iErfaN ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 در 9 ساعت قبل، SajAli گفته است: در پایان هم کمال تشکر و قدردانی رو از بنیانگذار و سرپرست مجموعه دارم توی این مدت گرفتن اموال خیلی اذیتشون کردم لحنم طلبکارانه بود امیدوارم حلال کنن مارو. @ArSaCiA @Alireza ان شاء الله زود تر کلاینتی که قولشو دادن بیاد تا با اومدن بازیکنان جدید یکم محیط بازی از این سکون خارج بشه. از تمامی کسانی که درون تاپیک بازگردانی اموال لطف داشتن ، سر بنده منت گذاشتن و با اظهار نظرشون درخواست کردن تا اموال از دست رفته به دستم برسه کمال تشکر رو دارم. از دوستانم که بعده از دست دادن اموال خیلی کمکم کردن هم قدردانی میکنم خودشون میدونن کیا هستن نیاز به نامبردن نیست. خلاصه دست همتونو میبوسم شاید از این به بعد به دلیل مشغله درس و دانشگاه کمتر توی محیط بازی در خدمتتون باشم ولی همیشه اخبار رو دنبال میکنم به امید موفقیت روز افزون برای مجموعه و کادر مدیریتی. یا حق! درکش سخته ولی نوش جونت در 6 ساعت قبل، Aone گفته است: حتی یک ماشین ساده (مثل Clover) اون من نبودم؟ نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 @SajAli به به مبارکه داش بهت تبریک میگم که اموالتو پس گرفتی ایشالا به خوبی ازشون استفاده کنی ❤ بوس بهت نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 چشم بدخواهت کور... که #مشتی هستی و #خاکی. خوشحالم که چیزی که حق خودت بود، بهش رسیدی. ✌ نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chars ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 در 9 ساعت قبل، Meliva گفته است: حقیقتا برام اهمیتی نداری کسی از شما نظر خواست عزیز؟? نقل قول X KillerS There was no opponent for me, I simply lost myself لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در October 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2022 مبارکت باشه سجاد جان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در October 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2022 در 19 ساعت قبل، GodWorld گفته است: موفق باشی سجاد جان... حق تو ادمینی هست دادا @SajAli، سرور ادمین هایی مثل تو یا علیرضا و بقیه ادمین های عزیزی که واقعا به قانون پاینبد هستن و پارتی بازی نمیکنن بر خلاف بعضیا... رو میخاد. رین درین رین درین @SajAliمبارک باشه انشالا در تمام جای جهان عدالت برقرار باشه به امید روز های بهتر در سرور نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در October 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2022 در 1 ساعت قبل، West گفته است: رین درین رین درین نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در October 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2022 اگه هزار بار هم که حقت رو ازت بگیرن بازم هم به حقت میرسی پپ گواردیولا مبارک باشه. نقل قول *** *** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در October 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2022 در 35 دقیقه قبل، Maichel گفته است: اگه هزار بار هم که حقت رو ازت بگیرن بازم هم به حقت میرسی پپ گواردیولا مبارک باشه. ععع یک فوتبالی غیر از منم اینجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sopap ارسال شده در October 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2022 سید من که بنم چرا تگ شدم سلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در October 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2022 موفق باشی نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در October 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۱۶ در 04:02، SajAli گفته است: پس بیخودی تگ نکن وقت مارو بگیر طاووس خوشگله... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در October 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2022 خلاصش چی شد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در October 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2022 مبارکه دادا و موفق باشی نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در October 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2022 @SajAli داداش با اندکی تاخیر مبارکه انشاالله همیشه موفق باشی. @Alireza بنازم 1 نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaajAqA ارسال شده در October 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2022 خوبه به خیر و خوشی تموم شد بالاخره این قضیه مبارکت باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در October 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2022 خب شیرینیش بده @SajAli :)))0 نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wardan ارسال شده در October 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2022 (ویرایش شده) @SajAli متاسفم داداش من یه مدتی تو سرور نبودم در جریان اتفاقی که برات افتاده نبودم ولی الان که حرفاتو خوندم خیلی ناراحت شدم، ولی بازم دست @Alirezaدرد نکنه واسه پیگیری های که کرده و موفق شدی اموالتو پس بگیری. امیدوارم هر جا که هستی شاد و سلامت باشی. ویرایش شده October 25, 2022 توسط Helen نقل قول برما گذشت آنچه نباید میگذشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Damon ارسال شده در November 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2022 خیلی قشنگ بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 (ویرایش شده) چون طولانیه حوصله ندارم بخونم فقط بگو پس گرفتی؟ ویرایش شده November 18, 2022 توسط WOS . نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.