Martyn ارسال شده در December 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2022 سلام و درود. با توجه به آپدیت اخیر و اضافه شدن سیستم ویس چت برای فکشن و کلن و... که خیلی هم کاربردی هست خواستم عرض کنم که اگه ویس چت برای مصاحبه ها هم اضافه بشه میتونه جذاب تر باشه علاوه بر این مصاحبه ها زیاد میشه و یک نوع تنوع محسوب میشه و مورد دیگه که به نفع طرفین به خصوص اونی که برای مصاحبه حضور پیدا کرده احتمالا دغدغش تایپ باشه یا فینگلیشش مورد داشته باشه که با این سیستم میتونه رفع بشه @ArSaCiA @Alireza 1 1 I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در December 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2022 (ویرایش شده) اره خوب میشه، اگه بشه واسه هر کانال ویس، یه میزان صدا هم گذاشت عالی میشه. مثل رادیو که ادم تو ماشین گوش میده. بشینی لایو گوش بدی ویرایش شده December 6, 2022 توسط ForbiddeN 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در December 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2022 در ۱ ساعت قبل، Hoody گفته است: سلام و درود. با توجه به آپدیت اخیر و اضافه شدن سیستم ویس چت برای فکشن و کلن و... که خیلی هم کاربردی هست خواستم عرض کنم که اگه ویس چت برای مصاحبه ها هم اضافه بشه میتونه جذاب تر باشه علاوه بر این مصاحبه ها زیاد میشه و یک نوع تنوع محسوب میشه و مورد دیگه که به نفع طرفین به خصوص اونی که برای مصاحبه حضور پیدا کرده احتمالا دغدغش تایپ باشه یا فینگلیشش مورد داشته باشه که با این سیستم میتونه رفع بشه @ArSaCiA @Alireza بیا باهم مصاحبه کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TabahKar ارسال شده در December 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2022 در در ۱۴۰۱/۹/۱۵ در 13:08، Hoody گفته است: سلام و درود. با توجه به آپدیت اخیر و اضافه شدن سیستم ویس چت برای فکشن و کلن و... که خیلی هم کاربردی هست خواستم عرض کنم که اگه ویس چت برای مصاحبه ها هم اضافه بشه میتونه جذاب تر باشه علاوه بر این مصاحبه ها زیاد میشه و یک نوع تنوع محسوب میشه و مورد دیگه که به نفع طرفین به خصوص اونی که برای مصاحبه حضور پیدا کرده احتمالا دغدغش تایپ باشه یا فینگلیشش مورد داشته باشه که با این سیستم میتونه رفع بشه @ArSaCiA @Alireza پیشنهاده خیلی خوبیه به نظرم ولی حتما باید حداقل دو نفر نظاره گر داشته باشن که مشکلی پیش نیاد. در کل به نظرم پیشنهاده خوب و مفیدیه. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 28 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 28 سلام عزیزم، ممنون بابت پیشنهادتون. پیشنهاد شما رد شد. همچنین این مورد در قالب Interview در سالن مخصوص امکان پذیر است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده