Chanoda ارسال شده در December 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2022 آقا ما یه پیشنهادی داریم که میدونم کسی کوچیک ترین اهمیتی به این بخش نمیده ولی خب من میگم که نگم کاش میگفتم ۱- به نظر من کسایی که محدودیت باز کردن تاپیک براشون برداشته شده به خاطر رسیدن به لیمیت فعالیت فروم، برای کامنت گذاشتن زیر وضعیت دیگران نیاز به تایید ادمین نداشته باشن ۲- مورد بعدی درباره فروم موبایله که واقعا اوضاع طراحیش داغونه و خیلی از قابلیتا رو نداره (رنگی کردن متن، تغییر اندازه متن، و یه سری مشکلات دیگه که نمیدونم چطوری توضیح بدم) من زیاد درباره مشکلاتِ فیکس کردنشون اطلاع ندارم واسه همین اصرار زیادی هم به درست شدنشدن ندارم ولی خیلی بهتره که جدا از وضع سرور که بهش دارید خیلی زیاد رسیدگی میکنید، به فروم هم رسیدگی کنید ممنون ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در December 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2022 اگه درست کنن بهتر میشه ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در December 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2022 (ویرایش شده) 3. اضافه شدن تاریخچه استفاده از رنگ ها (مثلا 6 رنگی که قبلا استفاده کردیم رو نشون بده) ویرایش شده December 27, 2022 توسط Kerazom 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در December 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2022 در در ۲۰۲۲/۱۲/۲۵ در 13:55، Yoda گفته است: من میگم که نگم کاش میگفتم سس ماست در در ۲۰۲۲/۱۲/۲۵ در 13:55، Yoda گفته است: ۱- به نظر من کسایی که محدودیت باز کردن تاپیک براشون برداشته شده به خاطر رسیدن به لیمیت فعالیت فروم، برای کامنت گذاشتن زیر وضعیت دیگران نیاز به تایید ادمین نداشته باشن ۲- مورد بعدی درباره فروم موبایله که واقعا اوضاع طراحیش داغونه و خیلی از قابلیتا رو نداره (رنگی کردن متن، تغییر اندازه متن، و یه سری مشکلات دیگه که نمیدونم چطوری توضیح بدم) من زیاد درباره مشکلاتِ فیکس کردنشون اطلاع ندارم واسه همین اصرار زیادی هم به درست شدنشدن ندارم ولی خیلی بهتره که جدا از وضع سرور که بهش دارید خیلی زیاد رسیدگی میکنید، به فروم هم رسیدگی کنید ممنون تغییر خاصی اعمال نمیکنه اما اگه اوکی بشه اوکیه Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در January 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2023 با ۲ خیلی موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۴ در 13:55، Chanoda گفته است: - به نظر من کسایی که محدودیت باز کردن تاپیک براشون برداشته شده به خاطر رسیدن به لیمیت فعالیت فروم، برای کامنت گذاشتن زیر وضعیت دیگران نیاز به تایید ادمین نداشته باشن نظرم - هست در در ۱۴۰۱/۱۰/۴ در 13:55، Chanoda گفته است: ۲- مورد بعدی درباره فروم موبایله که واقعا اوضاع طراحیش داغونه و خیلی از قابلیتا رو نداره (رنگی کردن متن، تغییر اندازه متن، و یه سری مشکلات دیگه که نمیدونم چطوری توضیح بدم) نظرم + هست دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 3 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 سلام عزیزم، ممنون بابت پیشنهادتون. این مورد اخیرا بروز رسانی شده است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده