن فقط باید نگاه کنن و حسرت بخورن" تمامی اقلام داخل بازی با پول بازی هم قابل خریدن میباشد و ما بازیکنانی را داریم که بدون هیچ خرجی همه نوع آیتمی در بازی دارند، حتی اگر شخصی ماشین Goldای خریداری کند او حتی این ماشین را نمیتواند به کسی بفروشد که ماشین خود را وارد چرخه اقتصاد بازی کند. "تو اوضاعی که اوضاع اقتصاد سرور داغونه" ما با افزایش حقوق تمامی اقلیت ها برای چند برابر (حقوق اقلیت ها حتی اگر Premium Account هم داشته باشید هیچ تأثیری ندارد) و با کم کردن زمان فیش برای چند برابر قدمی به سوی حل این مشکل برداشتیم که قدم های ما اینجا تمام نشدند. انشالله در آینده با بروزرسانی های جدید، شغل ها و اقلیت های جدید و ... این مشکل نسبت به قبل بهتر خواهد شد. "میان قوانین عمومی، دسته ملایم و متوسط و ویژه رو اصلاح و قانونهای جدید و سختگیرانهتر وضع میکنن در صورتی که مشکل پلیرا اضافه و اصلاح کردن قوانین نیست! اصلاح کردن پایههای سروره، اصلاح کردن پرمیومه! نباید همه چیز پولی باشه!" تمامی تغییراتی که اخیراً اعمال شده همگی درخواست ها و مشکلات بازیکنان بوده که در جلسات هفتگی اقلیت ها و جلسات تیم استف به ما گزارش شده که اولویت زیادی نیز داشتند. چون ما در این اواخر کمکاری کردیم و به اون شکل که باید بروزرسانی و حل مشکلات نبود، در حال حاضر مشکلاتی که اولویت زیادی دارند هر چه سریعتر حل خواهند شد و باقی مشکلات طی گذر زمان نیز حتماً حل خواهند شد. باز هم اگر پرمیوم اکانت مشکلی دارد به ما اعلام کنید که برطرف کنیم یا اگر پیشنهادی دارید برای ما ارسال نمایید. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: آقای گرامی @ArSaCiA شما درحالی که شاهد و واقف این اتفاقات هستی ذرهای اهمیت به سرور خودت نمیدی آرساکیا گیم و سرور RPG تمام زندگی بنده هست و اعضای محترم این مجموعه همانند خانواده من میباشند. من قبلاً هم اعلام کردم که به دلیل مشکلاتی که ما در SA-MP داریم که سازنده این نرمافزار دیگر هیچ بروزرسانی پست نمیکند، از طرفی با معروف شدن پلتفورم اندروید و درخواست خیلی خیلی زیاد بازیکنان اندرویدی مجبور به ساخت پروژه اعظم AG:SAMP شدم که به دلیل اینکه دست تنها بودم حتی به سلامتی خودم هم ضربه زدم تا توانستم به مرحله بتا تستینگ برسانم که الان تمامی ادمین ها از جمله تیم بتا تستر AG:SAMP را در 150 دستگاه مختلف (کامپیوتر و موبایل) امتحان کردند و نظرات بسیار مثبتی دریافت کردیم و امیدواریم این پروژه را در این چند ماه برای تمامی بازیکنان منتشر کنیم. از آنجا که من خیلی به دنبال افراد جهت کمک در ساخت این پروژه ها گشتم اما شخصی را پیدا نکردم یا شخصی که پیدا میشد متأسفانه کار زیادی انجام نمیداد مجبور شدم که تمرکزم را برای مدتی از روی سرور و مجموعه نسبت به قبل کمتر کنم تا زودتر پروژه AG:SAMP را به اتمام برسانم. بنده بابت کوتاهی های این مدت غذرخواهی میکنم و سعی میکنیم که هرچه سریعتر مشکلات موجود را برطرف کنیم و بروزرسانی های جبرانی منتشر کنیم. متوجه هستم که این کوتاهی من باعث دلزدگی بازیکنان قدیمی تر شده و درک میکنم که حتی با درست شدن مشکلات ممکن است دیگر تمایل به بازی کردن نداشته باشند در هر صورت ما تلاشمان را برای شما و تمامی بازیکنانی که همین الان در حال بازی کردن هستند خواهیم کرد که کوتاهی ها جبران شود. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: الان درحال حاضر با آپدیت شدن حقوقا عضویت در فکشن، انجام دادن جابهای (کاملا یکنواخت و تکراری) سرور نمیشه دارایی حتی معمولی هم داخل سرور داشت مگر اینکه دلالی کنی، عضو استف باشی، گلد بخری بفروشی، کلاهبرداری کنی و... منظورتان از دارایی معمولی چی هست؟ لطفاً برای من در وضعیت بفرستید که منظورتان دقیقاً داشتن چه نوع ماشین، خانه، تجارت، اسکین و ... میباشد تا ما زمان حدودی رسیدن به این اموال را محاسبه کنیم و از اول از بازی تلاش به کسب درامد کنیم و با اندازه گیری این زمان ها در صورتی که واقعاً به شیوه ای که شما میفرمایید باشد باز هم حقوق ها را افزایش دهیم. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: آیا تا به حال فک کردی وقتی حدود 10000 پلیر بن شده در مورد محرومیت ها خود آقای @ARAWMIXIA برای ما وضعیت فرستادند (https://forum.arsacia.ir/profile/1-arsacia/?status=8826&type=status&tab=statuses#status-8430) که در آنجا در حال پاسخ به ایشان میباشیم. می توانید آن قسمت را مطالعه فرمایید. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: 1- پارتی بازی و ناحقی رو در سرور کمتر کنین (مثل رابطه لیدر و ممبر، رابطه کاپ و وکیل، رابطه ادمین و دوستاش) در این باره باید شکایت فرمایید یا اینکه با جزئیات بیشتری توضیح بدید، چه کسی پارتی بازی انجام میدهد؟ کدام مسئول و در چه کاری؟ در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: حداقل یه سری شغل درست به بازی اضافه کنید که پلیر حوصلش سر نره، واقعا تنوع شغلها کم و شغل ها واقعا بیکیفیت و بی درآمد هستن (کاراگاه که اصلا پول نداره اسمشو job نذارید لطفا، وکیل هم نیاز به پارتی داشتن بین اعضای کاپ میخواد، دراگ دیلر هم که داغونه) درست میفرمایید. برنامه داریم تعداد بالایی شغل جدید به بازی بعد از انتشار AG:SAMP طی بروزرسانی ها اضافه کنیم که حتماً انجام خواهد شد. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: قوانین مسخره و سختگیرانه سرور رو کمتر کنید لطفاً هر قانونی که مشکل دارد برای ما ارسال کنید. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: تاثیر پرمیوم روی همهچیز و Pay to win کردن بازی رو کمتر کنید در این باره بالاتر توضیح خدمتتان ارائه شد. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: پلیرهای قدیمیو برگردونید، ببینید چه مشکلی داشتن که رفتن!!! بگذارید ما مشکلات با اولویت را حل کنیم و تاپیک های پیشنهادات و انتقادات را همگی مطالعه کنیم و انجام بدهیم، کمی که سرمان خلوت تر شد به دنبال بازیکنان قدیمی هم خواهیم رفت تا مشکلاتشان را بپرسیم و حل کنیم و سعی کنیم آنها را برگردانیم. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: کسایی که تو این سالا میخواستن نیک نیم اورجینال بگیرن، شما میرفتی با اکانت کسی که اون نیکو چند سال پیش گرفته بود آنلاین میشدی، و بعد الکی به دلیل خرید و فروش با پول واقعی بنش میکردی تا بتونی نیک نیم رو به اون فرد دیگه بفروشی، مثلا به دلیل چند سال نبودن و تیک کردن الکی نیک نیم بن نمیزدی، آخه خرید و فروش؟ این که نامردیه خداوکیلی لطفاً مدرک برای این مورد ارسال فرمایید. نام های اورجینال فروشی توسط خودمان ساخته شده و فقط نام های ثبت نامی در 2014-2016 قابل فروش میباشد. هیچ کاربری تا به حال بی دلیل تصرف نشده و نخواهد شد بنابراین از انتشار افترا و تحمت لطفاً جداً خودداری فرمایید. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: 6- امکانات چهارراه رو برگردونید در رابطه با SafeZone خدمتتان عرض کردم، در صورتی که درخواست بازیکنان بر اضافه شدن SafeZone برای آنجا باشد حتماً سریعاً انجام خواهد شد. در مورد CNN هم در آنجا جای پارک مناسبی نیست، بنابراین لطفاً از CNN ای که جای پارک بسیار دارد استفاده نمایید. شلوغی چهار راه Temple قبل از اضافه شدن سیستم SafeZone و اضافه شدن CNN به اون نقطه بود و از سال 2015 اغلب، آن چهار راه پاتوق بچه ها بود که اخیراً این پاتوق به CNN LS و PaintBall منتقل شده، نه ما این پاتوق را درست کردیم و نه ما این پاتوق را خراب کردیم و نه میتوانیم آن را جابجا کنیم، این چیزیست که بازیکنان تصمیم میگیرند کجای بازی حضور داشته باشند و SafeZone & CNN که قبلاً وجود خارجی هم نداشت تأثیری در شلوغی یا خلوتی چهارراه Temple نداشت. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: فقط پیشنهاداتی رو که میخواید برای رفع تکلیف اعمال نکنید متوجه نمیشم لطفاً بیشتر توضیح دهید. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: ماهیگیری نرمال بدون پرمیوم رو به سرور برگردونید (همچنین قیمت آیتمهای شاپ رو هم یکم کمتر کنین) در رابطه با این موضوع بالاتر توضیحات خدمت شما ارائه گردید. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: قیمت و تعداد وسایل نقلیه اسپیشال و به اصطلاح ویژه رو کمتر کنید تا به پلیرهایی که سن کمتری دارن القاء نکنید که برن از جیب پدر مادرشون پول خرج کنن قیمت زیاد این وسایل به دلیل این هست که میخواهیم تعداد کمی از این وسایل در بازی وجود داشته باشد. چون این وسایل با تم بازی سازگار نیستند با پایین آوردن قیمت آن این وسایل در بازی بسیار زیاد میشود. فروش وسایل نقلیه خاص تنها مربوط به آرساکیا گیم نیست بلکه در همه جا به این شکل عمل میشود و قیمت های خیلی هنگفت تری دریافت میشود. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: حقوقها رو طوری تغییر بدید که پلیر حداقل بهش فشار خیلی زیادی وارد نشه، مخصوصا فکشنهای ملایم چون پلیرهای تازه وارد اونجا میرن و اگر اونجا شرایطش خوب باشه میتونید موندگارشون کنید ما حقوق های اقلیت ها را چندین برابر کردیم، یعنی هنوز همچنان کم است؟ در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: ساعت تایم پلی و شرایط تایم زدنو بهتر کنید، بذارید مردم به کار و زندگیشون هم برسن یکم، از پلیر سوء استفاده نکنید (کسی که هرروز سر کاره چطوری با قانون 40 دیقه میتونه تایم بزنه؟) در آخرین بروزرسانی شما کافیست تنها 28 دقیقه در بازی برای دریافت payday آنلاین باشید (چه sleep/ چه خارج از sleep/) در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: سعی کنید یادتون بیاد 2020 چه شرایط خوبی داشتید، سرورای دیگه نمیتونستن حرفی بزنن ولی کاری کردین که مالک سرورای دیگه بیان برای تحقیر کردن اینجا رو دونیت کنن (خیلی زشته) حمایتی که از ما شد به گفته ایشان به دلیل زحمات و تلاش های ما شده بود چون پروژه AG:SAMP در دنیا در زمینه خود شماره یک است و ما ده ها هزار ساعت کد نویسی و تلاش کردیم تا به این مرحله برسیم. انشالله در آینده با تمامی سرور های معروف و سرشناخت همکاری خواهیم داشت و آنها به ما در این راه ملحق خواهند شد. ما به دنبال برگرداندن شرایطتمان مثل سال 2020 نیستیم بلکه هدف ما خیلی فراتر از آن میباشد. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: یادمه سال 2020 یک دونیت 1 میلیون تومنی گذاشتید و گفتید همزمان با پر شدن این 1 میلیون، PYL هم منتشر میشه، چند ماه بعد پر شد ولی ما حدودا توی 2023 هستیم و خبری ازش نیست که حتی پلیرهای جدید نمیدونن Play your life چی هست و داریم درباره چی حرف میزنیم! خیر، ما هیچ اسمی از PYL نیاوردیم، حمایت و هدف قبلی برای نسخه 3.5.0 سرور و 1.2.0 لانچر بود که با رأی گیری از بازیکنان به جای آن تمرکز خود را روی پروژه AG:SAMP قرار دادیم که با تکمیل پروژه AG:SAMP قرار شد بروزرسانی های تصمیم گرفته شده برای PYL و AG:SA به صورت بروزرسانی های متعدد در AG:SAMP قرار گیرد. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: توی اون آپدیت بزرگ SF قرار بود کاری کنید که به یک شهر قابل استفاده تبدیل شه ولی الان شاهد اینیم که رنت ماشین 10kست اگر منظورتان Wang Super Cars هست، آن تجارت تنها تجارتی است که ماشین اسپرت اجاره میدهد که معلوم است ماشین های اسپرت هزینه اجاره بیشتری دارند. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: یک ATM توی اون شهر نیست، یک ماشین Free هم نیست ولی خونه هاش بسیار جاهای مسخره ای ست شدن و نسبت به قیافه و مقدار رنت واقعا گرونن، اون شهری که ملت کمتر میرن و دور از شهر اصلیه باید خونههاش ارزون ترین خونه ها باشن نه گرون ترین ATM به این شهر در ریستارت های آینده اضافه خواهد شد. ماشین Free به دلیل این قرار داده نمیشود چون قرار است در بروزرسانی ماشین سیستم وسایل نقلیه در شهر به طور کل عوض شود که در بروزرسانی های آینده حتماً انجام خواهد شد. برای شلوغ تر شدن این شهر هم برنامه هایی داریم که حتماً آنها را عملی میکنیم. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: به قول سینا، به ادمین و هلپرا به جای اینکه بگیم رسمی و با رعایت سختگیرانه FEnglish با پلیرا صحبت کنن، چرا با صمیمیت و خاکی و همونجور که با دوستاشون صحبت میکنن صحبت نکنن؟ این باعث میشه پلیر احساس نزدیک بودن و صمیمیت کنه و با روی باز تر سوال خودشو بپرسه، کاری کردین که هلپرا فقط دنبال رفع تکلیف و تایم زدنن ما تأکیدی بر رسمی حرف زدن اعضای تیم هنگام ارتباط با بازیکنان نداریم، اما قواعد FEnglish جهت این قرار داده شده که بازیکن منظور ادمین/هلپر را بفهمد که با بروزرسانی سیستم v/ الان برای Helpme/Report میتوانید از Microphone خود هم در این باره استفاده نمایید و دوستانه صحبت کنید. قوانینی که برای تیم استف طراحی شده هدف آن حمایت و کمکرسانی به بازیکنان میباشد، در صورتی که جایی از آن مشکل دارد در تصحیح آن به ما کمک کنید. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: 17- اضافه کردن اچیومنتهای دائم به قول سینا اکسپکت: خیلی ها با آمدن جلوی پینتبال و پریدن از روی سکو های پینتبال وقت خودشون رو پر می کنند در حالی که این اصلا جذاب نیست! سیستم Achievement و Daily quests که کار های مشخصی باید انجام دهید حتماً در ریستارت های طی 1 الی 2 ماه آینده اضافه خواهد شد. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: یکم @ArSaCiA باید توی سرور حضور داشته باشی! یکم! یکم با پلیرا صحبت کنی مشکلاتشون رو از دل خودشون بپرسی، بری جاهایی که ماهی میگیرن بین پلیرا ببینی پیشنهاداتشون از نزدیک چیه متوجه منظورتان هستم و سعی میکنم که کاری که میفرمایید را انجام دهم. اما لطفاً تا حل شدن این مشکلات با اولویت زیاد کمی صبر کنید. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: پشتیبانی تلگرام رو دوباره باز کنید، پلیرها توی فروم در حصار قوانین سختگیرانه و الکی شما حبس شدن و نمیتونن درست حرفشون رو بزنن، بذارین با هر ادبیاتی میخوان با شما صحبت کنن، شما میتونید جواب ندید یا با ادبیات خودشون جوابشون رو بدید، اتفاق خاصی نمیفته که متأسفانه خیلی ها دسترسیشان به تلگرام سخت میباشد و نمیتوانند قند شکن پیدا کنند و ما نمیتوانیم به درستی در تلگرام یک تیم را در یک اکانت جا کنیم که پاسخ همه را بدهند. شما با هر ادبیات با هر زبان حتی Fenglish میتوانید در انجمن تیکت دهید تا در اولین فرصت ممکن به شما پاسخ داده شود: https://forum.arsacia.ir/support/ در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: مقدار دریافتی از راب بانک رو بیشتر کنین برای این کمتر از 100k واقعا ارزش نداره ریسک 1 ساعت جیل؛ یا در کنارش راب از بیزینس رو حداقل اضافه کنین در بروزرسانی چند هفته جاری قرار است Rob از بیزنس اضافه شود. مقدار دریافتی Rob از بانک هم چشم، ما آن را در ریستارت بعدی زیاد میکنیم و همچنین ریسک Fail شدن Rob را طبق جلسه ای که با اعضای NG داشتیم قرار است کمتر کنیم. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: با یوتیوبر و استریمرها تعامل کاملا رسمی داشته باشین، مطمئنم اگه درباره HassanLP حرفی بزنم علی یه سری حرف واقعا بی پایه و اساس میاد اینجا میزنه و میگه اومد اینجا سابسکرایبر گرفت و رفت. چرا رفت؟!! شما میتونستید نه فقط از ایشون، بلکه از خیلی از یوتیوبرهایی که توی سرور بودن حمایت کنید (حمایت غیر مالی، حمایتی مثل دادن CMD مخصوص یوتیوبرها برای ساختن ویدیوهاشون) حتی اگه کارشون ضعیف بود؛ با حمایت شما میتونستن کارشون رو قویتر کنن و برای سرور پلیرهای جدید و موندگار بیارن، کسایی که فقط به خاطر اون یوتیوبرها میان سرور تا اونا رو ببینن با شما موافق هستم و ما در این زمینه بسیار ضعیف عمل کردیم. آقای HassanLP هم بسیار محترماند و سوء تفاهماتی که داشتیم به دلیل عدم مکالمه درست بود، انشالله قرار است با ایشان دوباره در تماس باشیم و در صورت تمایلشان بار دیگر به ما ملحق شوند و ما بتوانیم گذشته را جبران کنیم. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: بعد از این دیگه خودتو به نفهمیدن نزنی چون میدونم که از تمام این موضوعات خبر داری بنده مطلع هستم که تاپیک های زیادی در انجمن پیشنهادات و انتقادات وجود دارد که مشکلات جدی را ارسال کردهاند اما در انتها متأسفانه بنده فقط یک نفر هستم و با اینکه در تلاشم کمک بیشتری پیدا کنم محدودیت هایی دارم برای همین از شما درخواست کردم که لیست مشکلاتی که فکر میکنید اولویت خیلی زیادی دارند را ارسال کنید که اول آنها را حل کرده سپس به تمامی مشکلات دیگر رسیدگی کنیم، تغییر قوانین و این بروزرسانی ها هم خدمتتان عرض کردم، تمامی این موارد درخواست های بازیکنان عزیز در جلسات مختلف و وضعیت ها بوده که انجام شده. در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: چون متناتو رنگی مینویسی یاد رنگین کمون میفتم... در صورتی که جایی ناخواسته موجب ناراحتی شما شدم معذرت میخواهم. منتظر پاسخ شما در وضعیت هستم، موفق باشید. 13 7 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده